synchronicity Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Joaaa przepraszam za zwłokę ze zdjęciami ale jeszcze nie odzyskalem z wypozyczenia swojego aparatu. Obiecuje poprawe. Inna sprawa, ze jako debiutant na forach internetowych z pol dnia mi zajmie rozgryzienie jak te zrobione zdjecia zalaczyc :) Jednoczesnie przesylam link do mojego postu (mam nadzieje, ze zadziala): http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/viewtopic.php?p=339#339 Quote
Donvitow Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Oskar- Gruby czy inaczej trzymaj się. Pozdrawiam Nowego Pana. Lubisz psy i to fajne. Jestem teraz spokojny. Quote
Aganiok Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 prześliczne fotki, a Oskarek - do schrupania. Zdjęcie z Sienią - bombowe!!! :) Quote
Donvitow Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='bulabez']A oto zdjecia: Ale fajne. Zadowolony, pewny siebie,spokojny Bokser Quote
Aganiok Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Oskarek jest wyjątkowym boksiem, robi śliczne, mądre minki...cudo. Quote
Donvitow Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Super fotki. Kanapa moja no ewentualnie trochę Pana. Aleniech się nie rzpyca.:lol: Quote
AgaiTheta Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Superowo!!!!!!!!! Oj Oscar Oscar czekałeś czekałeś i się doczekałeś! Quote
mOn4 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ???? co się dzieje ?? czemu nikt nie pisze o Oscarze, czy coś nie tak?? Quote
Donvitow Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 E chyba nie. Coś bym wiedział " pantoflową pocztą. Marie ma Tongę na tymczasie i bidę w klinice. Quote
mariee Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bida zajmuje sie siulka z mezem, ja jestem zbedna! Ja teraz szukam domu dla BOBA ! Jutro zadzwonie do Pana Pawla i dowiem sie jak czuje sie Prezes ( Oskar). Z tego co wiem..to mial robione USG i wszystko jest OK.... ale przyczyna "lania " w domu nadal nie znana.. (chyba?) Quote
Recommended Posts