Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']Frytka widzę troszkę zrozumiała i nie dokucza Pani .

A jak się ma mój ulubieniec Roki?:lol:[/quote]
Roki ? Roki coraz grubszy :cool3: Nie wiem co się dzieje , ale cały zwierzyniec ciągle tkwi przy miskach :roll:

Posted

[quote name='BIANKA1']Roki ? Roki coraz grubszy :cool3: Nie wiem co się dzieje , ale cały zwierzyniec ciągle tkwi przy miskach :roll:[/quote]

jaaasne
z pewnością nie przy PUSTYCH miskach :cool3:
ciekawe czyja to sprawka?
:evil_lol:

Posted

Fryta nie dała mi dzisiaj spać . łazila po całym domu i drapała w podłogi .
Jak wyszłam z sypialni , to była pod drzwiami i pędem rzuciła się na dół . Myślałam , że chce si lub koo. a ona położyła się do kartonu na podeście i poszła spać . Od 4 do rana tam spała . Może jej gorąco w domu ?
I zrób tu człowieku dobrze psu :shake: Jej najlepiej pasuje wyparpana dziura w trawniku . Tam śpi się najfajniej :cool3:

Posted

Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali .
Dorothy , szczeniaki mają być z Krzyczek
Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali .
Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol:[/quote]

Jednym słowem było wesoło :evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali .

Czy ten Wujek to może mój ulubiony Wujek Dominik?? Coś gdzieś pisał, że miał spotkanie i chyvba wymieniał Puckę jako "osobę spotkaną"

Posted

Ależ ja czytam be zrozumienia!! Przeciez pisałas u Bonusika w watku kto u Ciebie byl na spotkaniu. A ja się bawię w Holmesa:oops:

Posted

żałuję, że nie mogłam się przyłączyć. Zawsze mówiłam że we Wrocłąwiu jest najfajniej. Tylko co mnie poniosło do takiej dziury tak daleko...
Które to szczeniory, mają wątek??

Posted

Tak , wujek Dominik był '
Szczeniorki nie mają wątku . Jedynie są omawiane na wątku Oktawi o Jacusiu i Agatce .
Chyba jutro przyjadą . Ich rozwiezienie ma kosztować 500zł . 2 do mnie , a 2 do Halbiny na śląsk .

Posted

[quote name='Dorothy']to ile to już będziesz miała razem zwierzątków? :diabloti:[/quote]
Ech ............. chyba nie jest tak żle :cool3: Ciotki i Wujek byli i się zmieścili :evil_lol:
Rozrywkowy Puniek dostarczał emocji , a to zwędził telefon , a to picie z plecaka :diabloti: Nie mówiąc już o Pucce , która była zmuszona trzymać w garsci kapcie i spać z kotami i świnką :cool3:
Może po drodze zgarną ślepaczka z Chrzanowa , jeśli Ulaa go odda :eviltong:
Krzyczkowe maluchy będą w oddzielnym pomieszczeniu .
A.....i jeszcze jest u nas w schronie jakiś psi maluszek ze złamaną łapką . Też może przyjdzie , tylko ULV ma się zorientować , a teraz jest w dołku bo ta suszka ze zranioną łapką odeszła .:-(
Doszły mnie słuchy , że na agresorach wyrok wykonano :-(
Sama już nie wiem , co myśleć o tym wszystkim :roll:
Ciocia Poker nawiozła mleczka w proszku , Lampa uruchomiona . Ciocia Poker kombinuje kojec dla szczyli . Szczeniaki powinny szybko znaleść domki . Co zrobić , takie jest życie :cool1: Jakoś dam radę ........chyba :roll:

Posted

[quote name='Dorothy']żałuję, że nie mogłam się przyłączyć. Zawsze mówiłam że we Wrocłąwiu jest najfajniej. Tylko co mnie poniosło do takiej dziury tak daleko...
[/quote]

W Krakowie też jest fajnie, a z tej Twojej "pięknej dziury" do Krakowa jest już rzut beretem. Chcesz? To robimy zlot u Ciebie ;):evil_lol:

Posted

Potrzebuję dużo karmy dla szczeniąt , suche i kocie puszki :oops:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/957/imag0215ck5.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=imag0215ck5.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/957/imag0215ck5.97df14b88e.jpg[/IMG][/URL]