anula1959 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mazury są cudne , byłam na tam kilkakrotnie i jestem zachwycona:loveu: . Wszędzie na Mazurach jest ślicznie. [SIZE=1]A to okno umyłaś[/SIZE] :evil_lol: [SIZE=1]?[/SIZE] Quote
quasimodo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A jaką Wy tu sobie muzykę posyłacie? Ładną jakąś? A jaką lubicie - my tez możemy coś wysłać... Quote
Hala Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 quasimodo daj linka...tylko potem nie narzekaj...dziewczyny dostają niespodzianki. NIe mają pojęcia co dostaną. :loveu: Quote
quasimodo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Linka - znaczy pocztę? A kto chce coś dostać też niech pocztę da! Quote
BIANKA1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='quasimodo']Nie no - zauważyliśmy... Chodzi o to, że na górę się nie załapała :evil_lol:[/quote] Nie załapała się , bo wskoczyć nie potrafi , łamaga jedna :diabloti: Quote
Hala Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 no rzeczywiscie źle napisłąm..chodziło mi o poczt e. Quote
quasimodo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nasza: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dawajcie swoje (kto chce) i co lubicie mniej więcej ;) Quote
anula1959 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nie wiem co mi Hala przysłała , bo odsłucham dopiero w domeczku /tutaj w pracy nie mam takiej możliwości/ ale oprócz hevimetalu, hiphopu i tego typu łubudubu to lubię wszystko , po prostu muzykę łatwo wpadającą w ucho, lubię też muzykę klasyczną a najbardziej latynoamerykańskie rrrrrytmyyy:evil_lol: , /łał , już mnie na krześle nosi:lol: :evil_lol: / Quote
AMIGA Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hala - za taką wspaniałą firaną z kwiatów już bym tego okna wcale nie myła, bo po co, I tak nie widać :evil_lol: A ja też dziękuję za muzyczkę :multi: Quote
BIANKA1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='malagos']Ależ Wy off-topikujecie! He, he![/quote] Bo to wątek towarzyski :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Przyjaciele :loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img458.imageshack.us/img458/3829/imag0009gu5.jpg[/IMG][/URL] Quote
BIANKA1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pora spać :evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8396/imag0008ga4.jpg[/IMG][/URL] Quote
quasimodo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :crazyeye: Frycia lubi młodzież??? Choć ze zdjęcia może wynikać, że odgryzła Wnusiowi prawą rękę poniżej łokcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie - ależ ona walczy o szansę pozostania u Ciebie:diabloti: Kocha każdego z Rodziny... Quote
BIANKA1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='quasimodo']:crazyeye: Frycia lubi młodzież??? Choć ze zdjęcia może wynikać, że odgryzła Wnusiowi prawą rękę poniżej łokcia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie - ależ ona walczy o szansę pozostania u Ciebie:diabloti: Kocha każdego z Rodziny...[/quote] Oni razem oglądali bajki :lol: Wiem , że walczy . Ona nie wie , że jest tylko na chwilę :shake: Quote
quasimodo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='BIANKA1']Oni razem oglądali bajki :lol: Wiem , że walczy . Ona nie wie , że jest tylko na chwilę :shake:[/quote] Rzeczywiście bardzo przykra sprawa:shake: Jej zachowanie, biorąc pod uwagę bardzo trudny charakter, dowodzi ogromnego oddania Tobie, wdzięczności i przywiązania:shake: A miłość w wykonaniu takiego oprycha jest szczególnie mocna i bezwarunkowa. Nie wiemy jak to będzie, jeśli nadejdzie ten dzień:shake: Jedyna jej szansa, że nikt jej nie zechce... Ale wiemy, że to nie ucieszyłoby Cię - w końcu jest kolejka... No chyba, że któregoś przestaniesz sobie wyobrażać swoją psia rodzinę bez niej... Najbardziej się boimy, że kiedy znajdzie się chętny i ją zabierze, to ona ucieknie mu i będzie Cię szukała... Takiego kochanego zakapiora stać na to niestety... Quote
Poker Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 a guzik prawda,że w wyrach,ja jeszcze nie mam zamiaru iść spać :lol: Quote
Yona Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No i co z tego, że nie masz zamiaru iść spać?... W wyrze zawsze możesz sobie siedzieć :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja siedze w robocie! Napewno Wam zal... :evil_lol: Quote
Recommended Posts