Porta Nigra Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Dzięki bardzo, ale zasługa jest nowych właścicieli, którzy szukali pieska dla siebie i spośród wielu propozycji wybrali właśnie Milkę. Cieszę się, że się o niej dowiedziałam i mogłam przekazać dalej. A Milka ma teraz na imię Chilli :-D - nowe życie, nowe imię :-D i początki w nowym domku są jak najbardziej pozytywne :-) Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ooooo Chilli,tez ladnie,oryginalnie!ale Milusia tez bardzo pasowalo;) dziewczynke powinno sie nazwac mala Miss Hottie,bo ponoc niezla z niej psia rozrabiaczka w goracej wodzie kapana;) Quote
masza44 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Chilli fajnie a Miss Hottie to już rewelacja:) ja ją nazywałam Cheeky Monkey czasami:) Dobrze, że zadomowienie ok, Porta Nigra dzięki za wieści:) Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 tak sie sklada,ze Cheeky Monkey to najbardziej chyba pasi;)dokladnie taka z niej mala zuchwala malpka-tzn tak sobie ja wyobrazam;) Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 hurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))) Quote
beta ata Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mam nadzieję, że gdy minie trochę czasu, Chili juz sie lepiej zadomowi, to dostane jakiś kontakt do jej właścicieli i dwie dynamiczne dziewczyny pobiegaja razem :-) Quote
masza44 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 nie wątp w to:) Pani Chili prawdopodobnie zawita na wątku:) Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Pani Cheeky Monkey i little Miss Hottie:) Quote
wojtuś Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jakie dobre wiadomości:) Tyle rozterek miałaś Marysiu, .... i proszę jak sie podziało z Milką :) Quote
masza44 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 wojtuś napisał(a):Jakie dobre wiadomości:) Tyle rozterek miałaś Marysiu, .... i proszę jak sie podziało z Milką :) nooo... dziękuję Wojtusiu za chęć pomocy i rozmowy z Tobą:) Udało się, mam nadzieję, że teraz już na zawsze:) nagle tak wszystko mi się zawaliło na głowę, a potem równie szybko wszystko się poukładało... Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Chilli super i bardzo oryginalnie :):):) Wierzę że tym razem się sunieczce poszczęści i będzie to jej wymarzony domek :) Powodzenia sunieczko kochana :* Quote
wojtuś Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 masza44 napisał(a):nooo... dziękuję Wojtusiu za chęć pomocy i rozmowy z Tobą:) Udało się, mam nadzieję, że teraz już na zawsze:) nagle tak wszystko mi się zawaliło na głowę, a potem równie szybko wszystko się poukładało... Strasznie się cieszę :) I szczęścia Chilii życzę w nowym domku :) Quote
Lolalola Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 czesc mala trzpiotko;)co slychac??:) Quote
beta ata Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No, własnie, kiedy będa wieści z nowego domu Chili? :-) I zdjęcia może..? :-) Quote
Gosiula Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Chili to istny wulkan:)Oczywiście możemy się umówić na spacer,myślę że dobrze by jej zrobiło spotkanie z psim orzyjacielem:)a ja również zaczerpnę trochę wiedzy odnośnie wychowania. Quote
masza44 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Gosiula napisał(a):Chili to istny wulkan:)Oczywiście możemy się umówić na spacer,myślę że dobrze by jej zrobiło spotkanie z psim orzyjacielem:)a ja również zaczerpnę trochę wiedzy odnośnie wychowania. OOO witamy!! Jak tam Chili? Dokazuje? Tak się cieszę, że jej Pani dała domek! Poprosimy o zdjęcia :) Jeszcze mi się przypomniało, że ona bardzo lubi surową marchewkę- sama sobie ją ogryza. I wszelkie gryzaki, uszy wołowe, kości ze sprasowanej skóry- nie ma jej wtedy przez godzinę lub dwie:) I pod żadnym pozorem nic z produktów mlecznych. Quote
Lolalola Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 kurcze,jakby bylo cudownie gdyby pani mogla zrobic foteczki cudownej ksieznisi:) Quote
piescofajnyjest Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 serdecznie witamy i na zdjecia czekamy :) Quote
beta ata Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Gosiula napisał(a):Chili to istny wulkan:)Oczywiście możemy się umówić na spacer,myślę że dobrze by jej zrobiło spotkanie z psim orzyjacielem:)a ja również zaczerpnę trochę wiedzy odnośnie wychowania. Witamy na dogo! :-) Bardzo chętnie sie spotkam :-) Moja Tami jeszcze chętniej :-) Myśle, że Chili musi się najpierw przywiązać, żeby mozna bylo ją zwolnić ze smyczy i wtedy dziewczyny bedą mogły pobiegać razem. A ja z utesknieniem czekam na większe ocieplenie, bo przy minusowej temperaturze to ja nie w ogóle nie moge rozmawiać na dworze... Quote
Gosiula Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Chętnie dodałabym zdjęcia,ale nie mam pojęcia jak je dołączyć:) Quote
masza44 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Jeśli chcesz to prześlij mi na mejla: [email protected], to wrzucę. Strasznie jestem ciekawa:) Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Gosiula napisał(a):Chętnie dodałabym zdjęcia,ale nie mam pojęcia jak je dołączyć:) można mi na maila: [email protected] Albo komukolwiek, większość ma w profilu mail :) Quote
beta ata Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Alez ona jest piękna! :-) Cudna psiunia :loveu: i ma inteligentne spojrzenie :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 piekna i szczesliwa..................................... Quote
Recommended Posts