Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='UBOCZE']Trzymam kciuki!!! Ewa Marta mieszka na Ursynowie...[/QUOTE] To pewnie za daleko... Quote
Ziutka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Romka']To pewnie za daleko...[/QUOTE] Wysłałam Ewie wątek Milusi. Może zna kogoś z Wawra, zobaczymy ;) Quote
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Wielkie dzięki! :lol:Ubocze już wczoraj mnie poinformował,że na jego nos domek super!:lol: Quote
Ewa Marta Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Kochani, odpisałam już Ziutce, że jestem w pracy pierwszy dzień po chorobie i zwaliło mi sie tyle pracy, że nie dam rady do końca tygodnia pojechać. Mysza1 jest z tamtych okolic i jeśłi zgodziłaby się podjechać, to miałybyście super sprawdzony domek. Nie wiem jak u niej z czasem, bo ma mase swoich ogonków w domu, a do tego stale szuka zaginionego Amigo w okolicach Marek. Może jednak dałaby radę wracając do domu zajrzeć do Pani. Quote
Ziutka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dziekuje Ewcia, że zajrzałaś :) Mysza1 czy mysza1 (bo jak piszę z dużej litery to nie ma takiego nicka) Quote
Ewa Marta Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Ziutka']Dziekuje Ewcia, że zajrzałaś :) Mysza1 czy mysza1 (bo jak piszę z dużej litery to nie ma takiego nicka)[/QUOTE] Moja wina... Jej nick to mysza 1 ze spacją:-) Quote
Romka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Napisałam 2 dni temu do myszy 1 i nie mam odpowiedzi...myślę o tym,żeby osobiście zrobić wizytę przedadopcyjną w przyszłym domku Milusi i...pojechać tam razem z nią.Jak będzie dobrze,niunia zostanie w domu ,jak nie zabieram niunię do Łowicza. Quote
Ewa Marta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Romka']Napisałam 2 dni temu do myszy 1 i nie mam odpowiedzi...myślę o tym,żeby osobiście zrobić wizytę przedadopcyjną w przyszłym domku Milusi i...pojechać tam razem z nią.Jak będzie dobrze,niunia zostanie w domu ,jak nie zabieram niunię do Łowicza.[/QUOTE] Romka, Mysza jest na jakims służbowym wyjeździe, dlatego nie odpisała. Jeśli masz możliwość podjechania z sunią tak będzie pewnie najlepiej. Poza tym sama zobaczysz, czy domek jest w porządku. Ja mam wielkiego pietra przez wizytami przedadopcyjnymi, bo strasznie się pomyliłam co do jednego babsztyla niedawno. Zwiodła mnie potwornie i uznałam, że dom jest w porządku, potem ludzie przywożący psiaka też tak uznali, a koniec końców babsztyl wyrzucił psiaka z domu po 3 dniach. Ganiałam z kolegą po ulicach prawie całą noc, rozwieszaliśmy ogłoszenia, kilka osób włączyło się w poszukiwania. Na szczęście psiak się znalazł i bezpieczny czeka w DT na nowy dom. To wprawdzie pierwsza taka wtopa, ale z obawą myślę o kolejnej wizycie. Jeśli nie będzie innego wyjścia, mogę podjechać w weekend do Pani, ale wolałabym, żebyś to Ty obejrzała domek. Mogę dorzucić się do benzyny, bo trochę zapłacisz za nią... Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Martynko, gdybys mogła zrobić tak jak piszesz, że pojedziesz z Milusią, to moim zdaniem, tez to będzie najlepsze wyjście :) Osobiście sprawdzisz domek, no i od razu będziemy mieć foteczki z DS :evil_lol: :eviltong: Ewuś, nigdy nie mamy 100% pewności co do domków, to, że ten babsztyl larwa, tak postapiła z Sylwusiem nie znaczy, że to Twoja wina :mad: po prostu baba miała dobrą gadkę a my nie mamy RTG w oczach niestety. Ty się nie pomyliłaś, to ona tak pięknie grała. Nie powinnaś czuć się winna, nie Ty :shake: Quote
Romka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Ewa Marta']Romka, Mysza jest na jakims służbowym wyjeździe, dlatego nie odpisała. Jeśli masz możliwość podjechania z sunią tak będzie pewnie najlepiej. Poza tym sama zobaczysz, czy domek jest w porządku. Ja mam wielkiego pietra przez wizytami przedadopcyjnymi, bo strasznie się pomyliłam co do jednego babsztyla niedawno. Zwiodła mnie potwornie i uznałam, że dom jest w porządku, potem ludzie przywożący psiaka też tak uznali, a koniec końców babsztyl wyrzucił psiaka z domu po 3 dniach. Ganiałam z kolegą po ulicach prawie całą noc, rozwieszaliśmy ogłoszenia, kilka osób włączyło się w poszukiwania. Na szczęście psiak się znalazł i bezpieczny czeka w DT na nowy dom. To wprawdzie pierwsza taka wtopa, ale z obawą myślę o kolejnej wizycie. Jeśli nie będzie innego wyjścia, mogę podjechać w weekend do Pani, ale wolałabym, żebyś to Ty obejrzała domek. Mogę dorzucić się do benzyny, bo trochę zapłacisz za nią...[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję za pomoc, :lol:dam radę z kosztami transportu...cały czas jestem na etapie decyzji,dam znać jak tylko będzie to pewne.:lol: Quote
