Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi obojętne, o której ci wygodnie. Ja podjeżdżam pod pracę tuż przed 9. A potem moge wyjść zawsze. Może być pod Kwadratową, wyjdę tam. Także jak będziesz, tak możesz puścić smsa że się zbliżasz i wyjdę.

Posted

było kilka-jedne na pewno odrzucony,ten,że jest koło pętli w Oliwie. To nie ten pies.

Dwa sygnały,bardzo konkretne-na przełomie Sopotu i żabianki,widziana także koło UM w Sopocie-tej wersji sie trzymamy,to na pewno była ona. Ważne,że była widziana w Sopocie. W pewnej chwili miałysmy wrażenie,że idzie do schronu-była juz 10 min od nas...ale to jest najgorszy dla niej odcinek-ulica i samochody,a tego boi sie najbardziej.
Poszukiwania trwają.

Posted

widziana dwa dni temu w okolicy Grand hotelu,zadekowała się widac po tamtej stronie sopotu,blisko plaży (dobrze,że Sopot,naprawde...bo tu ludzie jakos szybko zgłaszaja błąkajace sie psy,a tych wypuszczanych samopas jest bardzo mało,pojedyncze sztuki,zreszta znane juz z imienia i nazwiska w schronie)

Posted

mozliwe. Ten pies koło pętli,to tez nie ona,natomiast na pewno jest w Sopocie. Jedna kobieta,która zgłaszała,powiedziała,ze ten pies pieknie sie porusza,a Róża faktycznie wyróznia sie pięknym chodem, to pierwsza rzecz,która psiarzowi rzuca się woczy.

Posted

Zgłoszenie z Oliwy i mamy 100% pewnosci,że to ona. Dziewczyna,która zgłaszcza widziała film,widziała ogłoszenie,a jest wolontariuszka w Promyku,więc ma wyćwiczone oko do psów. Róża zywi sie u kociary.
zaraz po zgłoszeniu,opiekunka poszła tam ze swoim psem (którego Róża bardzo lubi) i cholera jasna,właśnie TEGO DNIA,odbywał sie zlot harleyowców. Ciekawe,czy tam wróci :(

Posted

[quote name='brazowa1']Zgłoszenie z Oliwy i mamy 100% pewnosci,że to ona. Dziewczyna,która zgłaszcza widziała film,widziała ogłoszenie,a jest wolontariuszka w Promyku,więc ma wyćwiczone oko do psów. Róża zywi sie u kociary.
zaraz po zgłoszeniu,opiekunka poszła tam ze swoim psem (którego Róża bardzo lubi) i cholera jasna,właśnie TEGO DNIA,odbywał sie zlot harleyowców. Ciekawe,czy tam wróci :([/QUOTE]

Gdzie to jest? Mieszkam w Oliwie i kojarzę kilka "kociar". Mógłbym obserwować.

Posted

Dobra wiadomośc jest taka,że opiekunka na własne oczy widziała Różę,zła taka,że Róża spierdzieliła,ale to było ciemno,a Gosia miała na głowie zapalona czołówkę. Park Reganana na Przymorzu Pojawił sie tez taki problem,że tam sa dziki,a zapytany facet powiedział,że ja widział,ale myslał,że to wilk,jak sie znajdzie wiecej takich,co pomyslą o wilku.... dlatego porozwieszamy tam duże ilosci ogłoszeń. Problem w tym,że będe je miala dopiero za trzy dni....

Posted

Ja hasło rzuciłam, ale w swoje przybycie bardzo wątpię, bo mam dziecko chore. Jednak będę śledzić wątek - dobrze byłoby ustalić godzinę i miejsce - może uda mi się tam dotrzeć. Tylko nie na 10.00 rano bo leń jestem, a to już Gdańsk ;)