Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wątek zakładam na prośbę koleżanki spoza dogo, która zajmuje się szukaniem domów dla bezdomnych kotów. ma dla nich także dom tymczasowy, leczy je i sterylizuje.

JAK TRZEBA POMAGA TEŻ PSOM, TO ONA WSPIERAŁA PANIĄ MARYLĘ W SPRAWIE SZCZENIAKÓW ZE STODOŁY - http://www.dogomania.pl/threads/205416-SZCZENIAKI-ZE-STODO%C5%81Y-Faworytka-Pataszon-i-Szlufka-czekaj%C4%85-POM%C3%93%C5%BB-POPROWADZI%C4%86-BAZAR

SZUKAŁA IM DOMY, PODAROWAŁA FANTY NA BAZAREK.. -

aktualnie ma swoje dwa chore koty, generalnie w domu chyba z 8 sztuk.

i poza domem,w lecznicy, także bezdomniaki, które potrzebują wsparcia i domów.

przedstawiam tutaj kilka potrzebujących kociaków, z prośbą o wsparcie - być może wam się obije o uszy, że ktoś szuka kociaka?

drobne wsparcie finansowe też się przyda. aż głupio prosić, ale dziewczyna ma kryzys finansowy spowodowany leczeniem kotów (jakas nadprodukcja chorób i bezdomniaków ostatnio i mimo szukania finansowego wsparcia narobiło się sporo długów).

KONTAKT W SPRAWIE KOCIAKÓW: Małgosia 695 189 125,
e-mail: [email protected]

Oto kociaki:

Rudosław

Znaleziony przez Gosię na, siedział na ruchliwej ulicy. Nie potrafiła go tam zostawic pomimo tego, że zabranie go było szaleństwem - zupełnie nie ma co z nim zrobic. Dowiedziała się od zakonnicy, która akurat przechodziła przez ulicę, że Rudosław ostał porzucony przez rodzinę, która dostała go podczas wakacji na wsi, z końcem sierpnia pojechali do domu, a "pamiątka" została...

Maluch jest rudy, pręgowany - cudeńko!!! Jest bardzo miły, głośno mruczy, niesamowita przylepa, nie odstępuje człowieka na krok.

Rudosław miał zrobiony test białaczkowy - wynik ujemny. Wiek kocurka został oszacowany na około 6 miesięcy, ponieważ maluch ma już zęby stałe. Kocurek ma książeczkę zdrowia i założoną kartę w lecznicy.
Uwielbia towarzystwo człowieka i zabawy piłką. Lubi się przytulać przy każdej okazji, głośno przy tym mruczy.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szylkretki

Dwie szylkretki są od 10 września w dt i szukają domów. Wcześniej leczone i przechowywane w lecznicy.
Obie koteczki są zdrowe, wesołe i bardzo łagodne, do szczęścia brakuje im tylko opiekunów lub jednego, wspólnego opiekuna, aby siostrzyczki mogły by razem do końca kociego życia...

I na koniec kicia, która niedawno znalazła dom :-), ale został po niej dług w lecznicy -106 zł. niby niewiele, ale biorąc pod uwagę ponad 400zł długu za leczenie wszystkich ostatnio uratowanych kociaków (bez kosztów leków aptecznych i żywienia), to jest konkretna kwota.

UWAGA! CZY KTOŚ MÓGŁBY ZROBIĆ BAZAREK?

CHCIAŁABYM JAKOŚ POMÓC - MOŻE MACIE JAKIEŚ FANTY?

Posted

faktycznie wyjątkowo ładne :p az dziw, ze jeszcze nie rozdrapane do ds-ów. rudy też -zazwyczaj na rude duży popyt. jak szukałam rudego dla kumpeli, to za chiny ludowe nie można było znaleźć - wszystko nieaktualne.

• 2 weeks later...
Posted

ewa, zrobie, ale kurczę znów mam dziki zasuw, jakieś deadliny, więc nie ma szans, tzreba zasuwać, dodatkowo jakaś delegacja, do kórej musze się przygotować - ze wszystkim jestem do tyłu, niemal nie mam czasu na nic poza praca i bazarki przesuwają si w czasie.
przepraszam za to, wiedziałam od wakacji, że wrzesień, a zwłaszcza październik będa masaktryczne i to sie niestety spełnia. ale się podciągnę jak tylko się trochę uspokoi.

dziękuję ci za obecność tutaj - sama zaniedbuję kociaki, wiem ....