supergoga Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Elka ma ok.5 miesięcy. Została niedawno potrącona przez samochód nauki prawa jazdy-stąd wzięło się jej imię. Cudem nie miała żadnych złamań (pewnie na szczęście nauka jazdy nie gnała na złamanie karku), jedynie była mocno potłuczona. Teraz juz nie ma śladu wypadku. Mieszka w kontenerze z kotem, nauczyła sie załatwiać do kuwety. Wesoła, pogodna, bardzo energiczna i żywa. Elka nie Bedzie dużym psiakiem. Bardzo garnie sie do człowieka, trochę jeszcze boi sie dużych psów ale mamy nadzieję, że jej przejdzie.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Przypomina mi szczeniaka jednego z ostatnich rudzielców – Łapka.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Super sunie czeka szuka pilnie domu.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Quote
agiojoj Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No uszy ma świetne....takie przeciwsztormowe :cool2: Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 najladniej wygladalby na kanapie ! Quote
agiojoj Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A można wiedzieć w jakiej dzielnicy teraz mieszka ta panienka ? Quote
What May NN Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 panienka mieszka w przytulisku w buku.. Quote
supergoga Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 KOmbinuje aby ją na tymczas zabrać gdzieś. Czekam na potwierdzenie czy Ayu poszła do domu. Quote
Asia_Rawicz Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Zapisuje sobie malutka, oby jak najszybciej znalazła domek. Quote
supergoga Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Zero zainteresowania. Taka mała panienka. Quote
supergoga Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Powoli, na razie strona i allegro. Nie daje rady czasowo. Mam tragedie rodzinna, a właściwie moja córka - i nie na wiele mam głowę. Quote
ania z poznania Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 O, to bardzo mi przykro..... To ściągnę tekst ze strony i dam Eluni jeden z moich wykupionych na bazarku pakietów, ok? Quote
ania z poznania Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214448-45-og%C5%82osze%C5%84-za-10-z%C5%82-szybkie-wykonanie-solidna-firma-%29%29%29-na-Sosnowiec-do-30.09?p=17735993#post17735993 post 214, zgłoszone jako pilne, na dniach ukażą się ogłoszenia :) A Agę, Gosiu, uściskaj ode mnie, to taka świetna dziewczyna :glaszcze: Quote
supergoga Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Jeszcze raz wielkie Aniu dzięki. Bo na razie tylko z doskoku jestem w necie. Quote
malinaoona Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 w razie gdyby komuś też się przydało zdjęcie z tekstem... ;) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
supergoga Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Już jest zainteresowana osoba - może już dzisiaj sunia będzie miała dom. Czekam na wieści. Quote
What May NN Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='supergoga']Już jest zainteresowana osoba - może już dzisiaj sunia będzie miała dom. Czekam na wieści.[/QUOTE] byłoby bosko :-) trzymam kciuki! Quote
supergoga Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 No i błysk - sprawa. Elka pojechała do domku. Pani działała swego czasu w przytulisku w Nowym Tomyslu, teraz sie przeprowadziła. Sunia zostanie wysterylizowana. Mamy zaproszenie na wizytę. Takie sprawy lubię. No i kolejny telefon przed chwilą: Czy macie jakies szczeniaki do wydania! Ufff Quote
ania z poznania Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A macie?? Bo jak nie to w Mosinie mamy dwa słodziaki, mikro berneńczyki! Quote
supergoga Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Nie mamy ale mnie sie osoba i sposób rozmowy nie podobały - to mi podejrzanie wszystko wyglądało. Żeby tak zupełnie obojętnie jakie...? Quote
malinaoona Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 do mnie na fb ktoś napisał, że chętnie zaadoptuje jakiegoś dużego miśka ;) Quote
Recommended Posts