Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:Nasz Clockwork vel Klocuś Vel Chlorek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)Clockwork Orange :eviltong: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ;)i ludziowe... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 http://images23.fotosik.pl/33/891f30b409b695b6.jpg buuuuhahahha... a co ta pani tu robiła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']http://images23.fotosik.pl/33/891f30b409b695b6.jpg buuuuhahahha... a co ta pani tu robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie powiem .....:eviltong: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie powiem .....:eviltong: nie mów :cool1: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... P.S. solenizantka padła :p Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'] nie mów :cool1: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... P.S. solenizantka padła :p NIE POWIEM;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dopiero ...a goście :razz:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']NIE POWIEM;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dopiero ...a goście :razz:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: goście nie... córa padła , tata padł.... chlorek pada:shake: a tak wogóle.... gdzie ja jestem :roll: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']goście nie... córa padła , tata padł.... chlorek pada:shake: ......prawilno ....yno Chlorka szkoda:shake: a tak wogóle.... gdzie ja jestem :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....coś mnię się pozdowo ,ze się szybko nie dowiesz;)...w razie czego dzwoń na telefon zaufania;)...501 46. ... Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 pogubiwszy sie ale byłAM TU TEż ups sorki za caps :oops: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ludziowe foty takie same :roll: Ale za to ten mordulec mniamniuśny :loveu: http://images29.fotosik.pl/33/3484fb61d9edfba8.jpg [quote name='clockwork']córa padła , tata padł.... chlorek pada:shake: Że solenizantka padła to rozumiem :evil_lol: :multi: Witaj Magda z poniedziałku :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Widziałam, widziałam :multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:uprzejmie donoszę ,że Chlorek moczył dziś doopalonka w Wiśle;) Witam wszystkich w Naszym Bolgasku:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Klockowa ja dzisiaj zaaresztowałam Ci Ale jeno po tym ona gdzieś zniknęła :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nasza Kochana 1/3:loveu::loveu::loveu: z okazji kolejnych...18tych;)już urodzin Całą Naszą Rodzinką :loveu:życzymy DUŻO SZCZĘŚCIA ...i wszystkiego czego tylko pragniesz A od Ozzulca ...ogromniaste Lizanko ...za uszkiem ;) Quote
Paula Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wszystkiego co najlepsze, zdrówka i spełnienia marzeń :Rose: :new-bday: :drink1: KCM :loveu: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='malawaszka']pogubiwszy sie ale byłAM TU TEż ups sorki za caps :oops: wnoszę o rychłe odnalezienie sie.... CAPS wybaczony :cool1: [quote name='paula_z']Ludziowe foty takie same Ale za to ten mordulec mniamniuśny :loveu: http://images29.fotosik.pl/33/3484fb61d9edfba8.jpg Że solenizantka padła to rozumiem :multi: Witaj Magda z poniedziałku :evil_lol: no i po łikendzie..... tydzień i łikend baaaaaaardzo emocjonujący- składam wniosek o urlop ... padam na ryjok :roll: cześć Paula :multi: [quote name='madzia i medor']Widziałam, widziałam :multi::loveu: ale że co.... :hmmmm: [quote name='Pysia']Klockowa ja dzisiaj zaaresztowałam Ci Ale jeno po tym ona gdzieś zniknęła :crazyeye: :evil_lol: telepatycznie Ci ją odebrałam... MOJA CI ONA! :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] Nasza Kochana 1/3:loveu::loveu::loveu: z okazji kolejnych...18tych;)już urodzin Całą Naszą Rodzinką :loveu:życzymy DUŻO SZCZĘŚCIA ...i wszystkiego czego tylko pragniesz A od Ozzulca ...ogromniaste Lizanko ...za uszkiem [quote name='paula_z']Wszystkiego co najlepsze, zdrówka i spełnienia marzeń :Rose: :new-bday: :drink1: KCM :loveu: dziękuję dziękuję..... uufffffffff... w końcu PEŁNOLETNIA :multi::multi: Alu ... pojscałam sie z powodu edycji. Paula... casieczka mistrzostwo świata :loveu::loveu: i jeszcze jeden i jeszcze raz....... stolec, stolec................... Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ;)to ja wypije za twą pełnoletność :loveu::loveu::loveu: :knajpa::knajpa::knajpa: a kto z nami nie wypije....... jeszcze jeden i jeszcze raz...;) Quote
Pysia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Klockowa....Jako żeś młodsza ode mnie to życzę Ci abyś starzała się tak jak ja :diabloti: I byś była zawsze piękna, młoda i mądra ( patrz Pysia :evil_lol: ). A że nienawidzę Cię szczerze od pierwszej chwili to życzę Ci z całego serca aby Twój Klocek za kilka lat rozkopywał Ci Twój własny ogródek, abyś nie miała na nic czasu sprzątając mase metrów kwadratowych swego domu i abyś musiała wybierać: huśtawka na dwór czy nowy obiektyw do aparatu ;) Acha...Zapomniałam dodać do życzeń basen i koszty związane z jego utrzymaniem :evil_lol: Buziaki dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :loveu: :drinking: :laola: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa....Jako żeś młodsza ode mnie to życzę Ci abyś starzała się tak jak ja :diabloti: I byś była zawsze piękna, młoda i mądra ( patrz Pysia :evil_lol: ). A że nienawidzę Cię szczerze od pierwszej chwili to życzę Ci z całego serca aby Twój Klocek za kilka lat rozkopywał Ci Twój własny ogródek, abyś nie miała na nic czasu sprzątając mase metrów kwadratowych swego domu i abyś musiała wybierać: huśtawka na dwór czy nowy obiektyw do aparatu ;) Acha...Zapomniałam dodać do życzeń basen i koszty związane z jego utrzymaniem :evil_lol: Buziaki dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :loveu: :drinking: :laola: kocham Cie Pysiu!!!! dzięki za pamięć.... ale chyba nie grozi mi zestarzenie aż do TWEGO wieku :diabloti: cała reszta też nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale miło z Twojej strony że tak bardzo chcesz uprzykrzyć mi życie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork'] ale chyba nie grozi mi zestarzenie aż do TWEGO wiekuchiba się zleję...to ja już zombi:eviltong: .. .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....a wybierasz się gdzieś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']chiba się zleję...to ja już zombi:eviltong: .. .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....a wybierasz się gdzieś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: że gdzie sie mam wybierać..... zombi :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork']że gdzie sie mam wybierać..... zombi :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tam gdzie zombi:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork'] ale że co.... :hmmmm: Zdjecia widziałam:grins::grins::grins: Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. Ci, co nie wierzą w magię świata - nigdy ich nie odkryją. Życzę Ci wiary:loveu: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Zdjecia widziałam:grins::grins::grins: Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. Ci, co nie wierzą w magię świata - nigdy ich nie odkryją. Życzę Ci wiary:loveu: cholewcia...... :hmmmm: PRZEBUDŹCIE SIE ktoś mi tu promuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak .... dzięki ;) Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork']cholewcia...... :hmmmm: PRZEBUDŹCIE SIE ktoś mi tu promuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak .... dzięki ;);)wpadłam ....po ...Strażnicę:razz: Uciokam na teraz ...wrócę ...ale Ciebie już nie będzie:placz::placz::placz:...jadę do Rybolka:diabloti: Quote
Recommended Posts