brazowa1 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 to o której mam byc na terenie Polibudy i gdzie konkretnie ? podrzucę,do 12 jestem wolna. Quote
Betbet Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Mi obojętne, o której ci wygodnie. Ja podjeżdżam pod pracę tuż przed 9. A potem moge wyjść zawsze. Może być pod Kwadratową, wyjdę tam. Także jak będziesz, tak możesz puścić smsa że się zbliżasz i wyjdę. Quote
Nazwabez Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jeżeli zorganizujecie poszukiwania Dzikiej z rozwieszaniem plakatów jestem chętna. Mogę również wydrukować kilka ogłoszeń, jeżeli macie przygotowane. Quote
Betbet Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dzisiaj nie poszłam szukać, bo się rozpadało i kurcze, coraz szybciej się ściemnia. nie chcę sama się kręcić. Quote
martasekret Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No właśnie - jakieś sygnały? telefony? Quote
brazowa1 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 było kilka-jedne na pewno odrzucony,ten,że jest koło pętli w Oliwie. To nie ten pies. Dwa sygnały,bardzo konkretne-na przełomie Sopotu i żabianki,widziana także koło UM w Sopocie-tej wersji sie trzymamy,to na pewno była ona. Ważne,że była widziana w Sopocie. W pewnej chwili miałysmy wrażenie,że idzie do schronu-była juz 10 min od nas...ale to jest najgorszy dla niej odcinek-ulica i samochody,a tego boi sie najbardziej. Poszukiwania trwają. Quote
martasekret Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Skoro się boi, to może będzie się trzymać daleko od jezdni.......? Quote
annavera Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 oj, jaki mądry pies ... może rzeczywiście idzie do schronu :) Co dzień zaglądam z nadzieją, że już się znalazła, ale już jest bliżej przynajmniej :) Quote
elkate Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zaglądam z nadzieją, ż e mała się znalazła Quote
brazowa1 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 widziana dwa dni temu w okolicy Grand hotelu,zadekowała się widac po tamtej stronie sopotu,blisko plaży (dobrze,że Sopot,naprawde...bo tu ludzie jakos szybko zgłaszaja błąkajace sie psy,a tych wypuszczanych samopas jest bardzo mało,pojedyncze sztuki,zreszta znane juz z imienia i nazwiska w schronie) Quote
annavera Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 słyszałam, ze w tamtych okolicach, to lata jakiś pies rybaków z którym jest mylona Quote
brazowa1 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 mozliwe. Ten pies koło pętli,to tez nie ona,natomiast na pewno jest w Sopocie. Jedna kobieta,która zgłaszała,powiedziała,ze ten pies pieknie sie porusza,a Róża faktycznie wyróznia sie pięknym chodem, to pierwsza rzecz,która psiarzowi rzuca się woczy. Quote
brazowa1 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 granica Sopot Wyscigi/Sopot. Pojdzie kolejne ogłoszenie do telewizji. Quote
brazowa1 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Zgłoszenie z Oliwy i mamy 100% pewnosci,że to ona. Dziewczyna,która zgłaszcza widziała film,widziała ogłoszenie,a jest wolontariuszka w Promyku,więc ma wyćwiczone oko do psów. Róża zywi sie u kociary. zaraz po zgłoszeniu,opiekunka poszła tam ze swoim psem (którego Róża bardzo lubi) i cholera jasna,właśnie TEGO DNIA,odbywał sie zlot harleyowców. Ciekawe,czy tam wróci :( Quote
elkate Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Oby wróciła, będzie szukała jedzenia a tam znajdowała Quote
punk Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='brazowa1']Zgłoszenie z Oliwy i mamy 100% pewnosci,że to ona. Dziewczyna,która zgłaszcza widziała film,widziała ogłoszenie,a jest wolontariuszka w Promyku,więc ma wyćwiczone oko do psów. Róża zywi sie u kociary. zaraz po zgłoszeniu,opiekunka poszła tam ze swoim psem (którego Róża bardzo lubi) i cholera jasna,właśnie TEGO DNIA,odbywał sie zlot harleyowców. Ciekawe,czy tam wróci :([/QUOTE] Gdzie to jest? Mieszkam w Oliwie i kojarzę kilka "kociar". Mógłbym obserwować. Quote
brazowa1 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dobra wiadomośc jest taka,że opiekunka na własne oczy widziała Różę,zła taka,że Róża spierdzieliła,ale to było ciemno,a Gosia miała na głowie zapalona czołówkę. Park Reganana na Przymorzu Pojawił sie tez taki problem,że tam sa dziki,a zapytany facet powiedział,że ja widział,ale myslał,że to wilk,jak sie znajdzie wiecej takich,co pomyslą o wilku.... dlatego porozwieszamy tam duże ilosci ogłoszeń. Problem w tym,że będe je miala dopiero za trzy dni.... Quote
annavera Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Idzie week - może na szybko jakaś akcja poszukiwawcza na niedziele. Tak jak z Mimi było ? Przy okazji miły spacerek będzie bo to nad morzem przecież .... Quote
Nazwabez Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja się piszę na niedzielny spacer rozwieszacz na 100%. Tylko dajcie znać kto i o której idzie. Quote
annavera Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja hasło rzuciłam, ale w swoje przybycie bardzo wątpię, bo mam dziecko chore. Jednak będę śledzić wątek - dobrze byłoby ustalić godzinę i miejsce - może uda mi się tam dotrzeć. Tylko nie na 10.00 rano bo leń jestem, a to już Gdańsk ;) Quote
Recommended Posts