AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [B]BIANKO1[/B] jak możesz ! Przecież wiesz, jak jest ciężko potem kobiecie zrzucić nadwagę!! 2,8 kg!!! To straaaaszne:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='AMIGA'][B]BIANKO1[/B] jak możesz ! Przecież wiesz, jak jest ciężko potem kobiecie zrzucić nadwagę!! 2,8 kg!!! To straaaaszne:evil_lol:[/quote] :niewiem::modla::modla::modla:Moja wina nie wiem jak do tego doszło Quote
Tola Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='BIANKA1']Frytka przytyła 2,8 kg :placz:[/quote] A moze to powtórka z Zadry:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='martaa2']A moze to powtórka z Zadry:evil_lol:[/quote] Też tak pomyślałam , ale ona taka napakowana , a brzuszka nie ma dużego :cool3: Quote
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='martaa2']A moze to powtórka z Zadry:evil_lol:[/quote] A o co to chodzi z Zadrą? Bo jestem tu od niedawna i jestem jako ta tabaka w rogu Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='AMIGA']A o co to chodzi z Zadrą? Bo jestem tu od niedawna i jestem jako ta tabaka w rogu[/quote] Jest w banerku Marty . Taka mała łysolinka ze schronu , która tyła i tyła i już ją nawet na dietę wzieli , a 2 dni temu urodziła 7 glutków :evil_lol: Quote
quasimodo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To świetne wiadomości Bianko! Bardzo się cieszymy, że są szanse na szybkie wyzdrowienie. Fajnie też, że nie jest konieczna karma weterynaryjna. Ta purina dog chow lamb&rice jest jeszcze w miarę niedroga, więc dobrze, że wystarczy A jeśli nasza Frycia tyje, to może można jej podować też naprzemiennie dog chow light? Tylko nie pamiętamy, jakie tam jest mięsko... Cena podobna. A jak tam stoimy z finansami? Dziewczyna w końcu cały czas je, przyjmuje zastrzyki i inne atrakcje, a to nie jest za darmo :shake: Może jakieś dobre Duszyczki zechciałyby wspomóc naszego cudownego spaślaka:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No właśnie nie wiem , czemu tak przytyla. Tyle co ona na spacery chodzi , to chyba przez 7 lat swojego życia nie chodziła :cool3: W dwa tygodnie prawie 3 kilo :shake: Jak przytyje po sterylce ,to chyba pęknie :mad: Quote
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To może gfaktycznie ona ma jakieś gluteczki w sobie???:crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='quasimodo']Nieważne, że gruba - ważne, że szczęśliwa...[/quote] Hmmm............ Właśnie słyszalam jak syn na górze mówi " poszla , poszla " Ide zobaczyć o co chodzi , a to synuś robi sobie kolację , a Frycia tańczy wokół niego dziki taniec poządania :evil_lol: Biedny , zagłodzony piesek :placz: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='AMIGA']To może gfaktycznie ona ma jakieś gluteczki w sobie???:crazyeye:[/quote] Amiga ............. natychmiast odpukaj :mad: Quote
Poker Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 my też wzięliśmy ze schroniska Dolara - bambaryłę i dzielnie go zaczęliśmy odchudzać,a efekt :crazyeye:.1kg na plusie :placz::placz: i też sępi niemiłosiernie Quote
Yona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hmmm... A jak ja wzięłam mojego ze schroniska, to schudł, a przytył ten, którego już miałam :cool1: Quote
AMIGA Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Czyżby Cioteczka [B]BIANECZKA1 [/B]miała dzisiaj okazję dłużej pospać??? Towarzystwo olało spacerek, bo dziś szaro i dość "barowo"?? Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No niestety , pospać mi nie dali :shake: Rano poczytalam sobie 3 strony o Morganie i już zabrakło mi czasu na pisanie :lol: Morgana ma też tak rozepchane żebra jak Frytka , więc mam jakiś punkt odniesienia do swojej pupilki :cool3: Deszcz zmoczył nas niemiłosiernie :roll: Frytka miała minę królewny , którą ktoś na bruk wyrzucił :evil_lol: Już są wytarte i po śniadaniu , a ja chyba zrobię sobie malinowej herbatki :eviltong: Tak sobie pomyślałam , że skoro Frytka i tak jest mokra , to może ją wykąpać teraz w tym szamponie ?:razz: Narazie dzielnie znoszę zapaszek czterech mokrych psów :diabloti: Trzeba zacząć zbierać kasę na sterylkę , cobym oczami nie świeciła jak przyjdzie co do czego :oops: I chyba muszę jej kupić taki fartuszek pooperacyjny ;) Poczytajcie wątek Morgany , Dorothy ma tez takie same problemy jak ja z Frytką . Bardzo pouczające :p Quote
Yona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tak, Ciociu BIANKO, już czytam o Morganie...:loveu: Tylko jak to zrobić, skoro Ciocia adresiku nam nie podała?...:loveu: Jeśli nie umie Ciocia wstawić, mogę pomóc :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Yona']Tak, Ciociu BIANKO, już czytam o Morganie...:loveu: Tylko jak to zrobić, skoro Ciocia adresiku nam nie podała?...:loveu: Jeśli nie umie Ciocia wstawić, mogę pomóc :diabloti:[/quote] Właśnie że umiem Ciociu Yono :eviltong: A Ciocia umie już wkleić banerek ?:evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61511&page=78[/url] Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hala , idz z nią najszbciej do weta . Przy sterylce można ponoć uszkodzić drogi moczowe . Mój kot nic nie jadł , jak miał chore nerki . Karmiłam go 3 miesiące specjalną odzywką na siłę i dostawał kroplówki . Niestety umarł . Miał 15 lat . Wet mówił , że kot musi jeść , nie jak pies , który może się przegłodzić . Nie znam się na tym , idz do lekarza Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Hala']Bianka a mogę choćna chwilkęwstawić tu jej fotę? :-( [/quote] Pewnie ze możesz , nawet na zawsze :lol: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Hala'][IMG]http://upload.miau.pl/3/9106.jpg[/IMG] To ja w takim razie zadzwonię do weta... Fiona w tej chwili siedzi na parapecie z kawąłkiem najpiekniejszej wędzonki pod nosem i nic.... :shake:[/quote] Ale ona jest cudna . To chyba jakiś rasowiec :lol: Quote
Hala Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie..zwykły dachowiec. Znam jej matkę, zwykła, wiejska biało-czarna kotka. :evil_lol: No a co tam u Frytencji? Bo namiesząłam w wątku.... :cool1: Quote
Recommended Posts