Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

Anula , mnie też nie przychodzą .

Quasimodo ,Z Frytką nie jest łatwo :shake:Jak śpi to jest fajnie ale ..............Kocięta obwarkuje i nie daje im do siebie podejść . Warczy i gania wszystkie moje koty . Wszystkie miski są jej . Musi jeść osobno i wrócić jak inni zjedli . Cieszy się na mój widok i przymila do innych , ale jest zazdrosna i innych odgania . Chciała pogrysć sąsiadkę , Rządzi na ulicy gdy idzie z nami luzem na ogród . Nie chce spać w domu , chce w nocy być na podwórku . Piszczy , a wypuszczona nie wraca tylko kładzie się w wykopanej jamce . Ostatecznie mogła by tak spać , bo jest tłusta i nie ma takiego zimna , ale strasznie szczeka . Wołana do domu , nie przychodzi . Jak ją brać na siłę , to gryzie i wystawia zęby nawet do mnie .
Nie jest miła . Kobi ma jakiś urok osobisty choć gryzie to robi to z wdziękiem
Frytka to typowy wiejski kundel , złośliwa , wredna . Wszyscy muszą ustępować jej z drogi . No cóż , chcieliście prawdy :shake: Nigdy bym nikomu tego psa nie poleciła , Chyba że do pilnowania obejścia . Do tego nadaje się świetnie .

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Może Frycia powinna poszukac innego domu? Tam gdzie jest buda i sasiedzi daleko?[/quote]

Frycia już znalazła dom i to taki najlepszy na świecie :loveu:
Sąsiedzi z czasem przyzwyczają się . Poza tym Frycia nie bywała na salonach jak Kobi, poczekajcie i ona zacznie gryźć z wdziękiem :diabloti:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Frycia już znalazła dom i to taki najlepszy na świecie :loveu:
Sąsiedzi z czasem przyzwyczają się . Poza tym Frycia nie bywała na salonach jak Kobi, poczekajcie i ona zacznie gryźć z wdziękiem :diabloti:[/quote]
Właśnie . Ona chyba nigdy nie mieszkała w domu . Ma takie nawyki wiejskiego kundla . Może jej z czasem minie . Może jak będzie zimno , to lepiej zniesie mieszkanie . Jej jest gorąco . Śpi w nocy przytulona do drzwi wejściowych i traktuje zamknięcie w domu jak karę , Ale cały dzień potrafi przespać w koszu . Tylko te nieszczęsne noce .:shake: Chyba nikt nigdy się z nią nie bawił . Ona nigdy nie interesuje się zabawkami i zabawą . Taka jakaś dziwna jest . Można się przyzwyczaić . Ale gdyby miała być dla kogoś jedynym towarzyszem to raczej marny z niej kompan .

Posted

[quote name='anula1959']Aaa, no to mnie uspokoiłaś, pewnie znowu coś jest na rzeczy z dogo:shake:
Powiedz lepiej ciocia jak się mają kociątka , bo coś nie piszesz o nich......[/quote]Kociątka mają się dobrze . Zapraszam na ich wątek . Są tam nowe zdjęcia malców :lol:

Posted

Oj biedna jestes Bianko - sunia przysparza Ci kłopotów...
Ale i ona biedusia - w swoim niekrótkim życiu nie zaznała najwyraźniej bliskości człowieka, nie mieszkała w domku, nie miała posłanka...
A teraz chce jakoś zarobić na miseczkę, podziękować za opiekę... Dlatego dzielnie pilnuje, ostrzega...
Minęło kilka miesięcy - to pewnie mało na pozbycie się złych nawyków, zrozumienie wszystkiego... A ten jej nowy świat jest taki skomplikowany...
Jest Bianka, przytuli, karmi, dba... Ale jest też zazdrość o inne zwierzątka...
Mamy nadzieję, że jeszcze Fryteczka pokaże klasę i będzie bardzo grzeczna...

Posted

Oooo, o tej porze i jestem dzisiaj pierwsza u Fryciastej:crazyeye:
Dzisiaj piekna pogoda, wiec ksiezniczka pewnie wylegiwała sie na słoneczku:loveu:
I tak ma byc i jutro i pojutrze:lol:

Posted

Wróciłam z wojaży i co czytam??? Fryciasta drze japę??? Frycia Was pilnuje, ona dla Was pracuje po nocach, kiedy Wy śpicie, albo karmicie kocięta. Biedna, niezrozumiana przez Was Fryciasta :evil_lol:

Posted

Frycia wygląda jak zadowolony,ufny pies :eviltong:,gdzie ona tam szczeka?
Ona r o z m a w i a po prostu, a że jej nie rozumieją ,to ich sprawa.:cool3:

Posted

Witamy witamy ze słonecznego Krakowa. Mizianka dla wszystkich ogonków.
A co z Ludwiczkiem? Już go dawno nie widziałam na zdjęciu :placz: Co prawda, to prawda, że mój komp coś fiksuje i nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają :-(

Posted

Witam z bardzo słonecznego Zamoscia:lol:
Ludwiczka widziałam, tylko chyba gdzies włóczył się na innym wątku.
Spał z tymi swoimi nózkami do tyłu:loveu:
Tak; Frycia to bardzo szczesliwa suka. I chce wszystkim o tym opowiedzieć. A ze akurat ma ochote w nocy:evil_lol:

Posted

[quote name='martaa2']
Ludwiczka widziałam, tylko chyba gdzies włóczył się na innym wątku.
Spał z tymi swoimi nózkami do tyłu:loveu:
[/quote]

Gdzieeeee, ja też chcę zobaczyć!!! :loveu: