Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale pieknosciowce Aniu:multi: i jaka liczna grupa, ech przynajmniej nie maja czasu na nude:evil_lol:
Prywatka planowana na 19 maja najchetniej w godzinkach popoludniowych/ jesli mozna o to prosic/ u Pani Irenki:multi: Beda tance, spiewy:evil_lol: i pokaz mody a za modelke bedzie Pani Irenka:lol: Na zabus tez bedzie, ponawiam przy okazji pytanie kto co pije czy winko moze byc?:lol: Prosze przyjdzcie anielice:multi:
Shirrrapeira, daj spokoj, moze kiedys sie poznamy i pogadamy od serducha, ja wciaz wybieram sie na chrzciny bobasa romenki:eviltong: ; internet to wspaniala rzecz ale jak zauwazylas moze wywolywac nieporozumienia:eviltong: Dla mnie tematu nie bylo:lol: a ja uwazam ze to co robia dogomaniaczki to naprawde rzecz niebywala i moje sierotki to naprawde male miki:oops: . Opowiadam o tym w NL i ludzie sa pelni podziwu dla Was

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przybędę ale nie będę piła bo samochodem.

A sznupki mam cztery. :lol:

Estkę - lat skończone 11, Keysi - córka Esty - lat 7, Kaja - lat 6 - trafiła przypadkiem do nas - odkupiona - była bita. No i Nuka zabrana w sylewstra ze schronu na prośbę Amiśki i Inez jako DT. No ale została u nas. :multi:

Kocham je wszystkie.

Posted

Pięękne i kochane zwłaszcza jak wiszą w czwórkę przy płocie i drą się na wszytko co się rusza. A w samochodzie to mam zestaw głośnomówiący - psy i rowerzyści - najgorszy wróg. :evil_lol:

Posted

Aniu, dziekuje mimo wszystko, szukam dalej:lol: Fajnie ze bedziesz w sobote. Ja dam znac smsem Roxanie zaraz po przekroczeniu granicy, bo taka jest nasza umowa:lol:
Kto jeszcze oprocz nas zasili szeregi silnej grupy pod wezwaniem?:multi:
Psiaki naprawde odjazdowe, koncert na 4 wyjce latwo sobie wyobrazic:evil_lol:
Shirrrapeira:lol: ja nie moge sie gniewac, jak sie nosi 4 krzyzyk na plecach to juz dawno w niepamieci zabieranie wiaderka i lopatki i zmiana piaskownicy ha ha Pozdrawiam serdecznie wszystkich:loveu:

Posted

Ja też wpadnę, niestety nie na długo, bo w niedzielę odwożę mamę do sanatorium i muszę jeszcze jej pomoc w pakowaniu (nie lubi wyjeżdżać i denerwuje sie jakby na biegun jechała a nie do Kołobrzegu:razz:)
Cieszę sie że się spotkamy :lol:

Posted

Napisałam do Inez naszej maturzystki - ona jest wolontariuszką w schronie i baaardzo psiurkom pomaga.
Ale jeszcze nie mam odpowiedzi.

Byłaby jedna młodzieńka. :eviltong:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62037&highlight=sarenka[/URL]

O wlasnie, przeciez to Inez pisala ze w drodze na mature widziala Pania Irenke i nawet zastanawiala sie czy to przyniesie jej szczescie?
Inez jak ci poszly egzaminy i czy bedziesz tez na prywatce?:lol: Fajnie, ze dolaczy Gowa, coraz wiecej chetnych do balangi:lol: Pani Irenka musi przebic sciane do sasiadow celem pozyskania dodatkowej powierzchni:evil_lol:
A teraz pozwole sobie na offa. Powyzej watek do malenkiej sarenki ze schronu w Cieszynie. Moze ktos ze Szczecina poszukuje takiej suni troche pinczerkowatej. Ma okolo 2latek

Posted

Faktycznie chudzinka z tej sarenki. :-(

Inez nie bedzie mogła raczej przyjść bo w sobote maja spotkanie wolontariuszy ze schronu.

Amiśka ma załatwić zamianę w pracy.

Posted

W takim razie Inez przesylamy nasze cieplutkie pozdrowienia:lol: a Amisce zyczymy pomyslnych rozmow w pracy:loveu: Amiska tez ma piekne cielatka na skladzie, musi sie nam pochwalic a co:eviltong:
Anetka jak najbardziej konieczna :multi: pare krokow ma do Pani Irenki i daje glowe ze zajrzy..... Kasia obowiazkowo ....jesli nie to trace glowe i to juz moj koniec:evil_lol: Ach, anielice przekazcie prosze Pani Irence ze planujemy na sobote spotkanko. Ja dzwonilam do niej i nadalam wszystko, ale nie moglam jeszcze podac konkretnej daty, no a teraz to juz wszystko pewne. I kto by pomyslal ze komp moze nam sie tak pieknie przysluzyc:lol: A czy wy wiecie jak ja juz licze te dni, godziny i minuty. Tu mial byc znak zapytania ale inteligentny dzieciak dal mi nowa klawiaturke i wszystko nie tak:angryy: Niech no tylko wroci z pracy to juz ja sie z nim pora****e:evil_lol:
Sarenka cudna, moze uda mi sie wyadoptowac w Nl, juz dzialam ale rozgladajcie sie prosze za domkiem

