Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']O, to dobrze! Jak ktoś wypatrzy stawkę jako pierwszy, to proszę, wstawcie link, dobrze?
pzdr.[/QUOTE]
Ja sprawdzam codziennie, ale chyba Opole bedzie przestrzegac swojego terminu ;)

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Teraz tylko ciekawe kto sie z kim spotka. DOgomaniacy jesli macie chusty dogomaniackie nie zapomnijcie o nich.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR="DarkGreen"]Teraz tylko ciekawe kto sie z kim spotka. DOgomaniacy jesli macie chusty dogomaniackie nie zapomnijcie o nich.[/COLOR][/B][/QUOTE]
ja nie mam :( a chciałabym się spotkać z kimśśśśś :loveu:
kto się ze mną spotka, no kto, no kto? :loveu: ja będę w niedzielę :loveu:

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Teraz tylko ciekawe kto sie z kim spotka. DOgomaniacy jesli macie chusty dogomaniackie nie zapomnijcie o nich.[/COLOR][/B][/quote]

no ja to zapewne bede cale dwa dni:)) w sobote mam shih tzu i westy, moze jeszcze cockery amerykanskie, a w niedziele jak zwykle kochane siberiany:)

Posted

[quote name='panienkabubu']To proszę o informację na którym ringu będziecie i jakiś znak szczególny, na pewno się pojawię!:)[/quote]
Nie wiem, na jakim ringu bedziemy. Na pewno bedzie to ring na dworzu; tak przynajmniej było do tej pory...
A znak rozpoznawczy? Hm... cięzko... Moje baski będą w dużej metalowej klatce... To wszystko, co na razie mogę napisać.

Jak już będzie podział na ringi - dam znać.
Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']ja nie mam :( a chciałabym się spotkać z kimśśśśś :loveu:
kto się ze mną spotka, no kto, no kto? :loveu: ja będę w niedzielę :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Na pewno się spotkamy. Zaraz dostaniesz PW:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A może umówmy się tak wszyscy o 09:00 przed wystawianiem w jednym miejscu tak aby pogadać i każdy pójdzie później na swój ring :) później łatwiej nam będzie podejść po pokazie pieska :)[/QUOTE]
AGGA - tak, dzięki! :) odpisałam :)

sylwia - ja niestety nie wiem kied yprzyjade, jade z kolezanka, takze nie wiem na ktora bedziemy na wystawie, w kazdym razie będziemy Was szukać, może podajcie swoje numerki jak dostaniemy ?? :)

-> pytanie techniczne: od strony Strzelc Opolskich - jak dojechać do Okrąglaka? To w poblizu Reala? Od Uniwersytetu w prawo, w stronę Habrów? (daaaawno temu w Opolu byłam wiec nie wiem czy sie pozmienialo, czy nie :D)

Posted

[quote name='panienkabubu']
sylwia - ja niestety nie wiem kied yprzyjade, jade z kolezanka, takze nie wiem na ktora bedziemy na wystawie, w kazdym razie będziemy Was szukać, może podajcie swoje numerki jak dostaniemy ?? :)[/quote]

Pewnie że jak będę miała numerek to podam :) Ja to wogóle będę baaardzo wczesnie w Opolu bo jade nocnym pociągiem więc ja to już wyląduje tam po 8 rano a wracam tym o 13:59 więc będe miała czas odszukać wszystkich :)

Posted

[quote name='panienkabubu']AGGA - tak, dzięki! :) odpisałam :)

sylwia - ja niestety nie wiem kied yprzyjade, jade z kolezanka, takze nie wiem na ktora bedziemy na wystawie, w kazdym razie będziemy Was szukać, może podajcie swoje numerki jak dostaniemy ?? :)

-> pytanie techniczne: od strony Strzelc Opolskich - jak dojechać do Okrąglaka? To w poblizu Reala? Od Uniwersytetu w prawo, w stronę Habrów? (daaaawno temu w Opolu byłam wiec nie wiem czy sie pozmienialo, czy nie :D)[/quote]

