hasgaliel Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 bea00 masz rację, napewno nie po Kenie, bo suczka jest z Uramu a reproduktor nie Quote
bea00 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='hasgaliel']bea00 masz rację, napewno nie po Kenie, bo suczka jest z Uramu a reproduktor nie[/QUOTE] hasqaliel znasz tą hodowlę? Quote
Meggy Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Fakt..Macie rację...Nie doczytałam, że szczeniak jest pieprzakiem..To na bank nie po Kanie... :) W takim razie czekamy na wieści o maluszku!!:loveu: Strasznie Lary mi się podoba, nie raz można go spotkać na wystawie :) Quote
hasgaliel Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='bea00']hasqaliel znasz tą hodowlę?[/quote] tą tzn. z Uramu? znam tylko z netu i z rozmów z panią Ulą, hodowli psa nie znam wcale :lol: [IMG]http://img138.imageshack.us/my.php?image=img1955dr6.jpg[/IMG] Quote
bea00 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter Quote
hasgaliel Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='bea00']ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter[/quote] no cóż, ja tez będę miał pieska, więc możemy umówić sie co najwyżej na spacer :razz: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='bea00']ja niestety mojego nie wystawiam, chciałam go dopuścic ale nie mam w pobliżu takiej suczki, najwięcej jest czarnych zostawiłabym sobie po nim szczeniaka, ma świetny charakter[/quote] a ma uprawnienia reproduktora? :roll: Quote
Agnieszka K. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bea00']witam jeżeli kupujesz pieprz i sólto na pewno nie jest po Kenie, bo on jest czarny, z tego co wiem miała jedną suczkę p&s[/quote] Po dwóch czarnych moga byc wszystkie kolory, nie tylko czarne. Tak więc pieprzak teoretycznie mogłby byc po Kenie. Quote
hasgaliel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Po dwóch czarnych moga byc wszystkie kolory, nie tylko czarne. Tak więc pieprzak teoretycznie mogłby byc po Kenie.[/quote] być może, pamietam, że pani Ula mi mówiła, że ma czerną sunię,która rodzi śliczne pieprzaki :loveu: Quote
weronika123 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Nie ma sprawy :) Jeżeli będziecie mieli jeszcze jakieś pytania co do malutkich Sznaucerków to służę pomocą :) Quote
bea00 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='malawaszka']a ma uprawnienia reproduktora? :roll:[/QUOTE] nie ma nic nie załatwiałam bo wiedziałam że nie będzie wystawiany Quote
AnkaG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To ja też cos napiszę. :lol: Mam trzy sznaucerki miniatury czarno-srebrne - suczki. Raz miałam szczeniaki - jedna sunia została u mnie. Z własnego doswiadczenia mogę powiedziec, że z większego szczeniaka bedzie większy pies. Jesli jest po amerykańcach to weź mniejszego. Obecnie jest tendencja u miniatur do przerastania. I pamiętaj, ze miniaturom (szczeniakom) nie podaje sie witamin, a wyłacznie wapno, ze wzgledu na to przerastanie. Wapno podawaj az piesek zmieni zęby. Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem. Quote
gigi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='AnkaG']To ja też cos napiszę. :lol: Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem.[/quote] Możesz mi powiedzieć ,jak nazywa się ten piesek którym kryłaś???? Quote
hasgaliel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='AnkaG']To ja też cos napiszę. :lol: Mam trzy sznaucerki miniatury czarno-srebrne - suczki. Raz miałam szczeniaki - jedna sunia została u mnie. Z własnego doswiadczenia mogę powiedziec, że z większego szczeniaka bedzie większy pies. Jesli jest po amerykańcach to weź mniejszego. Obecnie jest tendencja u miniatur do przerastania. I pamiętaj, ze miniaturom (szczeniakom) nie podaje sie witamin, a wyłacznie wapno, ze wzgledu na to przerastanie. Wapno podawaj az piesek zmieni zęby. Moja koleżzanka jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie i to ona mi udzielałaą różnych porad. A kryłam własnie jej pieskiem.[/quote] dzięki, cenna rada, nie słyszałem o tej tendencji do przerastania Quote
AnkaG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kryłam pieskiem Sasquehanna Domingo (może pokręciłam pisownię przydomka). Ale piesek w październiku zaginął. :-( A kryłam 7 lat temu. Więc dawno. Moje suńki mają 11, 7 i 6 lat. Quote
gigi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='AnkaG']Kryłam pieskiem Sasquehanna Domingo (może pokręciłam pisownię przydomka). Ale piesek w październiku zaginął. :-( A kryłam 7 lat temu. Więc dawno. Moje suńki mają 11, 7 i 6 lat.[/quote] ach tak , a może wiesz coś więcej o Sasquehanna Harcerz????? Quote
AnkaG Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Niestety nie interesuję się obecnie co na rynku sznaucerków się dzieje. ostatnio byłam na wystawach 2 lata temu. A czemu pytasz o tego pieska? Quote
Elitesse Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gigi']ach tak , a może wiesz coś więcej o Sasquehanna Harcerz?????[/quote] zapytaj Orsini - ona kiedys kryla nim swoja suczke Quote
gigi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='AnkaG']Niestety nie interesuję się obecnie co na rynku sznaucerków się dzieje. ostatnio byłam na wystawach 2 lata temu. A czemu pytasz o tego pieska?[/quote] słyszałaM ,że jest fajny...... Quote
Elitesse Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gigi']słyszałaM ,że jest fajny......[/quote] na zdjeciach wyglada ladnie, ale nigdy go na zywo nie mialam okazjo zobaczyc ... za daleko mieszka :evil_lol: Quote
hasgaliel Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 fajny to ja jestem...ups, za mało krwi w alkoholu:evil_lol: Quote
Agnieszka K. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Elitesse']zapytaj Orsini - ona kiedys kryla nim swoja suczke[/quote] Orsini kryła Geniuszem, nie Harcerzem. Quote
Elitesse Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Orsini kryła Geniuszem, nie Harcerzem.[/quote] a no fakt - pomieszalo mi sie :shake: Harcerzem tez ktos kryl :evil_lol: a ja w minikach nie mam zbytniej orientacji wole sredniaczki :loveu: Quote
Meggy Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hasgaliel...Rozmawiałam dziś z hodowczynią Twojego pieska.Brawo, brawo, super skojarzenie!!:loveu: Gigi, po Harcerzu były super maluszki w hodowli Hajan we Wrocławiu :) Quote
hasgaliel Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Meggy']Hasgaliel...Rozmawiałam dziś z hodowczynią Twojego pieska.Brawo, brawo, super skojarzenie!!:loveu: [/quote] Meggy...widzisz, ja nawet nie wiedziałem, że to jest super skojarzenie:oops: ale cieszę się, że tak jest:cool3: Quote
Recommended Posts