Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziona dziś rano suczka, szczeniaczek (około 4/5 m-cy, jeszcze nie ma stałych zębów), niecałe 5 kg, drobnej budowy ciała, więc nie będzie duża, czarna- podpalana. Ktoś podrzucił ją do ogrodu i odjechał samochodem więc raczej nikt jej nie będzie szukał... Suczka jest bardzo przyjazna, troszkę nieśmiała. Czeka na dobrych i odpowiedzialnych opiekunów w domu tymczasowym w Niepołomicach, w którym nie może jednak zostać zbyt długo.
z psami dogaduje się w porządku,
trochę boi się dużych, ale z pewną dozą nieśmiałości, po obwąchaniu, uspokaja się. z kotami też nie ma problemu
zero agresji, raczej ciekawskość co to takie kudłate i syczące. do dzieci i ludzi w ogóle baaardzo przyjazna i lgnąca.

kontakt;692 168 527
lub [email protected]

Posted

Bez ogłoszeń domu nie znajdzie ,szkoda , że tak późno odpowiedź , bo jeszcze dzwonili państwo z ogłoszeń na moje sunie ale polecałam inne pieski . Mogę ją ewentualnie podmienić w Allegro .

Posted

Słuchajcie jeśli mała nie będzie mogła zostać w dotychczasowym DT to dajcie znać, mam wolne miejsce u teściowej w DT.Oczywiście bezpłatny. Mam jednak nadzieje że szybko znajdzie DS:)

Posted

A byłaby jakakolwiek możliwość podwiezienia suczki?
Oczywiście zwracam koszty paliwa.

Po prostu długo pracuje i nie mam jak pojechać aż do Niepołomic z Nowego Targu,
a moja dziewczyna po prostu nie posiada prawa jazdy.

W razie czego prosze o jakiś kontakt.

mail: [email protected]

Posted

dokładnie :)

Szukam właśnie pieska/suczki w taki deseń.

Całe życie z psem, a odkąd się wyprowadziłem to w domu pusto bez tych czterech łap witających w domu.

Posted

Greg, mam pytanie - czy nadal mam szukać kogoś do wizyty w sprawie Norki, czy decydujesz się na tego pieska bądź Krówkę vel Milkę, która teraz jest u Maszy44?