Jadac droga od Strzelec Opolskich. gdy juz przejkedziemy przez ten duzy wiaduktznajdziemy sie na ulicy Fabrycznej, tutaj pierwsze światla, jedziemy dalej prosto Plebiscytową, tutaj drugie światła, jedziemy dalej prosto( po prawej stronie mijamy m.in. stacje BP) i na tych światlach w prawo- jestesmy juz na ulicy Oleskiej i troche dalej po prawej stronie za wieżą ciśnien mamy okrąglak:) mam nadzieje ze sie domyslisz o co chodzi:)

moze pomocny bedzie dla Ciebie plan Miasta na stronie [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] w prawym rogu strony. Jak zobaczysz na planie powinnas wjezzdac kolejno ulica Obroncow Staliningradu-Fabryczna-Plebiscytowa-Armii Ludowej- i w prawo w Oleską na Okrąglak.

Posted

Doczytałam ze będzie stawka psów ale ma pytanko czy będzie plan sędziowania klubówek i międzynarodówki bo to duża różnica wystawiać o 10 albo o 14 :cool1: ? Nie mówiac już o godzinie wyjazdu z domku ;) 5 rano albo 9 rano :p . A łóżeczka niestety nie da się wziąć ze sobą i dospać po drodze, szczególnie jak się jest kierowcą :shake:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pewnie że jak będę miała numerek to podam :) Ja to wogóle będę baaardzo wczesnie w Opolu bo jade nocnym pociągiem więc ja to już wyląduje tam po 8 rano a wracam tym o 13:59 więc będe miała czas odszukać wszystkich :)[/QUOTE]
super :) jakby co to szukaj bernardynki z pinczerką miniaturową :cool3:

Posted

[quote name='flashka-g']Jadac droga od Strzelec Opolskich. gdy juz przejkedziemy przez ten duzy wiaduktznajdziemy sie na ulicy Fabrycznej, tutaj pierwsze światla, jedziemy dalej prosto Plebiscytową, tutaj drugie światła, jedziemy dalej prosto( po prawej stronie mijamy m.in. stacje BP) i na tych światlach w prawo- jestesmy juz na ulicy Oleskiej i troche dalej po prawej stronie za wieżą ciśnien mamy okrąglak:) mam nadzieje ze sie domyslisz o co chodzi:)

moze pomocny bedzie dla Ciebie plan Miasta na stronie [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] w prawym rogu strony. Jak zobaczysz na planie powinnas wjezzdac kolejno ulica Obroncow Staliningradu-Fabryczna-Plebiscytowa-Armii Ludowej- i w prawo w Oleską na Okrąglak.[/QUOTE]
hehe, dziekuje, czyli nic sie nie pozmienialo i dokladnie jest wszystko tak jak pamietalam :)
czy Uniwerek jest na Oleskej?

Posted

[quote name='pentu']tak bedzie plan sedziowania .
Sedziowanie klubowek od godziny 9 a miedzynarodowej od godziny 10[/quote]

Dziękuję Pentu :loveu:

Posted

Cześć wam, mam pytanie - Jak to jest, jeśli chciałabym pojechać tylko aby "pooglądać" i "powidzować" To czy w ogóle tak mogę i muszę coś płacić? Nigdy nie byłam na żadnej wystawie, dlatego pytam...:oops:

Posted

[quote name='Cichociemna']Cześć wam, mam pytanie - Jak to jest, jeśli chciałabym pojechać tylko aby "pooglądać" i "powidzować" To czy w ogóle tak mogę i muszę coś płacić? Nigdy nie byłam na żadnej wystawie, dlatego pytam...:oops:[/quote]

Każda osoba która chce tylko pooglądać a nie wystawia psa musi zapłacić wejście. Są to małe pieniążki. Oczywiście że każdy może pooglądać :)

Posted

[quote name='Cichociemna']Jejku to super!! A są jakieś określone godziny, czy jak np przyjadę sobie o 11, to normalnie mnie wpuszczą? Jak znajdę czas to może się wybiorę.. w końcu to tylko 30 km! :multi:[/quote]

Wystawa zaczyna się od godziny 10:00.
Ale możesz przyjść później i nie widze problemu z wpuszczeniem Ciebie a warto nawet później bo na końcu wystawy sa wybierane najładniejsze psy wystawy :)