Tola Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 U nas tez słonce, ale bardzo wieje. Pozdrowienia dla Ciotek, uwazajcie an siebie;) Quote
figa33 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Frytka widzę troszkę zrozumiała i nie dokucza Pani . A jak się ma mój ulubieniec Roki?:lol: Quote
BIANKA1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='figa33']Frytka widzę troszkę zrozumiała i nie dokucza Pani . A jak się ma mój ulubieniec Roki?:lol:[/quote] Roki ? Roki coraz grubszy :cool3: Nie wiem co się dzieje , ale cały zwierzyniec ciągle tkwi przy miskach :roll: Quote
figa33 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Moje diabełki to samo ,może jednak mrozy będą?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='figa33']Moje diabełki to samo ,może jednak mrozy będą?:cool3:[/quote] Lepiej niech nie będą , bo ja dom ogrzewam gazem :cool3: Quote
Dorothy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='BIANKA1']Roki ? Roki coraz grubszy :cool3: Nie wiem co się dzieje , ale cały zwierzyniec ciągle tkwi przy miskach :roll:[/quote] jaaasne z pewnością nie przy PUSTYCH miskach :cool3: ciekawe czyja to sprawka? :evil_lol: Quote
Czaka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A ja się cieszę, że Fryciulka przemyślała sobie wszystko .:p Zobaczycie teraz będzie już tylko dobrze. :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Fryta nie dała mi dzisiaj spać . łazila po całym domu i drapała w podłogi . Jak wyszłam z sypialni , to była pod drzwiami i pędem rzuciła się na dół . Myślałam , że chce si lub koo. a ona położyła się do kartonu na podeście i poszła spać . Od 4 do rana tam spała . Może jej gorąco w domu ? I zrób tu człowieku dobrze psu :shake: Jej najlepiej pasuje wyparpana dziura w trawniku . Tam śpi się najfajniej :cool3: Quote
Tola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cos cicho u Fryci... Pewnie wszyscy w domu witają szczeniaki i resztę:cool3: Przyjechali? Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali . Dorothy , szczeniaki mają być z Krzyczek Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol: Quote
Czaka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BIANKA1']Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali . Dorothy , szczeniaki mają być z Krzyczek Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol:[/quote] Jednym słowem było wesoło :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Jednym słowem było wesoło :evil_lol:[/quote] Było bardzo miło .:loveu: Quote
anula1959 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Napisz coś więcej , co tak lakonicznie odpowiadasz? Hę? A szczeniorki jak? W złym stanie bardzo? Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='anula1959']Napisz coś więcej , co tak lakonicznie odpowiadasz? Hę? A szczeniorki jak? W złym stanie bardzo?[/quote] szczeniorków jeszcze nie ma . Quote
AMIGA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BIANKA1']Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali . Dorothy , szczeniaki mają być z Krzyczek Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol:[/quote] Czy ten Wujek to może mój ulubiony Wujek Dominik?? Coś gdzieś pisał, że miał spotkanie i chyvba wymieniał Puckę jako "osobę spotkaną" Quote
AMIGA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BIANKA1']Wczoraj przyjechała do nas Pucka z Warszawy :loveu: Zabiera Szopena do Hali . Dorothy , szczeniaki mają być z Krzyczek Wczoraj mieliśmy zlot .Było u nas kilka Ciotek i jeden Wujek :lol:[/quote] Ależ ja czytam be zrozumienia!! Przeciez pisałas u Bonusika w watku kto u Ciebie byl na spotkaniu. A ja się bawię w Holmesa:oops: Quote
Dorothy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 żałuję, że nie mogłam się przyłączyć. Zawsze mówiłam że we Wrocłąwiu jest najfajniej. Tylko co mnie poniosło do takiej dziury tak daleko... Które to szczeniory, mają wątek?? Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Tak , wujek Dominik był ' Szczeniorki nie mają wątku . Jedynie są omawiane na wątku Oktawi o Jacusiu i Agatce . Chyba jutro przyjadą . Ich rozwiezienie ma kosztować 500zł . 2 do mnie , a 2 do Halbiny na śląsk . Quote
Dorothy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 to ile to już będziesz miała razem zwierzątków? :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Dorothy']to ile to już będziesz miała razem zwierzątków? :diabloti:[/quote] Ech ............. chyba nie jest tak żle :cool3: Ciotki i Wujek byli i się zmieścili :evil_lol: Rozrywkowy Puniek dostarczał emocji , a to zwędził telefon , a to picie z plecaka :diabloti: Nie mówiąc już o Pucce , która była zmuszona trzymać w garsci kapcie i spać z kotami i świnką :cool3: Może po drodze zgarną ślepaczka z Chrzanowa , jeśli Ulaa go odda :eviltong: Krzyczkowe maluchy będą w oddzielnym pomieszczeniu . A.....i jeszcze jest u nas w schronie jakiś psi maluszek ze złamaną łapką . Też może przyjdzie , tylko ULV ma się zorientować , a teraz jest w dołku bo ta suszka ze zranioną łapką odeszła .:-( Doszły mnie słuchy , że na agresorach wyrok wykonano :-( Sama już nie wiem , co myśleć o tym wszystkim :roll: Ciocia Poker nawiozła mleczka w proszku , Lampa uruchomiona . Ciocia Poker kombinuje kojec dla szczyli . Szczeniaki powinny szybko znaleść domki . Co zrobić , takie jest życie :cool1: Jakoś dam radę ........chyba :roll: Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Dorothy']żałuję, że nie mogłam się przyłączyć. Zawsze mówiłam że we Wrocłąwiu jest najfajniej. Tylko co mnie poniosło do takiej dziury tak daleko... [/quote] W Krakowie też jest fajnie, a z tej Twojej "pięknej dziury" do Krakowa jest już rzut beretem. Chcesz? To robimy zlot u Ciebie ;):evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='BIANKA1'] Jakoś dam radę ........chyba :roll:[/quote] [B]Bianko[/B] - jakbyś Ty nie dała rady, to już chyba nikt by nie dał!!! Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Potrzebuję dużo karmy dla szczeniąt , suche i kocie puszki :oops: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/957/imag0215ck5.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=imag0215ck5.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/957/imag0215ck5.97df14b88e.jpg[/IMG][/URL] Quote
quasimodo Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Musimy pomóc Cioci Biance, bo Ona sama sobie nie poradzi ze wszystkim!!! Quote
Recommended Posts