enia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dorka bardzo bardzo Ci dziekuje i Twojej siostrze za poświęcenie, transport i cudowny domek dla naszej sunieczki.:calus: :Rose: :iloveyou: Quote
red Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hurra....Sarunia w domku!:multi: :multi: :multi: Quote
enia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Tak Sarunia w domku i czekamy grzecznie na wieści i fotki. Boziu jak ja sie cieszę!!!!:angel: :angel: :angel: Dziewczyny ja wiem ,że sunia plochliwa i troszke nieufna ale mam nadzieje , że spelni Wasze oczekiwania i będzie grzeczna i kochana...... Quote
red Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 U Dorki siostry będzie miała raj, bądźcie spokojne. Ona dopiero teraz pozna świat. Quote
red Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Możecie zmienić ten smutny banerek o Sarze. Quote
evita. Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Super wieści :bigcool: P.S. Czy możemy liczyć na jakieś fotki z nowego domku ? :cool3: Quote
enia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Dorka odezwij sie bo ja sie martwię......... zobaczysz zaraz zadzwonie do Ciebie.........:lol: Quote
D O R K A Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziewczyny wszystko jest w najlepszym porządku. Sara jest jeszcze nieśmiała, ale z dnia na dzień robi postępy. Słuchajcie ona po prostu na nowo odkrywa świat, świat którego nigdy nie znała. Przygląda się drzewom, trawie, wszystkiemu czego jeszcze nie widziala. Jest bardzo grzeczna, do tego stopnia, że TZ jeszcze suni nie widział, tak się maskuje.:razz: Tak naprawde to jeszcze nie wie, że ma nowego psa:evil_lol: :cool3: Quote
enia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Uff to troszke mi lepiej.Bo sie martwilam. Quote
red Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dorka nie miała cazsu zajrzeć tutaj, ale wiem z jej relacji, że Sara biega z całą rebiatą na spacerach nad rzeką, ma długie super spacery. Z pieskami dogaduje się bez problemu. A teraz dopiero szaleje w takim śniegu. Miała szczęście... Quote
Olga132 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oj, miała miała. Spadł śnieg a ona poza spacerkami - grzeje dupinkę w cieple........... Quote
Mośka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dopiero teraz, po 2 latach, zazna rajskiego psiego zycia :multi: :multi: REd , pomecz DOrke o jakas fotke, co? Quote
D O R K A Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam wszystkich. Tak jak już wcześniej pisała Red Sara ma się bardzo dobrze. Z pozostałymi psiakami już się zaprzyjaźniła i razem biegają po lesie. Mam zdjęcia ale niestety nie umiem ich wstawić:shake: Muszę poprosić kogoś żeby je wstawił na dogo. Sara jest szczęśliwa, radosna i strasznie kochana. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Saruni. Quote
evita. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wspaniałe wieści :multi: P.S. Oferuję pomoc w sprawie fotek ;). Mój mail [email protected] Quote
evita. Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 P.S. Ale piękne widoki może Sarunia sobie podziwiać :loveu: Quote
enia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dzieki Dorka i Evita !!!!!!!!!:calus: Quote
Mośka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dziewczyny, dzieki!:angel: :angel: :angel: Quote
red Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Boże jak tam pięknie..... mają raj psiaki.:multi: Sara jest bardzo grzeczna, liże swoją panią po twarzy... jest bardzo wdzięczna. Quote
enia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Red ja jestem pewna ,że Sara jest wdzięczna przecież Dorka pokazała jej jak można żyć, zabrała ją z tego koszmarnego schroniska, dała wolność i miłość a to jest bezcenne! Sarunia teraz dopiero pozna co to życie. Nawet nie wiem jak Wam dziewczyny dziękować:iloveyou::buzi::calus::loveu::Rose: Quote
D O R K A Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sara pozdrawia wszystkie cioteczki z dogomanii. Sarunia miewa się dobrze. Dwa tygodnie temu została wysterylizowana. Z psiakami bardzo się zaprzyjaźniła, nie odstępuje ich na krok, wszystkie liżą się po pyszczkach, pełna bezgraniczna przyjaźń. Myślę, że Sara jest szczęśliwa:loveu: Quote
enia Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Cioteczka również pozdrawia Sarunie i jej rodzinke, ciesze sie bardzo, że sunia jest szczęśliwa. Jeśli kiedyś Dorka zrobisz jakąś fotkę swoim psiulom to wstaw na forum i naciesz nasze oczy. Proszę. Quote
Mośka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To sie chyba telepatia nazywa. Tam mnie korcilo odszukac ten waterk i poprosic o wiesci od Saruni :lol: Warto bylo tyle czekac, Sarciu, co??? :loveu: Quote
Recommended Posts