Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa miesiące temu odeszła Sonia..

...a razem z nią cała radość życia chociaż życie z Sonią było niekończącym się pasmem chorób, operacji i strachu przed tym co i tak miało nastąpić.

Trzeba się podnieść i iść dalej, mała kupka strachu czeka na pomoc. Trzeba zakasać rękawy i zabrać się do roboty. Wstać z łóżka, wyjść z domu. No więc wstałam , zakasałam, wyszłam i zabrałam i o tym jest nasza galeria.

Po 3 tygodniach na tymczasie Penelopek - pędzelopek zostaje na stałe, a Sonia wygląda zza TM i kręci głową jak można się tak bać kiedy nowe życie czeka. No więc się nie boimy tylko wskakujemy w nowe życie wielkim susem.
Ale od początku. Najpierw tak.

fotka autorstwa pumcia02

i filmik też
Balbi czeka na kochający dom

Potem ruszamy do Warszawy po dziabąga , następnie dziabąg obrzyguje i mnie i wycieraczkę czym wymusza postój przy szosie warszawskiej - gdzieś pomiędzy handlującymi grzybiarzami i machającymi przy drodze paniami w skąpych ciuszkach.

niewystraszona Pani kierowca i wystraszona Penelopa (ja w przerwach na fotografowanie, skromnie , z tyłu , sprzątam obrzyganą wycieraczkę)

c.d.n.

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestemu Penelopki :-) my strachulce musimy trzymać się razem ;-) Super, że mała znalazla w końcu bezpieczeństwo, i po mału oswoi się ze swiatem :-)

nooo i więcej fot poproszę :-)

Posted

Dziękujemy za odwiedziny. Będą fotaski będą......napływać z czasem :evil_lol:
Najpierw chronologicznie wklejam co uzbierałam do tej pory.

Jeden z pierwszych spacerów. Pół godziny stania i drżenia. 5 minut dreptania. Pół godziny stania i drżenia. 5 minut dreptania. Pół godziny....

Tutaj z wizyty u cioci Agnieszki (mojej siostry) i jej kocura Mańka.
Krzywy dziób.

Kupiłam jej szeleczki ponieważ wychodziła z obroży (tej czerwonej na zdjęciu powyżej). Niestety i w szelkach stawała dęba i bez problemu z nich wyłaziła.

Tu rozkminiła o co chodzi z piłką

A tu kiepskie zdjęcie bo robione komórką, ale za to w nowej odjazdowej obroży z tego sklepu.

Posted (edited)

Witamy :)
Tak to blond siostra Wegulca. Nawet identycznie krzyżują przednie łapki :)
Dziękujemy za odwiedziny. Mam nadzieję, że wkrótce więcej zdjęć bo chyba , chyba koniec cieczki. Nareszcie!

Edited by pędzelopka
Posted

Z okazji pierwszego miesiąca w nowym domu była wycieczka z chłopakami - Pablusiem i Namirkiem. Pablito nie załapał się na fotkę więc będzie tylko Namirkowo.
Fot. Agata Wasilewska - Grall :)