Jump to content
Dogomania

psy do adopcji - schronisko dla zwierząt "Reksio" - BRODNICA - kujawsko-pomorskie

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz zejdę na zawał ! Toż to damska wersja mojego Docenta !

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kzs-mpB51MU/TprXgL9Sn7I/AAAAAAAACtc/F93w5gvJWls/s512/setka1.JPG[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=dscn3100y.jpg&res=medium[/IMG]

W razie czego to ja oferuję dla niej bezpłatny transport. Odległość w granicach możliwości. Tylko niech ktoś ją adoptuje :placz:.

Posted

weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki....

Posted

[quote name='holmina']weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki....[/QUOTE]

Nie wiem Kochana o jakim Kleksie mowisz.. ale nie mamy nic przeciwko wkoncu ten watek jak kazdy powstal zeby pomoc pieska :)

Posted

[quote name='holmina']weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki....[/QUOTE]

holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ...

Chodzi o Kleksa z mojego banerka;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Rzeczywiście klonik jak się patrzy:) Byłaby z nich fajna parka hihi
Na razie cisza ogłoszeniowa.[/QUOTE]

A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ?

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ...

Chodzi o Kleksa z mojego banerka;)[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaaa to mi sie pokrecilo myslalam ze on tez jest z Brodnicy,,,,,tak mnie za serducho chwycil bo podobny do jednego z moich psow z dziecinstwa.....

Posted

[quote name='toyota']A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ?[/QUOTE]

Jak jest czasem grzeczna to spuszczamy ją z krowiego łańcucha :)

Ale na serio, to tak jak już wspomniałam- Setka przebywa w pomieszczeniu u pracowników, gdzie jest palone i śpi na kanapie w kocyku. Jest bardzo czystą sunią i bezproblemową. W dzień biega sobie po głównym wybiegu i wita każdego kto przychodzi do schronu. Może dzięki temu złapie kogoś za serce . Jak się nudzi to goni koty-ale jak kot się zatrzymuje, to ona też hehe

Posted

Jest wspaniałą psinką ;D zawsze w weekend czekała na mnie rano i tylko patrzała czy już będą pieszczoty ;) wspaniała psinka no no z kotami to jest udana hi ;), idę do kotów... a tam spółka koty pies i + zabawa ;) hihi

Posted

Jedynka bedzie umieszczona na facebooku na stronie [B]SOS dla wyżłów[/B]..od specjalnistki dowiedzialam sie ze to moze byc Wyżeł Fouska ktory wyglada tak :

[IMG]http://cooldog.pl/files/pol/dog_profiles/images/big/rejterowka.1.jpg[/IMG]