Posted

:diabloti: Wywawalilo mi post to jeszcze raz

Moj plan jest taki:

1/ po przekroczeniu granicy sms do Roxany

2/ wyprawa do tesco albo podobne, zakupy i szybko do pani Irenki.
Szczecina nie znam ale postaram sie szybciutko znalezc to co trzeba i najpozniej do godz. 16 dotrzec na zbiorke:lol:

3/mam pytanie, czy w poblizu jest strzezony parking, idzie mi o psy wylacznie, musza miec otwarte okienko; jesli nie, czy przy domu Pani Irenki mozna gdzies zaparkowac samochod? Moj TZ bedzie dogladal psiakow bo nie bardzo kumaty w polskim to i nic nie straci na wizycie:diabloti: po nacieszeniu oka pieknymi polskimi kobitkami

4/ czy w poblizu w sobote dziala apteka? Sprobujemy wyciagnac recepty/ w grupie sila/ i zrealizujemy.

Posted

To jest centrum Szczenia i o parkigu strzeżonym w pobliżu zapomnij (no chyba, że "miejscowi" wiedzą lepiej bo ja ze wsi - z Bezrzecza).

Ale jak dobrze pójdzie to zaparkujesz samochód 15 metrów od bramy Ireny. Ona mieszka w wieżowcu. Na dole tego wieżowca od drugiej strony od ulicy jest apteka.

Roxana jak już dusje da ci znak, że jedzie do Irenki to daj mi też sygnał.

Posted

To juz wszystko jasne:lol: Ton bedzie kontrolowal sytuacje a my mozemy spokojnie pogadac. A pania Irene przycisniemy do muru/mam nadzieje/ i wykupimy leki. Troche szantazu, odrobina nacisku polaczona z wylewnoscia i musi zadzialac:evil_lol: Bo przeciez jesli Pani Irenka nie bedzie mogla sie leczyc to wkrotce zapadnie na ciezka chorobe/nie daj Bog/ i los Maksa zawisnie znow w prozni:shake: Chodzi nam tak naprawde o ratowanie [COLOR=red]DWOCH[/COLOR] istnien, tych dwoch ktore zasluguja na najlepsze:lol: Jestem brutalna i nie spoczne zanim nie otrzymam recept:diabloti: ale prosze wspierajcie mnie i to juz tylko miedzy nami zeby pozniej nie szeptac, nie wymieniac porozumiewawczych usmiechow, ot wszystko dyplomacja tip top:lol:

Posted

:diabloti: Wywawalilo mi post to jeszcze raz

Moj plan jest taki:

1/ po przekroczeniu granicy sms do Roxany

[B]Czekam na smska :loveu:[/B]

2/ wyprawa do tesco albo podobne, zakupy i szybko do pani Irenki.
Szczecina nie znam ale postaram sie szybciutko znalezc to co trzeba i najpozniej do godz. 16 dotrzec na zbiorke:lol:

[B]Magda od której strony wjeżdżacie do Szczecina od Podjuch czy od Słonecznego? [/B]

3/mam pytanie, czy w poblizu jest strzezony parking, idzie mi o psy wylacznie, musza miec otwarte okienko; jesli nie, czy przy domu Pani Irenki mozna gdzies zaparkowac samochod? Moj TZ bedzie dogladal psiakow bo nie bardzo kumaty w polskim to i nic nie straci na wizycie:diabloti: po nacieszeniu oka pieknymi polskimi kobitkami

[B]Niby jest bardzo blisko parking strzeżony ale czy będzie tam miejsce, pojęcia nie mam. Bardzo mały jest i może nie być. Koło Pani Irenki czy pod blokiem coś się znajdzie- znaczy miejsce jakieś.[/B]

4/ czy w poblizu w sobote dziala apteka? Sprobujemy wyciagnac recepty/ w grupie sila/ i zrealizujemy.

[B]Apteka jest w tym samym bloku w którym mieszka Pani Irenka :cool3:[/B]

[B]Aniu[/B] jak Magda da znać to ja zaraz też Ci daję. [B]Kasia[/B] się odnalazła :multi: [B]Amiśka[/B]- zamień się zamień! Proszęęęęę..... [B]Anetka[/B] musi być!
Ja jak dostanę smska od Magdy to muszę mój siedmioletni ogon :lol: gdzieś pod opieką odstawić co by mi się nie plątała.
W czwartek postaram się wpaść do Pani Irenki.
[B]Zdrojka[/B]- z telefonem to Anetka ma coś wykombinować, bo to bezsensu doładowywać ciągle ten telefon jak oni sobie życzą, choć na koncie telefonu są jeszcze pieniądze.

Posted

Roxano mila wjezdzamy od Kolbaskowa, dobrze mowie? O synus naprawil klawiaturke:lol:
Czy sugerujesz dojazd do Ciebie jakby co? to chetnie wykonam, przeciez nam obojetne czy to polnoc czy poludnie, wchod czy zachod Szczecina:multi: byleby Szczecin. Mozemy podjechac do Ciebie i zrealizowac zakupy no i do Pani Irenki zlotej:lol: czekam zlota moja na odpowiedz.:loveu: