toyota Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zaraz zejdę na zawał ! Toż to damska wersja mojego Docenta ! [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kzs-mpB51MU/TprXgL9Sn7I/AAAAAAAACtc/F93w5gvJWls/s512/setka1.JPG[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=dscn3100y.jpg&res=medium[/IMG] W razie czego to ja oferuję dla niej bezpłatny transport. Odległość w granicach możliwości. Tylko niech ktoś ją adoptuje :placz:. Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Moze Asiu chcesz dla Docenta koleżankę ?;) nie no zart oczywiscie :) Ogloszenia sa..na allegro malo wejsc ..:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Rzeczywiście klonik jak się patrzy:) Byłaby z nich fajna parka hihi Na razie cisza ogłoszeniowa. Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tak poza tematem to znalazlam cos fajnego Aniu ;) [url]http://allegro.pl/body-dzieciece-z-logo-fundacji-rottka-nieb-rozm68-i1861089149.html[/url] ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='kkasiiiar']Tak poza tematem to znalazlam cos fajnego Aniu ;) [url]http://allegro.pl/body-dzieciece-z-logo-fundacji-rottka-nieb-rozm68-i1861089149.html[/url] ;)[/QUOTE] oooo hahaha , ale pomysł:) Quote
holmina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki.... Quote
kkasiiiar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='holmina']weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki....[/QUOTE] Nie wiem Kochana o jakim Kleksie mowisz.. ale nie mamy nic przeciwko wkoncu ten watek jak kazdy powstal zeby pomoc pieska :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='holmina']weszlam po waszym banerku na watek kleksa...i strasznie mi go zal....moze by go tu wsadzic....moze w tym miejscu bedzie mial wiecej szczescia u niego na watku takie pustki....[/QUOTE] holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ... Chodzi o Kleksa z mojego banerka;) Quote
toyota Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Rzeczywiście klonik jak się patrzy:) Byłaby z nich fajna parka hihi Na razie cisza ogłoszeniowa.[/QUOTE] A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ? Quote
holmina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']holmina- to jest wątek psów ze schroniska z Brodnicy, a Kleks jest psem u mnie na bdt w hotelu ... Chodzi o Kleksa z mojego banerka;)[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaaa to mi sie pokrecilo myslalam ze on tez jest z Brodnicy,,,,,tak mnie za serducho chwycil bo podobny do jednego z moich psow z dziecinstwa..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='toyota']A jak ona daje radę w schronisku ? Czy są tam przyzwoite warunki, jest wolontariat i spacery ?[/QUOTE] Jak jest czasem grzeczna to spuszczamy ją z krowiego łańcucha :) Ale na serio, to tak jak już wspomniałam- Setka przebywa w pomieszczeniu u pracowników, gdzie jest palone i śpi na kanapie w kocyku. Jest bardzo czystą sunią i bezproblemową. W dzień biega sobie po głównym wybiegu i wita każdego kto przychodzi do schronu. Może dzięki temu złapie kogoś za serce . Jak się nudzi to goni koty-ale jak kot się zatrzymuje, to ona też hehe Quote
toyota Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A czy ona jest już "na jamnikach" u Isadory ? Quote
anka :) Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jest wspaniałą psinką ;D zawsze w weekend czekała na mnie rano i tylko patrzała czy już będą pieszczoty ;) wspaniała psinka no no z kotami to jest udana hi ;), idę do kotów... a tam spółka koty pies i + zabawa ;) hihi Quote
anka :) Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niedługo weekend i też zawitam w ,,REKSIO'' hehe ;) stęskniłam się za psiakami i kociakami z Bro. ;) ;) hehe ;) Quote
kkasiiiar Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A tu jaka cisza..:crazyeye: Odwiedzam pieknosci Brodnickie :) Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wczoraj spotkalam na spacerze Pana z podobnym psem do Jedynki..i sie dowiedzialam ze tamten pies to wyzel czeski..sa szorstkowłose, długo, i gładkowłose. Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jedynka bedzie umieszczona na facebooku na stronie [B]SOS dla wyżłów[/B]..od specjalnistki dowiedzialam sie ze to moze byc Wyżeł Fouska ktory wyglada tak : [IMG]http://cooldog.pl/files/pol/dog_profiles/images/big/rejterowka.1.jpg[/IMG] Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='beta ata']Czyli jednak łyżew! ;-)[/QUOTE] tak tak jednak łyżew ;) Wpadl moze Ci tutaj na dogo jakis watek zbiorczy łyżwow ? bo za cholere znalesc nie moge :( Quote
Recommended Posts