sceptiques Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Państwo z Warszawy się wycofali...Wzięli wczoraj labradora. Quote
Patmol Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 widocznie to nie był domek dla niego, skoro woleli labradora trzymam kciuki Quote
Randa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Prymus spokojnie się wykastruje w przyszłym tygodniu i znajdziemy mu porządny, kochający dom. Nie ma co żałować, to niech ci ludzie żałują:lol: Quote
sceptiques Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Niestety od 3 października Prymusa czeka samotne całodzienne siedzenie w domu, jeśli nadal będzie u mnie (zaczynam zajęcia na uczelni i może mnie nie być w domu nawet kilkanaście godzin). Dlatego zależy mi na znalezieniu dla niego domu. Co prawda jest bardzo grzeczny jak zostaje sam, ale raczej samotność nie należy do przyjemności. Quote
sceptiques Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Prymus od dwóch dni wymiotuje wszystko co zje. :( Quote
Patmol Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 byłaś u weterynarza? może to jakaś infekcja Quote
sceptiques Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Nie, nie byliśmy jeszcze. Najpierw myślałam, że po prostu za szybko i za dużo zjadł ( bo jadł bardzo łapczywie). Ale chyba zabiorę go do weta. Quote
Randa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 mam nadzieję, ze to przejściowe, mały dużo ostatnio przeszedł - kompletna zmiana tryby życia, żywienia, może coś mu zalega, czy na spacerze coś złapał obserwuj i jak coś to do weta, a temperaturę ma? i czy je pomimo, że wymiotuje? właśnie robię mu allegro. Quote
sceptiques Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Je, a później wymiotuje i znowu szuka torby z karmą... Randa, wysyłam Ci na maila zdjęcia Prymusa. Quote
Randa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1839693958 zdjęć jeszcze nie widziałam, ale przydadzą się do następnych ogłoszeń, może jest przeżarty i głodówka mu potrzebna?:cool3:skoro ma apetyt, to nie jest tak źle, przegłodź go trochę Quote
Patmol Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :diabloti: wstaw lepiej zdjęcie tutaj i ja tez chce zobaczyć Quote
sceptiques Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dziś i wczoraj nie wymiotował. Właśnie przygotowujemy ogłoszenia i za chwilę wychodzimy rozwiesić kilka plakatów. Może ktoś zauważy Prymuska. :) Quote
sceptiques Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Działamy, działamy... a nikt się nie odzywał w sprawie Prymusa? Quote
sceptiques Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Ciekawe dlaczego: dodaliśmy tyle ogłoszeń. Na spacerach Prymus podbija serca wszystkich, więc naprawdę ma to psie "coś"... A pozostając w temacie spacerów: właśnie wróciliśmy z Prymusem ze spaceru. Psina jest wniebowzięta, bo cztery dziewczynki go wymiłowały i wyprzytulały (nawet tarzały się z nim na trawie). :D Quote
Randa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dogomaniaczkaa napisał(a):Ciekawe dlaczego: dodaliśmy tyle ogłoszeń. dlatego, że podaż jest większa od popytu:lol: strasznie dużo jest psów bezdomnych,które można mieć za darmo i bez żadnych zobowiązań....gdyby było ich mniej, a za każdego trzeba byłoby zapłacić, podpisać umowę, byłaby inna bajka... takich Prymusików jest cała rzesza, niemal każdy wzięty z ulicy po okazaniu mu odrobiny zainteresowania zaczyna kwitnąć... Ogłoszenia zrobią swoje, się nie martw, Prymus raptem je ma od tygodnia:lol: Quote
sceptiques Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Randa napisał(a):dlatego, że podaż jest większa od popytu:lol: strasznie dużo jest psów bezdomnych,które można mieć za darmo i bez żadnych zobowiązań....gdyby było ich mniej, a za każdego trzeba byłoby zapłacić, podpisać umowę, byłaby inna bajka... takich Prymusików jest cała rzesza, niemal każdy wzięty z ulicy po okazaniu mu odrobiny zainteresowania zaczyna kwitnąć... Ogłoszenia zrobią swoje, się nie martw, Prymus raptem je ma od tygodnia:lol: Wiem, że jest masa psich biedulek, które szukają domu. Wiem też, że jest wiele ludzi, którzy chcą i potrafią stworzyć kochający dom dla takiego psicha. Inaczej uznałabym, że to wszystko, co się robi (pomoc psiakom) jest bezsensowna. :D Quote
sceptiques Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Udało nam się załatwić większy rozgłos: http://radioautsajder.pl/ Quote
joanna83 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Odwiedzam Prymuska na zaproszenie cioci Randy :) Dogomaniaczko super, że go wzięłaś do siebie. Trzymam mocno kciuki za dobry domek! Quote
doris66 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Prymus trzymaj się. Jesteś szczęściarz , dasz rade. Quote
Patmol Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 a gdzie nowe zdjęcia i wieści o Prymusie? Quote
Recommended Posts