Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katarzyna09 napisał(a):
A masz pieniążki na szczepienie?
Paula,jak będziesz miała chwilkę,zrobisz po prostu nowe.Masz miesiąc,później wyłączą mi numer ;)

Chwilkę mam, tylko tekstu nie za bardzo;)
Muszę TŻ-a przymusić znowu do napisania tekstu:eviltong:
Kasiu, na szczęście Glucik jest na BDT, od czasu do czasu tylko dołożę jakiś grosik do jedzenia i ewentualnie weta, ale to zrobię taki mini bazarek na to, bo to naprawdę niewiele :)

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
To Twój Glucik ma szczęście ;)

To prawda, Ola mi z nieba spadła, bo nie wiem co by było, gdyby nie Ona :(
W środę jadę Glucika odwiedzić, żeby zobaczyć jak się pannica ma, no i przywieźć jej troszeczkę nowych zabawek i smakołyków:)

Posted

Byłam w odwiedzinach u Glucika- zawiozłam nowe zabawki, bo swoje stare gdzieś pochowała i Ola nie może ich znaleźć i troszkę żarełka :)

Jak tylko przyszłam to Glucik przez ok.10 minut robił wygibasy na podłodze pokazując brzuszek do głaskania:loveu:
Nie jest to typowy kot, który przychodzi, siada na kolanach czy pozwala się nosić na rękach, ale trochę się jednak pomiziałyśmy ;)

Jest z niej mała rozrabiara, np. kradnie pranie z suszarki i wciąga pod łóżko, chodzi ogląda i kombinuje co by tu jeszcze sknocić, ale chyba już taki jej urok :D

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Paula,nie popędzam...kiedy tylko znajdziesz chwilkę ;)

Właśnie zaniedbuje "swoje"zwierzaki przez to, że naobiecywałam robienie ogłoszeń i teraz nadrabiam zaległości:roll:
Aktualnie jestem dzisiaj po 3 pakiecie ;)
Teraz czas na Gluta, Brenę i Płoszkę, mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj zrobić. Im szybciej tym lepiej, nie będzie nade mną wisiało

Posted

katarzyna09 napisał(a):
No tak,a Ty jeszcze pomyślałaś o Sokole.Oj,Paula... :-Djesteś taka Kochana:loveu:

Sokołem po prostu musiałby parę dni poczekać ;):oops:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ci ludzie to dziwni jacyś :(
Najgorsze że teraz wysysp kociąt będzie , w gabinecie 3 maleństwa jeszcze dokarmiane butelką :(

Bidulinki:( Dobrze, że te Twoje dobre duszyczki je przygarnęły.
Właśnie mnie to troszkę przeraża...No, ale jak można mieć małego słodkiego kociaka, to po co komu kot z "defektem" (tak myśli niestety większość ludzi) :(

Posted

paula_t napisał(a):
Bidulinki:( Dobrze, że te Twoje dobre duszyczki je przygarnęły.
Właśnie mnie to troszkę przeraża...No, ale jak można mieć małego słodkiego kociaka, to po co komu kot z "defektem" (tak myśli niestety większość ludzi) :(

Nie przerażaj się , są ludzie co nie chcą maluchów demolantów .

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Nie przerażaj się , są ludzie co nie chcą maluchów demolantów .

Szkoda, że w mniejszości :shake: Często ludzie biorąc kociaka albo szczeniaka nie zdają sobie sprawy co te diabełki potrafią z mieszkaniem zrobić, po prostu kierują się emocjami.

Wierzę w to, że Glucik znajdzie swoje miejsce u kogoś, kto go pokocha do końca jego dni, mam nadzieję tylko, że wcześniej cierpliwość Oli się nie wyczerpie odnośnie tymczasowania Glucika;)

• 2 weeks later...
Posted

U Glucika wszystko w porządku, co parę dni rozmawiam z Olą, na szczęście nie ma go dość i Glucik póki co bezpieczny:evil_lol:

Na bazarku dla Glucika udało się uzbierać troszkę pieniążków, więc w przeciągu paru dni przeleję Oli 50złotych na jedzonko:)

Posted

[quote name='katarzyna09']Zaglądam;)
Cieszę się,że koteczka zdrowa i ma się dobrze...:)[/QUOTE]

Czasem mam wrażenie, że za dobrze, bo takie głupoty przychodzą jej do głowy...:roll:;)

Posted

Glucik po niedzieli będzie musiał wybrać się do weterynarza, bo chyba ma jakiś stan zapalny dziąseł. Nie chce w ogóle jeść twardszej, suchej karmy:(