Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt..Macie rację...Nie doczytałam, że szczeniak jest pieprzakiem..To na bank nie po Kanie... :)

W takim razie czekamy na wieści o maluszku!!:loveu:

Strasznie Lary mi się podoba, nie raz można go spotkać na wystawie :)

Posted

[quote name='bea00']hasqaliel znasz tą hodowlę?[/quote]

tą tzn. z Uramu? znam tylko z netu i z rozmów z panią Ulą, hodowli psa nie znam wcale :lol:
[IMG]http://img138.imageshack.us/my.php?image=img1955dr6.jpg[/IMG]

Posted

ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter

Posted

[quote name='bea00']ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter[/quote]

no cóż, ja tez będę miał pieska, więc możemy umówić sie co najwyżej na spacer :razz:

Posted

[quote name='bea00']ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter[/quote]

a ma uprawnienia reproduktora? :roll:

Posted

[quote name='bea00']witam
jeżeli kupujesz pieprz i sólto na pewno nie jest po Kenie, bo on jest czarny, z tego co wiem miała jedną suczkę p&s[/quote]

Po dwóch czarnych moga byc wszystkie kolory, nie tylko czarne. Tak więc pieprzak teoretycznie mogłby byc po Kenie.

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Po dwóch czarnych moga byc wszystkie kolory, nie tylko czarne. Tak więc pieprzak teoretycznie mogłby byc po Kenie.[/quote]

być może, pamietam, że pani Ula mi mówiła, że ma czerną sunię,która rodzi śliczne pieprzaki :loveu:

Posted

To ja też cos napiszę. :lol:

Mam trzy sznaucerki miniatury czarno-srebrne - suczki. Raz miałam szczeniaki - jedna sunia została u mnie.

Z własnego doswiadczenia mogę powiedziec, że z większego szczeniaka bedzie większy pies.
Jesli jest po amerykańcach to weź mniejszego. Obecnie jest tendencja u miniatur do przerastania. I pamiętaj, ze miniaturom (szczeniakom) nie podaje sie witamin, a wyłacznie wapno, ze wzgledu na to przerastanie.
Wapno podawaj az piesek zmieni zęby.
Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem.

Posted

[quote name='AnkaG']To ja też cos napiszę. :lol:

Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem.[/quote]

Możesz mi powiedzieć ,jak nazywa się ten piesek którym kryłaś????

Posted

[quote name='AnkaG']To ja też cos napiszę. :lol:

Mam trzy sznaucerki miniatury czarno-srebrne - suczki. Raz miałam szczeniaki - jedna sunia została u mnie.

Z własnego doswiadczenia mogę powiedziec, że z większego szczeniaka bedzie większy pies.
Jesli jest po amerykańcach to weź mniejszego. Obecnie jest tendencja u miniatur do przerastania. I pamiętaj, ze miniaturom (szczeniakom) nie podaje sie witamin, a wyłacznie wapno, ze wzgledu na to przerastanie.
Wapno podawaj az piesek zmieni zęby.
Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem.[/quote]

dzięki, cenna rada, nie słyszałem o tej tendencji do przerastania

Posted

Kryłam pieskiem Sasquehanna Domingo (może pokręciłam pisownię przydomka). Ale piesek w październiku zaginął. :-(

A kryłam 7 lat temu. Więc dawno.

Moje suńki mają 11, 7 i 6 lat.

Posted

[quote name='AnkaG']Kryłam pieskiem Sasquehanna Domingo (może pokręciłam pisownię przydomka). Ale piesek w październiku zaginął. :-(

A kryłam 7 lat temu. Więc dawno.

Moje suńki mają 11, 7 i 6 lat.[/quote]

ach tak , a może wiesz coś więcej o Sasquehanna Harcerz?????

Posted

[quote name='AnkaG']Niestety nie interesuję się obecnie co na rynku sznaucerków się dzieje. ostatnio byłam na wystawach 2 lata temu.

A czemu pytasz o tego pieska?[/quote]

słyszałaM ,że jest fajny......

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Orsini kryła Geniuszem, nie Harcerzem.[/quote]

a no fakt - pomieszalo mi sie :shake:
Harcerzem tez ktos kryl :evil_lol: a ja w minikach nie mam zbytniej orientacji wole sredniaczki :loveu:

Posted

Hasgaliel...Rozmawiałam dziś z hodowczynią Twojego pieska.Brawo, brawo, super skojarzenie!!:loveu:

Gigi, po Harcerzu były super maluszki w hodowli Hajan we Wrocławiu :)

Posted

[quote name='Meggy']Hasgaliel...Rozmawiałam dziś z hodowczynią Twojego pieska.Brawo, brawo, super skojarzenie!!:loveu: [/quote]

Meggy...widzisz, ja nawet nie wiedziałem, że to jest super skojarzenie:oops: ale cieszę się, że tak jest:cool3: