Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'] nie mów :cool1:

i jeszcze jeden i jeszcze raz....

P.S. solenizantka padła :p NIE POWIEM;)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dopiero ...a goście :razz:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']NIE POWIEM;)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dopiero ...a goście :razz:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

goście nie...

córa padła , tata padł.... chlorek pada:shake:

a tak wogóle.... gdzie ja jestem :roll:

Posted

[quote name='clockwork']goście nie...

córa padła , tata padł.... chlorek pada:shake: ......prawilno ....yno Chlorka szkoda:shake:

a tak wogóle.... gdzie ja jestem :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....coś mnię się pozdowo ,ze się szybko nie dowiesz;)...w razie czego dzwoń na telefon zaufania;)...501 46. ...

Posted

Nasza Kochana 1/3:loveu::loveu::loveu:
z okazji kolejnych...18tych;)już urodzin
Całą Naszą Rodzinką :loveu:życzymy DUŻO SZCZĘŚCIA ...i wszystkiego czego tylko pragniesz

A od Ozzulca ...ogromniaste Lizanko ...za uszkiem ;)

Posted

[quote name='malawaszka']pogubiwszy sie ale byłAM TU TEż ups sorki za caps :oops:
wnoszę o rychłe odnalezienie sie.... CAPS wybaczony :cool1:

[quote name='paula_z']Ludziowe foty takie same

Ale za to ten mordulec mniamniuśny :loveu: http://images29.fotosik.pl/33/3484fb61d9edfba8.jpg

Że solenizantka padła to rozumiem

:multi: Witaj Magda z poniedziałku :evil_lol:
no i po łikendzie..... tydzień i łikend baaaaaaardzo emocjonujący- składam wniosek o urlop ... padam na ryjok :roll:

cześć Paula :multi:

[quote name='madzia i medor']Widziałam, widziałam :multi::loveu:
ale że co.... :hmmmm:

[quote name='Pysia']Klockowa ja dzisiaj zaaresztowałam Ci Ale jeno po tym ona gdzieś zniknęła :crazyeye: :evil_lol:
telepatycznie Ci ją odebrałam... MOJA CI ONA! :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']
Nasza Kochana 1/3:loveu::loveu::loveu:
z okazji kolejnych...18tych;)już urodzin
Całą Naszą Rodzinką :loveu:życzymy DUŻO SZCZĘŚCIA ...i wszystkiego czego tylko pragniesz

A od Ozzulca ...ogromniaste Lizanko ...za uszkiem

[quote name='paula_z']Wszystkiego co najlepsze, zdrówka i spełnienia marzeń :Rose: :new-bday: :drink1:

KCM :loveu:

dziękuję dziękuję..... uufffffffff... w końcu PEŁNOLETNIA :multi::multi:
Alu ... pojscałam sie z powodu edycji.
Paula... casieczka mistrzostwo świata :loveu::loveu:

i jeszcze jeden i jeszcze raz....... stolec, stolec...................

Posted

Klockowa....Jako żeś młodsza ode mnie to życzę Ci abyś starzała się tak jak ja :diabloti: I byś była zawsze piękna, młoda i mądra ( patrz Pysia :evil_lol: ). A że nienawidzę Cię szczerze od pierwszej chwili to życzę Ci z całego serca aby Twój Klocek za kilka lat rozkopywał Ci Twój własny ogródek, abyś nie miała na nic czasu sprzątając mase metrów kwadratowych swego domu i abyś musiała wybierać: huśtawka na dwór czy nowy obiektyw do aparatu ;) Acha...Zapomniałam dodać do życzeń basen i koszty związane z jego utrzymaniem :evil_lol:
Buziaki dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :loveu: :drinking: :laola:

Posted

[quote name='Pysia']Klockowa....Jako żeś młodsza ode mnie to życzę Ci abyś starzała się tak jak ja :diabloti: I byś była zawsze piękna, młoda i mądra ( patrz Pysia :evil_lol: ). A że nienawidzę Cię szczerze od pierwszej chwili to życzę Ci z całego serca aby Twój Klocek za kilka lat rozkopywał Ci Twój własny ogródek, abyś nie miała na nic czasu sprzątając mase metrów kwadratowych swego domu i abyś musiała wybierać: huśtawka na dwór czy nowy obiektyw do aparatu ;) Acha...Zapomniałam dodać do życzeń basen i koszty związane z jego utrzymaniem :evil_lol:
Buziaki dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :loveu: :drinking: :laola:

kocham Cie Pysiu!!!!
dzięki za pamięć.... ale chyba nie grozi mi zestarzenie aż do TWEGO wieku :diabloti: cała reszta też nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale miło z Twojej strony że tak bardzo chcesz uprzykrzyć mi życie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
ale chyba nie grozi mi zestarzenie aż do TWEGO wieku
chiba się zleję...to ja już zombi:eviltong: ..
.:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
o masz ....a wybierasz się gdzieś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chiba się zleję...to ja już zombi:eviltong: ..
.:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
o masz ....a wybierasz się gdzieś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

że gdzie sie mam wybierać..... zombi :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']

ale że co.... :hmmmm:

Zdjecia widziałam:grins::grins::grins:

Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. Ci, co nie wierzą w magię świata - nigdy ich nie odkryją. Życzę Ci wiary:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zdjecia widziałam:grins::grins::grins:

Obserwuj świat szeroko otwartymi oczami, ponieważ największe sekrety ukryte są w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. Ci, co nie wierzą w magię świata - nigdy ich nie odkryją. Życzę Ci wiary:loveu:

cholewcia...... :hmmmm:
PRZEBUDŹCIE SIE ktoś mi tu promuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak .... dzięki ;)

Posted

[quote name='clockwork']cholewcia...... :hmmmm:
PRZEBUDŹCIE SIE ktoś mi tu promuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak .... dzięki ;)
;)wpadłam ....po ...Strażnicę:razz:
Uciokam na teraz ...wrócę ...ale Ciebie już nie będzie:placz::placz::placz:...jadę do Rybolka:diabloti: