Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']yyy i ze niby ssać mnie bedzie??:oops::oops::oops: niby wszystko jest możliwe :razz::razz::razz: DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 WITANKO :calus: w ten prawdziwie jesienny poranek Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 czesc torbo:grins:....lubie ta emote..:grins::grins::grins: i ciebie tez chyba lubie:cool1: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć :multi::multi: Widziałam wszystkie fotki :multi::multi: No i znalazłam Klocka śliczniutkiego http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']czesc torbo:grins:....lubie ta emote..:grins::grins::grins: i ciebie tez chyba lubie:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to NASZA najulubiona emota :grins: jak mogłabyś nie LUBIEĆ NASZEJ 1/3 :hmmmm: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to NASZA najulubiona emota :grins: jak mogłabyś nie LUBIEĆ NASZEJ 1/3 :hmmmm: moglabym ....tak po prostu jej nie lubiec:grins: ale mi sie nie chce:cool1: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']moglabym ....tak po prostu jej nie lubiec:grins: ale mi sie nie chce:cool1: :grins: to DOBRZE że Ci sie nie chce ;) Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: to DOBRZE że Ci sie nie chce ;) ale ale ale jeszcze nie wiadomo czy mi sie nie zachce....ot tak dla sportu:grins: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']ale ale ale jeszcze nie wiadomo czy mi sie nie zachce....ot tak dla sportu:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dla sportu to ty teraz do kuchni po schodach se pobiegasz :grins: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dla sportu to ty teraz do kuchni po schodach se pobiegasz :grins: nie bede biegac...bede dumnie kroczyc:grins: jak na dame przystalo:grins: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 kolorowe klocki w pudełeczku noooszeee...kolorowe klocki bardzo LUBIą MNIE:diabloti: siemmkaaaa:multi::multi::loveu: Quote
Anja33 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nie za ma co :p:loveu: i z ciekawości nawet zajrzałam co Ania zacytowała :oops:....bom się wystraszyła ze jakąś fote z imprezki :razz: Oj mamusia co Ty sobie o mnie pomyślałaś :oops::oops::oops::oops: przeca ja uważam że tylko psy som słodkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']nie bede biegac...bede dumnie kroczyc:grins: jak na dame przystalo:grins: ależ oczywiście :grins: my wszystkie DAMY .........:hmmmm: albo i nie :evil_lol: [quote name='Anka12']Oj mamusia co Ty sobie o mnie pomyślałaś :oops::oops::oops::oops: przeca ja uważam że tylko psy som słodkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak córcia ...jak mogłam zwątpić w twą kobiecą intuicje ;) Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ależ oczywiście :grins: my wszystkie DAMY .........:hmmmm: albo i nie :evil_lol: taaaaa bawimy sie jak damy....a jak nie damy to sie nie bawimy:grins: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']taaaaa bawimy sie jak damy....a jak nie damy to sie nie bawimy:grins: :hmmmm: dlaczego jak nie damy to się nie bawimy :grins: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: dlaczego jak nie damy to się nie bawimy :grins: bo trza cos z siebie dac zeby bylo milo:grins: Quote
BeaC Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jestem pooglądałam jakiś łysych golasów u Tła.... dobrze że Alicja chlorunia wstawiła..........:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']WITANKO :calus: w ten prawdziwie jesienny poranek witanko.. zima.. deszcz... masakra :placz: [quote name='dealer']czesc torbo:grins:....lubie ta emote..:grins: i ciebie tez chyba lubie:cool1: cze RURO :grins: super.. ze CHYBA mnie lubisz... bo ja właśnie zaczęłam sie zastanawiać co ja do ciebie czuje :grins:- dałam ci Twoją ulubioną emote :grins: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Widziałam wszystkie fotki :multi: No i znalazłam Klocka śliczniutkiego http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg :loveu::loveu: cześć żonkilka :multi: fajnie żeś widziała - po to Ala je dała :roll: [quote name='evaxon']kolorowe klocki w pudełeczku noooszeee...kolorowe klocki bardzo LUBIą MNIE:diabloti: siemmkaaaa:multi::loveu: cie lubiom ... powiadasz :hmmmm: hejka [quote name='Anka12']Oj mamusia co Ty sobie o mnie pomyślałaś :oops: przeca ja uważam że tylko psy som słodkie :evil_lol: cześć Aniu :roll: [quote name='BeaC']Jestem pooglądałam jakiś łysych golasów u Tła.... dobrze że Alicja chlorunia wstawiła..........:multi: cze Bea... nooo... dzięki Alutce Klocka możecie podziwiać... a klocka Ozziowego ...to u niej Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Bry bry ;-) RUDO przylazla w ciezkich bolach pedziec Ci BLUEWUMYN ...SIEMANKO ;-) ...........ROBOTA TO GOOOPOTA............. Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='zuzolandia']Bry bry ;-) RUDO przylazla w ciezkich bolach pedziec Ci BLUEWUMYN ...SIEMANKO ;-) ...........ROBOTA TO GOOOPOTA............. joł RUDA!!!!! PATRZTA DZIEWCZYNKI!!! może coś sie ruszy :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8001296&postcount=27 Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork'] PATRZTA DZIEWCZYNKI!!! może coś sie ruszy :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8001296&postcount=27 :razz:już bylim ...czytalim ....zaciskamy :kciuki: i w razie cóś służymy pomocą Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork'] PATRZTA DZIEWCZYNKI!!! może coś sie ruszy :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8001296&postcount=27 :klacz: super, że pojawił się ktoś kto zna całkiem od środka to bagno :angryy: a w ogóle to w tym kraju dobija mnie to, że schroniska sa najczęściej w okolicach wysypisk śmieci :angryy: a jak już przeczytałam, że tam schronisko prowadzi grabarz to mało nie zemdlałam :angryy::angryy::angryy::shake: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']Świeczniczki nocą ;) no no no.........:cool1: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']no no no.........:cool1: :grins: ładne MAMY ....prawda Quote
Recommended Posts