wonderful_dog Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Znaleziona dziś rano suczka, szczeniaczek (około 4/5 m-cy, jeszcze nie ma stałych zębów), niecałe 5 kg, drobnej budowy ciała, więc nie będzie duża, czarna- podpalana. Ktoś podrzucił ją do ogrodu i odjechał samochodem więc raczej nikt jej nie będzie szukał... Suczka jest bardzo przyjazna, troszkę nieśmiała. Czeka na dobrych i odpowiedzialnych opiekunów w domu tymczasowym w Niepołomicach, w którym nie może jednak zostać zbyt długo. z psami dogaduje się w porządku, trochę boi się dużych, ale z pewną dozą nieśmiałości, po obwąchaniu, uspokaja się. z kotami też nie ma problemu zero agresji, raczej ciekawskość co to takie kudłate i syczące. do dzieci i ludzi w ogóle baaardzo przyjazna i lgnąca. kontakt;692 168 527 lub [email protected] Quote
wonderful_dog Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Z tego co wiem, to nie :( Quote
Patia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Bez ogłoszeń domu nie znajdzie ,szkoda , że tak późno odpowiedź , bo jeszcze dzwonili państwo z ogłoszeń na moje sunie ale polecałam inne pieski . Mogę ją ewentualnie podmienić w Allegro . Quote
Patia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tu jest Allegro podświetlone , pogrubione i wyróznione na 8 dni http://allegro.pl/show_item.php?item=1832439158 Powodzenia kruszynko ! Quote
masza44 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Słuchajcie jeśli mała nie będzie mogła zostać w dotychczasowym DT to dajcie znać, mam wolne miejsce u teściowej w DT.Oczywiście bezpłatny. Mam jednak nadzieje że szybko znajdzie DS:) Quote
greg_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A byłaby jakakolwiek możliwość podwiezienia suczki? Oczywiście zwracam koszty paliwa. Po prostu długo pracuje i nie mam jak pojechać aż do Niepołomic z Nowego Targu, a moja dziewczyna po prostu nie posiada prawa jazdy. W razie czego prosze o jakiś kontakt. mail: [email protected] Quote
masza44 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 czy ty greg chciałbyś ja adoptować? Quote
greg_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dokładnie :) Szukam właśnie pieska/suczki w taki deseń. Całe życie z psem, a odkąd się wyprowadziłem to w domu pusto bez tych czterech łap witających w domu. Quote
masza44 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 o to dzwoń na podany na górze numer, porozmawiaj z wonderful_dog Quote
greg_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 myślałem że odezwą się w tym topicu, ale chyba trzeba kuć żelazo póki gorące. Może akurat dadzą rade logistycznie :) Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Greg, mam pytanie - czy nadal mam szukać kogoś do wizyty w sprawie Norki, czy decydujesz się na tego pieska bądź Krówkę vel Milkę, która teraz jest u Maszy44? Quote
Recommended Posts