Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Wsio przeczytałam i interesuje mnie bardzo jedna rzecz ;) Czy Żanetka lubi psy? ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co kombinujesz???? :mad: Pysiu to moja siostra :p miłość do psów ma we krwi :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='agnes1'][B]Witam cię Pysiu:multi:
Śmiem twierdzić że lubi;) w tym domku w którym jest teraz mają 2 owczarki niemieckie i pudla i widać że to ludzie pełni miłości więc siostra jest na dobrej drodze żeby wreszcie być szczęśliwą osobą. Przez 10 lat jej życie to był koszmar, ale teraz się wszystko zmieni:loveu: Cieszymy się razem z Klockową że wreszcie mogłyśmy ją poznać.:multi:[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]2 suczki Owczarka poniemieckiego, 1 suczka czarnego teriera rosyjskiego, pies CTR im zejszedł niedawno, pies pudel..... mówiłam że trafiła znakomicie wyśmienicie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='chalimala']okazało się że to takie proste było... kabelek miałam pod samym nosem... :lol: jeszcze je tylko zmniejsze i wysyłam :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha... mówiłam :siara:
fotecki poprosze na maila[/B][/COLOR][/FONT] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[quote name='basia2202']dziń dybryyy!! ........................

pozdrawiamy... będziemy tu zaglądać, jeśli można ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
dzień doberek przybyszu ;) witam Cię w mych czarnych morderczych ;)progach... jasne, że do Ciebie zajrze... już ide... teraz, natentychmiast..... myślałam że w avatarku masz.... bernardyna :oops::oops::roll:
a ... i zaglądaj do nas- rozgość się :multi:
P.S. o opinii naszych psów- temat rzeka..... :placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

Żanetka- bo tak ma na imię moja nowa sis- ma się bardzo dobrze w nowym domu. Jest kochana i potrzebna!!!! :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL="http://www.fotosik.pl"][/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL="http://www.fotosik.pl"][/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[quote name='clockwork']Dodam tylko że zamierzamy utrzymywać z Żanetką kontakt. :loveu: i że jak to mówiłam Ali i Dilerce..... i najeżdżałam na starego że ja mu nie wybacze nigdy i że nie zmówiłam za niego wieczny odpoczynek- przylazł mi do chałpy postraszyć :cool1: ... qrde... nigdy nie da o sobie zapomnieć :mad:[/quote]

[B]Madzik, to ciesze sie bardzo ze spotkanie z siostra przebiegło miło...jesli mozna to tak okreslic...Dziewcze wyglada bardzo delikatnie....i sypatycznie....to zycze dobrych kontaktów....[/B]

[B]jednak musze napisac maila do Ciebie na prv i o tym straszeniu i o tym co kiedys obiecałam....:p [/B]

[B]musze sie zebrac....:p [/B]

[B]foty Klocuszkowe sa piekne i te exsperymenta sa czaderskie:diabloti: ....a i Madziu te przepiekne nozki owłosione jak u sarenki...to mozna z tym powalczyc...u kosmetyczki albo samej w domu...powaznie .....[/B]:loveu:

[B]i bardzo Cie seerdecznie pozdrawiam z zachmurzonej dzis i chlodnej Warszawy....:loveu: [/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]dzień doberek przybyszu ;) witam Cię w mych czarnych morderczych ;)progach... jasne, że do Ciebie zajrze... już ide... teraz, natentychmiast..... myślałam że w avatarku masz.... bernardyna :oops::oops::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a ... i zaglądaj do nas- rozgość się :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]P.S. o opinii naszych psów- temat rzeka..... :placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

phh...:eviltong: noo.. powiem Ci... że moje Kochanie przez pewien moment też myślało, że nasza Zuzka gadzinowska to jest miksem ASTka z bernardynem... albo boksika z bernardynem - profil miała taki troszkę berniowaty właśnie hehe... ale nieee... ASTeczka się z niej robi pełną paszczą :p nawet bardziej ASTeczka niż boksiczka.. chociaż.. z boksiczka też coś tam ma:)

a opinię... oooolaaaaaćć!! :evil_lol: ja tam olewam;) a jak ktoś pyta, czy mała gryzie... to ja odpowiadam, że w całości połyka :cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Madzik, to ciesze sie bardzo ze spotkanie z siostra przebiegło miło...jesli mozna to tak okreslic...Dziewcze wyglada bardzo delikatnie....i sypatycznie....to zycze dobrych kontaktów....[/B]

[B]jednak musze napisac maila do Ciebie na prv i o tym straszeniu i o tym co kiedys obiecałam....:p [/B]

[B]musze sie zebrac....:p [/B]

[B]foty Klocuszkowe sa piekne i te exsperymenta sa czaderskie:diabloti: ....a i Madziu te przepiekne nozki owłosione jak u sarenki...to mozna z tym powalczyc...u kosmetyczki albo samej w domu...powaznie .....[/B]:loveu:

[B]i bardzo Cie seerdecznie pozdrawiam z zachmurzonej dzis i chlodnej Warszawy....:loveu: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojciec mnie juz nie nawiedza... chyba wie że nie ma o co mnie prosić, błagać... nie wybacze i już :cool1: siostra sie nie odzywa-a dałyśmy jej namiary na gg i tel... mam nadzieje że ochłonie i kliknie :p

nogi... mnie tam to nie przeszkadza takie futro :roll: zawsze cieplej :eviltong:
w Jebiu też jesień... qrde.[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='chalimala']mówiłaś :eviltong:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia2202']phh...:eviltong: noo.. powiem Ci... że moje Kochanie przez pewien moment też myślało, że nasza Zuzka gadzinowska to jest miksem ASTka z bernardynem... albo boksika z bernardynem - profil miała taki troszkę berniowaty właśnie hehe... ale nieee... ASTeczka się z niej robi pełną paszczą :p nawet bardziej ASTeczka niż boksiczka.. chociaż.. z boksiczka też coś tam ma:)

a opinię... oooolaaaaaćć!! :evil_lol: ja tam olewam;) a jak ktoś pyta, czy mała gryzie... to ja odpowiadam, że w całości połyka :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jeszcze nie zdążyłam zajrzeć :oops::oops: wiele pracy mam.. oj wiele.... :roll: ale przyjde... ino kawałek drogi do tej łodzi... czekaj cierpliwie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][B]Witam cię Pysiu:multi:[/B]
[B]Śmiem twierdzić że lubi;) w tym domku w którym jest teraz mają 2 owczarki niemieckie i pudla i widać że to ludzie pełni miłości więc siostra jest na dobrej drodze żeby wreszcie być szczęśliwą osobą. Przez 10 lat jej życie to był koszmar, ale teraz się wszystko zmieni:loveu: Cieszymy się razem z Klockową że wreszcie mogłyśmy ją poznać.:multi:[/B][/quote]

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: DOGOMANIACZKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gdzie mieszka Żanetka? Niedaleko? Jejku jejku :p Normalnie mam uczucie jakbym sama odzyskała siostre :multi:
Kurcze :roll: Jestem sama na świecie....

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:obczytałam ;)....pooglądałam ;)....
Witanko w Naszym Blogasku:multi::multi::multi:...
jestem wrócona z pracki ...tym sposobem mam 1 dzinek wolnego w sierpniu więcej:p...chyba wykorzystam go do wizyty w pewnym zdrojowym mieście;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: DOGOMANIACZKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gdzie mieszka Żanetka? Niedaleko? Jejku jejku :p Normalnie mam uczucie jakbym sama odzyskała siostre :multi:
Kurcze :roll: Jestem sama na świecie....[/quote]
[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]Żanetka mieszka jakieś...... 30 km od nas?? coś takiego... rzut moherowym beretem... o nie nie... nie w kościele :evil_lol::evil_lol: życie jest pełne tajemnic Pysiu... dziękuję za wsparcie i cieszkanie ze mną ;)
nie jesteś sama- masz męża, syna, rodzinę... przyjaciół.... :loveu:
[/FONT][/B][/COLOR]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:obczytałam ;)....pooglądałam ;)....
Witanko w Naszym Blogasku:multi::multi::multi:...
jestem wrócona z pracki ...tym sposobem mam 1 dzinek wolnego w sierpniu więcej:p...chyba wykorzystam go do wizyty w pewnym zdrojowym mieście;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a po cholere jedziesz do Buska Zdroju :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a po cholere jedziesz do Buska Zdroju :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]chciałabyś .....ja se pojadę do Jastrzębia Zdrój .....:eviltong:

miałam wcześniej zacytować ale zapomniałam ....:oops:
ta mnie sie podoba i te przeróbeczki świetne ...;)
[url]http://images26.fotosik.pl/36/9e15068e6d115206.jpg[/url]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]chciałabyś .....ja se pojadę do Jastrzębia Zdrój .....:eviltong:

miałam wcześniej zacytować ale zapomniałam ....:oops:
ta mnie sie podoba i te przeróbeczki świetne ...;)
[URL]http://images26.fotosik.pl/36/9e15068e6d115206.jpg[/URL]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... to jak pojedziesz to wyślij kartke z pozdrowieniami, alebo... wpadnij do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a te przeróbeczki to i Qba może walić na swoim telefoniku ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... to jak pojedziesz to wyślij kartke z pozdrowieniami, alebo... wpadnij do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a te przeróbeczki to i Qba może walić na swoim telefoniku ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: może niech nie wali na telefoniku;)

a jak będę w Zdroju to wpadnę z kurtuazyjna wizytą;):eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pogubiłam się:mdleje: Latam po czterech galeriach naraz i czuję się zagubiona:placz::placz: Pomóżcie mi się odnaleźć:diabloti:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: oć cie utulkam....;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: może niech nie wali na telefoniku;)

a jak będę w Zdroju to wpadnę z kurtuazyjna wizytą;):eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. to witamy..... witamy.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pogubiłam się:mdleje: Latam po czterech galeriach naraz i czuję się zagubiona:placz::placz: Pomóżcie mi się odnaleźć:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja cie poprowadze medorowa..

TU jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

o kurde i tu też czuję się podobnie :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja cie poprowadze medorowa..

TU jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p...TAK...nie czuj sie zagubiona .....U NAS jesteś:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']o kurde i tu też czuję się podobnie :evil_lol:[/quote]
:hmmmm:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]ja nie wiem co się z wami dzieje......

przecież U NAS jesteście....[/I][/B][/COLOR][/FONT]:grins:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: oć cie utulkam....;)
:loveu::loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja cie poprowadze medorowa..

TU jesteś U NAS [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dzięki:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p...TAK...nie czuj sie zagubiona .....U NAS jesteś:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu::loveu:Od razu się odnalazłam:diabloti::loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ważne gdzie jesteście... ważne że od nas sie nie uwolnicie :diabloti:

P.S.
ja też czasem sie gubie, ale czy to ważne?? pisze se z moją 1/3 i już

no właśnie qrde... gzdie nasza trzecia cząstka??
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ważne gdzie jesteście... ważne że od nas sie nie uwolnicie :diabloti:

P.S.
ja też czasem sie gubie, ale czy to ważne?? pisze se z moją 1/3 i już

no właśnie qrde... gzdie nasza trzecia cząstka??
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nasza 1/3 ma u się mamusię ...i chyba se polajzła gdziesik na wycieczkę ...idziemy moja 1/3 dalej poszaleć na blogaskach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nasza 1/3 ma u się mamusię ...i chyba se polajzła gdziesik na wycieczkę ...idziemy moja 1/3 dalej poszaleć na blogaskach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to lecim... na szczecin :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to lecim... na szczecin :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]..pajdziom dalsze.........ziuuuuuuuuuuuu................[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]..pajdziom dalsze.........ziuuuuuuuuuuuu................[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake:
wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake:
wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hahahahahaha a to dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: Chlorkowa nie rób nam tego :modla: