anett Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='APSA']Jako milady chciałam Ci podesłać Angarę, która jest w schronisku ... [/QUOTE] przepiękna jest:loveu: zresztą Bej też:lol: APSA Ty wiesz:mad: Czy dostały standardowo po 10 lat? nie wyglądają... Quote
Beat2010 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='APSA']Angara może być ciut młodsza i mieć np. 9... Trzyma się, udaje młodą i sprawną, ale coś jest lekko nie tak z jej chodem. Bejowi możesz dać 8, ma starte zęby, ale może nie od wieku tylko np. diety, poza tym nie widać po nim lat. To 10 wynika głównie z tego, że najpierw trafił do geriatrium :roll: Widziałam dziś Amanta na spacerze. On też udaje, że wszystko jest ok. Ale wychudł. Jak się przyjrzeć zdjęciom, to też trochę widać, ze na jesiennych jest szczuplejszy, niż na tym ostatnim z zieloniutką trawą w tle. Zaczyna się sypać chłopak :([/QUOTE] Amant utył, był już bardziej wychudzony, ale trafił w lecie na super opiekunkę :), która przemycała mu codziennie dodatkową puszkę jedzenia, byl tak zagłodzony, że zżerał 3 porcje naszych obiadków i jeszcze warczał na kumpli, dokarmiamy go, ale co to jest raz w tygodniu :( , wpisałam go na dokarmianie do ksiązki, mam nadzieje, że nowy opiekun też daju mu więcej jeść. Czy zauważyłyście, ze po raz pierwszy rejon 6 ma firaneczki w budach :) jestem pod wrażeniem Quote
Beat2010 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='APSA']Angara może być ciut młodsza i mieć np. 9... Trzyma się, udaje młodą i sprawną, ale coś jest lekko nie tak z jej chodem. Bejowi możesz dać 8, ma starte zęby, ale może nie od wieku tylko np. diety, poza tym nie widać po nim lat. To 10 wynika głównie z tego, że najpierw trafił do geriatrium :roll: Widziałam dziś Amanta na spacerze. On też udaje, że wszystko jest ok. Ale wychudł. Jak się przyjrzeć zdjęciom, to też trochę widać, ze na jesiennych jest szczuplejszy, niż na tym ostatnim z zieloniutką trawą w tle. Zaczyna się sypać chłopak :([/QUOTE] zdjęcie z trawką jest jakoś z poprzedniego roku :) widać po oczach uplyw czasu...... Quote
anett Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 allegro [url]http://allegro.pl/trzech-muszkieterow-po-sluzbie-i-milady-i1951316355.html[/url] Quote
joteska Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zaglądam do Amanta, z niepokojem bo czas mija Quote
Beat2010 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='anett']allegro [url]http://allegro.pl/trzech-muszkieterow-po-sluzbie-i-milady-i1951316355.html[/url][/QUOTE] piękne allegro Quote
sambo_os1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Piękne allegro,wrzuciłam na facebook,więcej osób zajrzy Quote
iwna5702 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Sliczny z niego Amant - niestety nie dajemy rady finansowo - a wiadomo tylko zycie poza schroniskiem to szansa na przyzycie dla tych starszych psow. Quote
Beat2010 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='sambo_os1']Piękne allegro,wrzuciłam na facebook,więcej osób zajrzy[/QUOTE] dzięki Sambo, wrzuć tu link do fb, porozsyłamy Quote
Panna Żaneta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Amant kochany !!! Chce jeszcze pożyć, dajcie mu szanse póki ma siłę cieszyć się wolnością ! Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='APSA']Nie ma i raczej nie planuje mieć (przy kilkudziesięciu lub więcej psach pod opieką nie da się każdemu indywidualnie prowadzić wątku :shake:).[/QUOTE] Tak, domyślam się, że to straszne kongo. Dziewczyny, czy znacie kogoś, kto mógłby podjechać do Konstancina, obfocić psa, zobaczyć, jak on się miewa, bo jest w hoteliku i nie można się doprosić zdjęć, a chcemy go ogłaszać. Pomóżcie proszę. Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziękuję Apsa. Chodzi o P. Beatę :) Quote
sambo_os1 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Beat2010']dzięki Sambo, wrzuć tu link do fb, porozsyłamy[/QUOTE] nie zrobiłam mu wydarzenia,nie potrafię tylko wstawiłam link do allegro. Quote
Beat2010 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='sambo_os1']nie zrobiłam mu wydarzenia,nie potrafię tylko wstawiłam link do allegro.[/QUOTE] Super :) Miałam maila z allegro Pokerka: pan opisał swojego psa, przeslał jego zdjęcia i pytał się tylko jak leczymy Pokerka na stawy :evil_lol: Quote
Beat2010 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I znowu nasze staruszki , Pokerek i Elja, już nie schroniskowe, zapraszają na bazarek, tym razem z ozdobami świątecznymi [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218535-Ozdoby-świąteczne-śnieżynki-aniołki-choinki-dla-Pokera-do-5.12-godz.17?p=18093736#post18093736[/URL] Quote
anett Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Cantadorra']... Dziewczyny, czy znacie kogoś, kto mógłby podjechać do Konstancina, obfocić psa, zobaczyć, jak on się miewa, bo jest w hoteliku i nie można się doprosić zdjęć, a chcemy go ogłaszać. Pomóżcie proszę.[/QUOTE] Z Konstancina jest też beka; właśnie już robiła zdjęcia psiakom z hotelu p. Beaty. A ja dostałam baaardzo fajnego i obiecującego maila ws allegro a konkretnie Angary:multi: Jak sunia dogadałaby się z drugim psem i kotem?? I przy okazji też Ślepowronek i Amant - jak dogadują się z innymi psami? i czy można coś powiedzieć o reakcji na koty?? Quote
Beat2010 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='anett']Z Konstancina jest też beka; właśnie już robiła zdjęcia psiakom z hotelu p. Beaty. A ja dostałam baaardzo fajnego i obiecującego maila ws allegro a konkretnie Angary:multi: Jak sunia dogadałaby się z drugim psem i kotem?? I przy okazji też Ślepowronek i Amant - jak dogadują się z innymi psami? i czy można coś powiedzieć o reakcji na koty??[/QUOTE] Amant na spacerach drze się na kazdego przechodzącego psa ( i sukę), ale w boksie zawsze mieszkał z różnymi psami samcami i było OK, do kotów to raczej sie wyrywał, ale nie wiem, czy w celach rozrywkowych czy spożywczych :evil_lol: Trzymam kciuki za Angarke Quote
Beat2010 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Amant w sobote bardzo prosił o spacer, ale za dużo mamy psów a nas za mało, musi poczekać do kolejnej soboty :( Quote
Beat2010 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Cantadorra']Jak Angara? Wukluł się domek?[/QUOTE] A to nie ona pojechała w sobotę do domu? jakaś sunia Onkowa pojechała , zdjecie jest na watku koszyczkowym Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja nie mam pojęcia o wątku koszyczkowym. Może i Angara :) Quote
Beat2010 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Cantadorra']Ja nie mam pojęcia o wątku koszyczkowym. Może i Angara :)[/QUOTE] a to ten wątek :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszkow[/URL] Quote
Beat2010 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ani jednego telefonu o Amanta :( czekamy dalej, ktoś musi zadzwonić Quote
Beat2010 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 kolejny pierniczkowy bazarek Pokerka i Elji, Amant zaprasza !!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219170-Powrót-pierniczków-ozdobnych-dla-Pokera-i-Elji-do-14.12.2011?p=18165791#post18165791[/URL] dorzucilam kruche ciastka i domek z piernika :) Quote
Recommended Posts