BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Obrońcy pieczeni :diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/3959/imag0001fj3.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='martaa2']I nawet kładke polubiłabym;)[/quote] Ta kładka leży na błocie . Żeby się nie utopić w mokradle zanosilam codziennie jedną cegłę i kładłam w błoto . W zeszłym roku jakaś dobra dusza przyniosła palety , a w tym , zrobila kładkę .:loveu: Quote
Tola Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Przynajmniej ma pewnosc, ze jest pierwsza w kolejce:evil_lol: Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czyli rodzinka ma marne szanse żeby załapać się na obiad :diabloti: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a gdzie tam w strasznym,ciemnym lesie;),przecieą Rokuś ma fosforyzujące OCZY:-o,to świeci nimi.Zaglądaja kilka razy dziennie tylko nie zawsze piszą :cool3: Quote
Sabina02 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja to rzadko pisze... ale jestem tu codziennie ciociu Bianko...:lol: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wiem , ja tylko tak sobie pisałam :evil_lol: Poszłam z Frytką i Kropką na ogród . Biedna Frytencja bała się usiąść na trawce , bo pciółki bzykały :lol:. Jeszcze mogła ją jakaś w doopke capnąć :eviltong: Postała trochę i wybrała się do domu :cool3: Nie ma to jak poleżeć sobie w kuchni . Toż to pies pokojowy , a nie jakiś ogrodowy :oops: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A skąd się wzieły te gwiazdeczki przy tytule ? :oops: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Oj czasu nie ma człowiek tyle, żeby tu wszystko ogarnąć! A jeszcze te obowiązkowe wielogodzinne mizianka!!! Przydałoby się parę dodatkowych dokręcanych rąk. A Tobie [B]Bianko1[/B] pewnie z paręnaście! :lol: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jest pracy przy takie czeredzie :shake: Już dzisiaj 3 razy zamiatałam , raz odkurzalam , a zaraz będę myła podłogi . Po spacerku trzeba każdemu zrobić przegląd techniczny , powycierać łapki , brzuszki , zobaczyć czy czegoś sobie nie zrobiły . Gotowanie , karmienie . przytulanie , szczotkowanie itd....................Czuję się jak właścicielka ZOO. Rybki , ptaszki , kotki ,pieski o rodzinie nie wspomnę .Ale jak widzę merdające ogonki , to zmęczenie mi przechodzi :loveu: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Oj tak, tak - te merdające ogonki naprawdę dodają sił. A jaka radość, kiedy zestresowany ogonek najpierw zaczyna tak całkiem niesmiało się kiwać, a po jakimś czasie wreszcie zaczyna swój normalny taniec Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Amiga...a o jakich ogonkach Ty mówisz? :razz: Przecież te twoje nic takiego nie mają Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Halu - o wypraszam sobie - Amiga jest niekopiowana, a że sobie skręciła ogonek w spiralkę, to już nie moja wina. A Bonusik ma kikutek, którym pięknie kręci!!! Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie widać??? :lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/378/a2f85e74ec8e84b2.jpg[/IMG][/URL] Quote
quasimodo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Jest pracy przy takie czeredzie :shake: Już dzisiaj 3 razy zamiatałam , raz odkurzalam , a zaraz będę myła podłogi . Po spacerku trzeba każdemu zrobić przegląd techniczny , powycierać łapki , brzuszki , zobaczyć czy czegoś sobie nie zrobiły . Gotowanie , karmienie . przytulanie , szczotkowanie itd....................Czuję się jak właścicielka ZOO. Rybki , ptaszki , kotki ,pieski o rodzinie nie wspomnę .Ale jak widzę merdające ogonki , to zmęczenie mi przechodzi :loveu:[/quote] I właśnie za dobre serce i troskliwą opiekę wszystkie te zwierzątka za Tobą przepadają :loveu: . Jesteś właściwie nie jak włascicielka ZOO, tylko jak Noe! A dom Twój to arka:evil_lol: . Spróbowała Frytulinka trochę pieczeni??? Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ja też uwielbiam u psów ogony,przecież w ich ruchach kryje się nastrój psa,a ile jest sposobów merdania nimi?.Mój jeden psiak to obraca ogonem o 360 stopni:lol:.Zawsze się śmiejemy ,że zaraz odleci jak helikopter,cudak jakiś :lol: Quote
Rene@Rabik Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No właśnie, jak to jest z tym ogonem - pies rzadzi ogonem, czy ogon psem ? Bo jak patrze na mojego czworonoga to czasami mam wrażenie, że ogon zyje swoim życiem :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [B]Bianko1 [/B]sory za to zdjęcie Amigi i Bonusika w twoim wątku, ale jakś tak automatycznie odpowiedziałam [B]Hali[/B] zapominając:oops: , że to nie wątek Bono:oops: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='AMIGA'][B]Bianko1 [/B]sory za to zdjęcie Amigi i Bonusika w twoim wątku, ale jakś tak automatycznie odpowiedziałam [B]Hali[/B] zapominając:oops: , że to nie wątek Bono:oops:[/quote] No coś Ty AMIGA :lol: Możesz nawet zdjęcia synusia wkleić :oops: Pooglądamy sobie .Ja wkleiłam córkę i wnuczka :loveu: Co do ogonów , to merdają nie tylko z radości . ale i ze złości :roll: Zawsze mnie to merdanie obcych psów myli . Zwłaszcza Onki mają taki zwyczaj :cool3: Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 oczywiscie..oczywiscie ... :angryy: wszystko teraz na biedną, kochaną Halę :mad: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Siedze sobie i słysze , jak TZ stara się przebrnąć przez pokój i mówi sam do siebie " pies , pies , kot . pies ,kot ,pies .........ile tu tego jest ":evil_lol: Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hahhha....jużto sobie wyobrażam jak brnie...z nogami jak bocian. :diabloti: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [B]Bianko1 [/B]to może trzeba jednak zaświecić światło, żeby TZ nie podeptał zwierzyny??? Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie jest tak żle . Jak ostatnio przyjechał , to było 6 psów :diabloti: Quote
Recommended Posts