Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

Mazury są cudne , byłam na tam kilkakrotnie i jestem zachwycona:loveu: . Wszędzie na Mazurach jest ślicznie.
[SIZE=1]A to okno umyłaś[/SIZE] :evil_lol: [SIZE=1]?[/SIZE]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='quasimodo']Nie no - zauważyliśmy...
Chodzi o to, że na górę się nie załapała :evil_lol:[/quote]
Nie załapała się , bo wskoczyć nie potrafi , łamaga jedna :diabloti:

Posted

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Nie wiem co mi Hala przysłała , bo odsłucham dopiero w domeczku /tutaj w pracy nie mam takiej możliwości/ ale oprócz hevimetalu, hiphopu i tego typu łubudubu to lubię wszystko , po prostu muzykę łatwo wpadającą w ucho, lubię też muzykę klasyczną a najbardziej latynoamerykańskie rrrrrytmyyy:evil_lol: , /łał , już mnie na krześle nosi:lol: :evil_lol: /

Posted

Hala - za taką wspaniałą firaną z kwiatów już bym tego okna wcale nie myła, bo po co, I tak nie widać :evil_lol:
A ja też dziękuję za muzyczkę :multi:

Posted

:crazyeye: Frycia lubi młodzież???
Choć ze zdjęcia może wynikać, że odgryzła Wnusiowi prawą rękę poniżej łokcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie - ależ ona walczy o szansę pozostania u Ciebie:diabloti: Kocha każdego z Rodziny...

Posted

[quote name='quasimodo']:crazyeye: Frycia lubi młodzież???
Choć ze zdjęcia może wynikać, że odgryzła Wnusiowi prawą rękę poniżej łokcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie - ależ ona walczy o szansę pozostania u Ciebie:diabloti: Kocha każdego z Rodziny...[/quote]

Oni razem oglądali bajki :lol:
Wiem , że walczy . Ona nie wie , że jest tylko na chwilę :shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']Oni razem oglądali bajki :lol:
Wiem , że walczy . Ona nie wie , że jest tylko na chwilę :shake:[/quote]

Rzeczywiście bardzo przykra sprawa:shake:
Jej zachowanie, biorąc pod uwagę bardzo trudny charakter, dowodzi ogromnego oddania Tobie, wdzięczności i przywiązania:shake:
A miłość w wykonaniu takiego oprycha jest szczególnie mocna i bezwarunkowa.
Nie wiemy jak to będzie, jeśli nadejdzie ten dzień:shake:
Jedyna jej szansa, że nikt jej nie zechce... Ale wiemy, że to nie ucieszyłoby Cię - w końcu jest kolejka...
No chyba, że któregoś przestaniesz sobie wyobrażać swoją psia rodzinę bez niej...
Najbardziej się boimy, że kiedy znajdzie się chętny i ją zabierze, to ona ucieknie mu i będzie Cię szukała... Takiego kochanego zakapiora stać na to niestety...