muchu Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Witam :razz: . Jestem z Wrocławia i mam wieeeelką prośbę. Marze o tym żeby zaadoptować pieska, mieszankę Chihuahua z Ratlerkiem. Wie ktoś może skąd mogę takie cudo zdobyć ? :cool3: Żeby hodowca był pewny i żeby piesek naprawę był z takiego miotu a nie urośnie mi coś innego :angryy: .Była bym bardzo wdzięczna za pomoc, żeby był po prostu z okolic Wrocławia. Od zawszę marzę o piesku a teraz jestem pewna że takiego muszę mieć :loveu: . Quote
yamayka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Hmmmm... Jednym słowem poszukujesz psa do wydania z nieplanowanego krycia? Tych konkretnych ras? Słowo hodowca w tym poście jest chyba niepasujące - nie "hoduje się" kundelków mieszanek dwóch ras. A jeśli ktoś to głupio robi, to po to, żeby zarobić konkretna kasę Popytaj w działach adopcyjnych. Quote
Beatrx Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 obawiam się, że jak już jakiś pseudohodowca sprowadzi na świat takie mixy to będzie chciał za szczeniaka sporą kasę. no ale próbuj, tak jak yamayka napisała, w działach adopcyjnych. Quote
panbazyl Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 pójdź do najbliższego schroniska - znajdziesz tam całą masę podobnych "ras". Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Chi plus pinmin....... pominąwszy, że żaden porządny hodowca nie wyprodukuje mieszańca, to biorąc pod uwagę charakterki obu ras- mieszanka wybuchowa! Quote
Recommended Posts