paula_t Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 katarzyna09 napisał(a):A masz pieniążki na szczepienie? Paula,jak będziesz miała chwilkę,zrobisz po prostu nowe.Masz miesiąc,później wyłączą mi numer ;) Chwilkę mam, tylko tekstu nie za bardzo;) Muszę TŻ-a przymusić znowu do napisania tekstu:eviltong: Kasiu, na szczęście Glucik jest na BDT, od czasu do czasu tylko dołożę jakiś grosik do jedzenia i ewentualnie weta, ale to zrobię taki mini bazarek na to, bo to naprawdę niewiele :) Quote
paula_t Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 katarzyna09 napisał(a):To Twój Glucik ma szczęście ;) To prawda, Ola mi z nieba spadła, bo nie wiem co by było, gdyby nie Ona :( W środę jadę Glucika odwiedzić, żeby zobaczyć jak się pannica ma, no i przywieźć jej troszeczkę nowych zabawek i smakołyków:) Quote
paula_t Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 katarzyna09 napisał(a):Głaski dla koteczki !:smile: Wytarmoszę ją na wszystkie strony ;) Quote
paula_t Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Byłam w odwiedzinach u Glucika- zawiozłam nowe zabawki, bo swoje stare gdzieś pochowała i Ola nie może ich znaleźć i troszkę żarełka :) Jak tylko przyszłam to Glucik przez ok.10 minut robił wygibasy na podłodze pokazując brzuszek do głaskania:loveu: Nie jest to typowy kot, który przychodzi, siada na kolanach czy pozwala się nosić na rękach, ale trochę się jednak pomiziałyśmy ;) Jest z niej mała rozrabiara, np. kradnie pranie z suszarki i wciąga pod łóżko, chodzi ogląda i kombinuje co by tu jeszcze sknocić, ale chyba już taki jej urok :D Quote
katarzyna09 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Uwielbiam zwierzaki,które nadstawiają swoje brzusio do głaskania :smile: Godzinami mogłabym je miziać :loveu: Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 katarzyna09 napisał(a):Paula,a co z Tablicą?Ja pamiętam...;) Yyyyy, tak....Wybacz,jak najszybciej postaram się z tym ogarnąć:oops: Quote
katarzyna09 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Paula,nie popędzam...kiedy tylko znajdziesz chwilkę ;) Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 katarzyna09 napisał(a):Paula,nie popędzam...kiedy tylko znajdziesz chwilkę ;) Właśnie zaniedbuje "swoje"zwierzaki przez to, że naobiecywałam robienie ogłoszeń i teraz nadrabiam zaległości:roll: Aktualnie jestem dzisiaj po 3 pakiecie ;) Teraz czas na Gluta, Brenę i Płoszkę, mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj zrobić. Im szybciej tym lepiej, nie będzie nade mną wisiało Quote
katarzyna09 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No tak,a Ty jeszcze pomyślałaś o Sokole.Oj,Paula... :-Djesteś taka Kochana:loveu: Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 katarzyna09 napisał(a):No tak,a Ty jeszcze pomyślałaś o Sokole.Oj,Paula... :-Djesteś taka Kochana:loveu: Sokołem po prostu musiałby parę dni poczekać ;):oops: Quote
paula_t Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-%C5%82a%C5%84cuch-u-szyi-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ze-strachu-Co-z-nim-b%C4%99dzie-%21 :shake: Quote
paula_t Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Zero odzewu na ogłoszenia:shake: Nic:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 paula_t napisał(a):Zero odzewu na ogłoszenia:shake: Nic:shake: Ci ludzie to dziwni jacyś :( Najgorsze że teraz wysysp kociąt będzie , w gabinecie 3 maleństwa jeszcze dokarmiane butelką :( Quote
paula_t Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Ci ludzie to dziwni jacyś :( Najgorsze że teraz wysysp kociąt będzie , w gabinecie 3 maleństwa jeszcze dokarmiane butelką :( Bidulinki:( Dobrze, że te Twoje dobre duszyczki je przygarnęły. Właśnie mnie to troszkę przeraża...No, ale jak można mieć małego słodkiego kociaka, to po co komu kot z "defektem" (tak myśli niestety większość ludzi) :( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 paula_t napisał(a):Bidulinki:( Dobrze, że te Twoje dobre duszyczki je przygarnęły. Właśnie mnie to troszkę przeraża...No, ale jak można mieć małego słodkiego kociaka, to po co komu kot z "defektem" (tak myśli niestety większość ludzi) :( Nie przerażaj się , są ludzie co nie chcą maluchów demolantów . Quote
paula_t Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie przerażaj się , są ludzie co nie chcą maluchów demolantów . Szkoda, że w mniejszości :shake: Często ludzie biorąc kociaka albo szczeniaka nie zdają sobie sprawy co te diabełki potrafią z mieszkaniem zrobić, po prostu kierują się emocjami. Wierzę w to, że Glucik znajdzie swoje miejsce u kogoś, kto go pokocha do końca jego dni, mam nadzieję tylko, że wcześniej cierpliwość Oli się nie wyczerpie odnośnie tymczasowania Glucika;) Quote
paula_t Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 U Glucika wszystko w porządku, co parę dni rozmawiam z Olą, na szczęście nie ma go dość i Glucik póki co bezpieczny:evil_lol: Na bazarku dla Glucika udało się uzbierać troszkę pieniążków, więc w przeciągu paru dni przeleję Oli 50złotych na jedzonko:) Quote
paula_t Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Glucik dzisiaj wzbogacił się o 50zł na żarełko z tego bazarku- http://www.dogomania.pl/forum/threads/243447-DZISIAJ-KONIEC-25-ZNI%C5%BBKI-ciuszki-i-kosmetyki-dla-Baksa-i-Gluta-Do-26-05/page8 . Zobaczymy na jaki czas starczy pieniążków i co ile trzeba będzie robić bazarek :) Quote
katarzyna09 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Zaglądam;) Cieszę się,że koteczka zdrowa i ma się dobrze...:) Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='katarzyna09']Zaglądam;) Cieszę się,że koteczka zdrowa i ma się dobrze...:)[/QUOTE] Czasem mam wrażenie, że za dobrze, bo takie głupoty przychodzą jej do głowy...:roll:;) Quote
paula_t Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Glucik po niedzieli będzie musiał wybrać się do weterynarza, bo chyba ma jakiś stan zapalny dziąseł. Nie chce w ogóle jeść twardszej, suchej karmy:( Quote
Recommended Posts