Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki bardzo, ale zasługa jest nowych właścicieli, którzy szukali pieska dla siebie i spośród wielu propozycji wybrali właśnie Milkę. Cieszę się, że się o niej dowiedziałam i mogłam przekazać dalej.

A Milka ma teraz na imię Chilli :-D - nowe życie, nowe imię :-D i początki w nowym domku są jak najbardziej pozytywne :-)

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooooo Chilli,tez ladnie,oryginalnie!ale Milusia tez bardzo pasowalo;)
dziewczynke powinno sie nazwac mala Miss Hottie,bo ponoc niezla z niej psia rozrabiaczka w goracej wodzie kapana;)

Posted

wojtuś napisał(a):
Jakie dobre wiadomości:)
Tyle rozterek miałaś Marysiu, .... i proszę jak sie podziało z Milką :)

nooo... dziękuję Wojtusiu za chęć pomocy i rozmowy z Tobą:) Udało się, mam nadzieję, że teraz już na zawsze:) nagle tak wszystko mi się zawaliło na głowę, a potem równie szybko wszystko się poukładało...

Posted

masza44 napisał(a):
nooo... dziękuję Wojtusiu za chęć pomocy i rozmowy z Tobą:) Udało się, mam nadzieję, że teraz już na zawsze:) nagle tak wszystko mi się zawaliło na głowę, a potem równie szybko wszystko się poukładało...

Strasznie się cieszę :)
I szczęścia Chilii życzę w nowym domku :)

Posted

Chili to istny wulkan:)Oczywiście możemy się umówić na spacer,myślę że dobrze by jej zrobiło spotkanie z psim orzyjacielem:)a ja również zaczerpnę trochę wiedzy odnośnie wychowania.

Posted

Gosiula napisał(a):
Chili to istny wulkan:)Oczywiście możemy się umówić na spacer,myślę że dobrze by jej zrobiło spotkanie z psim orzyjacielem:)a ja również zaczerpnę trochę wiedzy odnośnie wychowania.

OOO witamy!! Jak tam Chili? Dokazuje? Tak się cieszę, że jej Pani dała domek! Poprosimy o zdjęcia :) Jeszcze mi się przypomniało, że ona bardzo lubi surową marchewkę- sama sobie ją ogryza. I wszelkie gryzaki, uszy wołowe, kości ze sprasowanej skóry- nie ma jej wtedy przez godzinę lub dwie:) I pod żadnym pozorem nic z produktów mlecznych.

Posted

Gosiula napisał(a):

Witamy na dogo! :-)
Bardzo chętnie sie spotkam :-) Moja Tami jeszcze chętniej :-) Myśle, że Chili musi się najpierw przywiązać, żeby mozna bylo ją zwolnić ze smyczy i wtedy dziewczyny bedą mogły pobiegać razem. A ja z utesknieniem czekam na większe ocieplenie, bo przy minusowej temperaturze to ja nie w ogóle nie moge rozmawiać na dworze...