UBOCZE Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:........... Wszystkiego Najlepszego, Milusiu, na nowej, lepszej drodze życia!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Nic już więcej nie napiszę, na pewno napisze, Romka!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='UBOCZE']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:........... Wszystkiego Najlepszego, Milusiu, na nowej, lepszej drodze życia!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Nic już więcej nie napiszę, na pewno napisze, Romka!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No nie Ubocze, tak się nie robi:-) Zdradź chociaż, czy Romka pojechała na tę wizytę i sunieczka została????? Quote
UBOCZE Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Już poprawiam się i zdradzę: Milusia od dziś w swoim domu. :lol::lol::lol: Tak jak pisałyście: wizyta PA i przywiezienie suni odbyło się za jednym zamachem.;) Ale całą resztę dopowie już Romka.:lol: Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='UBOCZE']Już poprawiam się i zdradzę: Milusia od dziś w swoim domu. :lol::lol::lol: Tak jak pisałyście: wizyta PA i przywiezienie suni za jednym zamachem.;) Ale całą resztę dopowie już Romka.:lol:[/QUOTE] Dzięki wujaszku za nowiny, strasznie się cieszę, że się udało :multi: :multi: :multi: Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wspaniała nowina. Jak to dobrze, że nie będzie już marzła :) I domek na pewno super, jeśli to sama Roma sprawdzała i Milusia została. Quote
Romka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dziewczyny,wszystko napiszę wieczorem.Wczoraj wróciłam bardzo póżno.Domek ,super!Mam zdjęcia.:lol: Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Romka']Dziewczyny,wszystko napiszę wieczorem.Wczoraj wróciłam bardzo póżno.Domek ,super!Mam zdjęcia.:lol:[/QUOTE] Czekamy Romeczko :) I bardzo się cieszymy!!! Quote
UBOCZE Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=milola1.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=milola2.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Milusia na łóżeczku :multi: Piękny widok :loveu: Szczęścia Milusiu jeszcze raz! Romeczko a Lola już ma domek ? Czy ja juz się całkiem pogubiłam ? :oops: Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Myślałam,że zrobię Wam niespodziankę i podrzucę zdjęcie ,które dostałam wczoraj ale widzę,ze wujaszek Ubocze był pierwszy. :lol:Mam jeszcze takie zdjęcie i trochę innych,postaram się je wrzucić.Siedzę dziś w domu,nie poszłam do schroniska,mam temperaturę, to posiedzę przy komputerze i wszystko uzupełnię.Na początek ode mnie: [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/7d0d03c9cc6eb84f509ab21016415397,10,19,0.jpg[/IMG] Edited February 4, 2012 by Romka Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='Ziutka']Milusia na łóżeczku :multi: Piękny widok :loveu: Szczęścia Milusiu jeszcze raz! Romeczko a Lola już ma domek ? Czy ja juz się całkiem pogubiłam ? :oops:[/QUOTE] Lola to nie jest nasz psiak.A domek Milusi super,rozmawiałam z p.telefonicznie,wszystko napiszę. Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Zmieniłam już tytuł wątku!!!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='UBOCZE'][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=milola1.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=milola2.jpg&res=medium[/IMG][/QUOTE] Zobaczcie jak zmienił się wygląd pycholka Milusi.Tak wyglądał na spacerkach,smutne oczy i cała smutna: [IMG]http://img846.imageshack.us/img846/838/dsc04059l.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts