AnkaG Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ooo widzę, że ktoś pamięta o Buni. :multi: Diano często o niej myślę i rodzice pytają .... Quote
diana79 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bunia to pierwszy pies, o którym przeczytałam jak zawitałam na dogomanii :loveu: a pierwszego razu się nie zapomina :lol: Quote
Inez Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja tez pamiętam i wspominam! :multi: W ogóle jakoś...tesknie za tymi czasami kiedy tak wspólnie pomagalismy....:cool1: Bardzo sie ciesze że wszystko ok :) Quote
AnkaG Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bea myślałam, że juz zniknęłaś z dogo ... To dzięki TOBIE Bunia ma ten domek. :lol: Pani Marta za każdym razem dziękuje wszystkim za takiego fajnego psa. :lol: Quote
Bea1 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 AnkaG napisał(a):Bea myślałam, że juz zniknęłaś z dogo ... To dzięki TOBIE Bunia ma ten domek. :lol: Pani Marta za każdym razem dziękuje wszystkim za takiego fajnego psa. :lol: Aniu;) dzięki nam wszystkim, pozdrawiam ciepło. Quote
Recommended Posts