Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, odpisałam już Ziutce, że jestem w pracy pierwszy dzień po chorobie i zwaliło mi sie tyle pracy, że nie dam rady do końca tygodnia pojechać. Mysza1 jest z tamtych okolic i jeśłi zgodziłaby się podjechać, to miałybyście super sprawdzony domek. Nie wiem jak u niej z czasem, bo ma mase swoich ogonków w domu, a do tego stale szuka zaginionego Amigo w okolicach Marek. Może jednak dałaby radę wracając do domu zajrzeć do Pani.

Posted

Napisałam 2 dni temu do myszy 1 i nie mam odpowiedzi...myślę o tym,żeby osobiście zrobić wizytę przedadopcyjną w przyszłym domku Milusi i...pojechać tam razem z nią.Jak będzie dobrze,niunia zostanie w domu ,jak nie zabieram niunię do Łowicza.

Posted

[quote name='Romka']Napisałam 2 dni temu do myszy 1 i nie mam odpowiedzi...myślę o tym,żeby osobiście zrobić wizytę przedadopcyjną w przyszłym domku Milusi i...pojechać tam razem z nią.Jak będzie dobrze,niunia zostanie w domu ,jak nie zabieram niunię do Łowicza.[/QUOTE]

Romka, Mysza jest na jakims służbowym wyjeździe, dlatego nie odpisała.
Jeśli masz możliwość podjechania z sunią tak będzie pewnie najlepiej. Poza tym sama zobaczysz, czy domek jest w porządku.
Ja mam wielkiego pietra przez wizytami przedadopcyjnymi, bo strasznie się pomyliłam co do jednego babsztyla niedawno. Zwiodła mnie potwornie i uznałam, że dom jest w porządku, potem ludzie przywożący psiaka też tak uznali, a koniec końców babsztyl wyrzucił psiaka z domu po 3 dniach. Ganiałam z kolegą po ulicach prawie całą noc, rozwieszaliśmy ogłoszenia, kilka osób włączyło się w poszukiwania. Na szczęście psiak się znalazł i bezpieczny czeka w DT na nowy dom.
To wprawdzie pierwsza taka wtopa, ale z obawą myślę o kolejnej wizycie. Jeśli nie będzie innego wyjścia, mogę podjechać w weekend do Pani, ale wolałabym, żebyś to Ty obejrzała domek. Mogę dorzucić się do benzyny, bo trochę zapłacisz za nią...

Posted

Martynko, gdybys mogła zrobić tak jak piszesz, że pojedziesz z Milusią, to moim zdaniem, tez to będzie najlepsze wyjście :)
Osobiście sprawdzisz domek, no i od razu będziemy mieć foteczki z DS :evil_lol: :eviltong:

Ewuś, nigdy nie mamy 100% pewności co do domków, to, że ten babsztyl larwa, tak postapiła z Sylwusiem nie znaczy, że to Twoja wina :mad: po prostu baba miała dobrą gadkę a my nie mamy RTG w oczach niestety. Ty się nie pomyliłaś, to ona tak pięknie grała. Nie powinnaś czuć się winna, nie Ty :shake:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Romka, Mysza jest na jakims służbowym wyjeździe, dlatego nie odpisała.
Jeśli masz możliwość podjechania z sunią tak będzie pewnie najlepiej. Poza tym sama zobaczysz, czy domek jest w porządku.
Ja mam wielkiego pietra przez wizytami przedadopcyjnymi, bo strasznie się pomyliłam co do jednego babsztyla niedawno. Zwiodła mnie potwornie i uznałam, że dom jest w porządku, potem ludzie przywożący psiaka też tak uznali, a koniec końców babsztyl wyrzucił psiaka z domu po 3 dniach. Ganiałam z kolegą po ulicach prawie całą noc, rozwieszaliśmy ogłoszenia, kilka osób włączyło się w poszukiwania. Na szczęście psiak się znalazł i bezpieczny czeka w DT na nowy dom.
To wprawdzie pierwsza taka wtopa, ale z obawą myślę o kolejnej wizycie. Jeśli nie będzie innego wyjścia, mogę podjechać w weekend do Pani, ale wolałabym, żebyś to Ty obejrzała domek. Mogę dorzucić się do benzyny, bo trochę zapłacisz za nią...[/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję za pomoc, :lol:dam radę z kosztami transportu...cały czas jestem na etapie decyzji,dam znać jak tylko będzie to pewne.:lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...........

Wszystkiego Najlepszego, Milusiu, na nowej, lepszej drodze życia!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Nic już więcej nie napiszę, na pewno napisze, Romka!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...........

Wszystkiego Najlepszego, Milusiu, na nowej, lepszej drodze życia!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Nic już więcej nie napiszę, na pewno napisze, Romka!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No nie Ubocze, tak się nie robi:-) Zdradź chociaż, czy Romka pojechała na tę wizytę i sunieczka została?????

Posted

Już poprawiam się i zdradzę: Milusia od dziś w swoim domu. :lol::lol::lol:
Tak jak pisałyście: wizyta PA i przywiezienie suni odbyło się za jednym zamachem.;)
Ale całą resztę dopowie już Romka.:lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Już poprawiam się i zdradzę: Milusia od dziś w swoim domu. :lol::lol::lol:
Tak jak pisałyście: wizyta PA i przywiezienie suni za jednym zamachem.;)
Ale całą resztę dopowie już Romka.:lol:[/QUOTE]
Dzięki wujaszku za nowiny, strasznie się cieszę, że się udało :multi: :multi: :multi:

Posted

Wspaniała nowina. Jak to dobrze, że nie będzie już marzła :) I domek na pewno super, jeśli to sama Roma sprawdzała i Milusia została.

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny,wszystko napiszę wieczorem.Wczoraj wróciłam bardzo póżno.Domek ,super!Mam zdjęcia.:lol:[/QUOTE]
Czekamy Romeczko :)
I bardzo się cieszymy!!!

Posted

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=milola1.jpg&res=medium[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=milola2.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

Milusia na łóżeczku :multi:
Piękny widok :loveu:
Szczęścia Milusiu jeszcze raz!

Romeczko a Lola już ma domek ? Czy ja juz się całkiem pogubiłam ? :oops:

Posted (edited)

Myślałam,że zrobię Wam niespodziankę i podrzucę zdjęcie ,które dostałam wczoraj ale widzę,ze wujaszek Ubocze był pierwszy. :lol:Mam jeszcze takie zdjęcie i trochę innych,postaram się je wrzucić.Siedzę dziś w domu,nie poszłam do schroniska,mam temperaturę, to posiedzę przy komputerze i wszystko uzupełnię.Na początek ode mnie:
[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/7d0d03c9cc6eb84f509ab21016415397,10,19,0.jpg[/IMG]

Edited by Romka
Posted

[quote name='Ziutka']Milusia na łóżeczku :multi:
Piękny widok :loveu:
Szczęścia Milusiu jeszcze raz!

Romeczko a Lola już ma domek ? Czy ja juz się całkiem pogubiłam ? :oops:[/QUOTE]
Lola to nie jest nasz psiak.A domek Milusi super,rozmawiałam z p.telefonicznie,wszystko napiszę.

Posted

[quote name='UBOCZE'][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=milola1.jpg&res=medium[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=milola2.jpg&res=medium[/IMG][/QUOTE]
Zobaczcie jak zmienił się wygląd pycholka Milusi.Tak wyglądał na spacerkach,smutne oczy i cała smutna:
[IMG]http://img846.imageshack.us/img846/838/dsc04059l.jpg[/IMG]