Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam
Dla tych, którzy mnie ciągle śledzą ... mam urlop i piszę z DOMU ! :)
Śmieszą mnie pytania od osób ( szpiegów ) .... dotyczące sprawy karnej SG i AL ( wcześniej KB bo lubi zmieniać nazwiska ) ale najlepiej udać się do źródła, do gabinetu.
Jak myślicie, gdzie jeden z oskarżonych jest zameldowany ???

Edited by ladygut
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladygut napisał(a):
Witam
Dla tych, którzy mnie ciągle śledzą ... mam urlop i piszę z DOMU ! :)
Śmieszą mnie pytania od osób ( szpiegów ) .... dotyczące sprawy karnej SG i AL ( wcześniej KB bo lubi zmieniać nazwiska ) ale najlepiej udać się do źródła, do gabinetu.
Jak myślicie, gdzie jeden z oskarżonych jest zameldowany ???

masz bardzo zle informacje

Posted

mam zaczac na forum pisac o roznych prywatnych sprawach ?? o tym akurat wiem sporo

i zeby byla jasnosc - ze S.G widzialam sie ostatnio w sierpniu 2010, w A.L we wrzesniu 2010 - czyli na dluuugo przed rozpoczeciem calej opisywanej tu sprawy

nie mam ochoty byc wcaiagana w jakies prywatne rozgrywki

Posted

nie elitesse , nie chcemy znać prywatnych spraw
ale ponieważ wiemy DUŻO o tym co oni robili i ty też o tym wiesz DUŻO powinnaś też wiedzieć , że to Stowarzyszenie podało sprawę do Prokuratury i wiemy o sprawie WIĘCEJ niż ktokolwiek a też o tym czy KAŻDY chciał w sprawie powiedzieć WSZYSTKO co wie

Posted

no wlasnie najwiekszym problemem jest to ze NIGDY nie bylam swiadkiem krzywdzenia psow przez ww osoby i bylam bardzo zdziwona ze dostalam wezwanie na przesluchanie na polcje w tej sprawie
a nie mam zamiaru zmyslac i fantazjowac jak niektorzy

wg mnie ta sprawa nie dotyczy zwierzat tylko jakis personalnych rozgrywek i tyle

Posted

Elitesse napisał(a):
no wlasnie najwiekszym problemem jest to ze NIGDY nie bylam swiadkiem krzywdzenia psow przez ww osoby i bylam bardzo zdziwona ze dostalam wezwanie na przesluchanie na polcje w tej sprawie
a nie mam zamiaru zmyslac i fantazjowac jak niektorzy

wg mnie ta sprawa nie dotyczy zwierzat tylko jakis personalnych rozgrywek i tyle

ta sprawa nie dotyczy zwierząt???????
i to pisze hodowca psów????????

Posted

ja BYŁAM świadkiem tego jak traktują zwierzęta i ludzi też
ponieważ nie jestem przestępcą tylko człowiekiem mającym na codzień związek z wymiarem sprawiedliwości -zmyślanie i fantazje w sądzie są weryfikowane przez takich specjalistów jak ja - i za to odpowiada się-czyli za składanie fałszywych zeznań
jeśli nic nie widziałaś-nic nie możesz powiedzieć
ale nie masz pojęcia co widzieli i o czym wiedzą inni świadkowie w tym procesie-a zapewniam cię ze dotyczy to maltretowania zwierząt

personalne rozgrywki -typu machlojki finansowe, przepisywanie na kogoś domów w celu uniknięcia komornika i samochodów , pożyczanie i nie oddawanie pieniędzy , szkalowanie dobrego imienia stowarzyszenia , fałszowanie dokumentacjii w tym recept--będą-zapewniam rozpatrywane w sądzie cywilnym
a ta sprawa dotyczy znęcania nad zwierzętami

• 2 weeks later...
Posted

Sprawa jest zadziwająca i nie rozumiem dlaczego ten wet nie został do zakończenia sprawy- która może się ciągnąć i ciągnąć - zawieszony w prawach wykonywania zawodu !

[quote name='Elitesse']

zreszta wystarczylo ta strone sobie przejrzec - strona byla reklama gabinetu - moja strona byla do tego podpieta

na szczescie sprawa jest juz nieaktualna - mysle ze panowie nie chcieli miec wiecej problemow

no chyba niezupełnie nieaktualna jeśli po kliknięciu na link http://www.elitesse.pl/ automatycznie następuje przekierowanie na stronę sklepu e-zoo weta Guta

• 1 month later...
Posted

Maruda666 napisał(a):
Ciężko coś podpowiedzieć, takie mamy jakieś chore prawo :shake:

oj, chyba tak, a choroba jest przewlekła i postępująca....
mam jednak nadzieję, że uleczalna ( kiedyś).....

• 3 months later...
Posted

[quote name='malawaszka']uwaga uwaga OBORNIKI Śl - zaginął rudy starszy pies - może ktoś pomoże szukać?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234949-Oborniki-Śląskie-zaginął-rudy-Traper[/URL][/QUOTE]

uff, już odnaleziony :) :) :)
nie trafił pod opiekę GUT-FARMER