Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to czekamy na szersze wiadomości,no i mam nadzieję,że będą pozytywne.
Samo określenie zawodu weterynarz to przeczy temu co on wyczyniał,a najgorsze jest w tym wszystkim to,że chyba uskutecznia swoje praktyki do tego czasu.

Posted

a poza tym adres mojej strony to lancelottessi.republika.pl. nigdy nie wykupywalam domeny elitesse.pl .....

wystarczy np spojrzec na link w moim profilu albo na jakiekolwiek linki u ludzi na stronach

zostalo to zrobione bez mojej wiedzy i zgody

Posted

Elitesse napisał(a):
pierwsze widze , kilka godzin temu jeszcze tego nie bylo !!!

wcześniej nie zaglądałam, ale telefon z taką informacją miałam już tydzień temu - czyli conajmniej tydzień jest tam ta reklama

zajrzałam dopiero przed napisaniem posta, chciałam sprawdzić, czy osoba dzwoniąca miała rację

Posted

to juz mam potwierdzenie z kilku zrodel ze wykorzystanie mojej strony jest dzialaniem niezgodnym z prawem

poleci ktos prawnika specjalizujacego sie w prawach autorskich / internecie ?

Posted

tym prawnikiem mógłby być Stefan Gut

<<nie bądż dzieckiem we mgle, nikt nie zamieści reklamy na stronie bez zgody właściciela , każdy o tym wie i ty też

Posted (edited)

chyba ze ktos sam sobie wykupi domene - wtedy moze zamieszczac na niej co mu sie zywnie podoba

zreszta wystarczylo ta strone sobie przejrzec - strona byla reklama gabinetu - moja strona byla do tego podpieta

na szczescie sprawa jest juz nieaktualna - mysle ze panowie nie chcieli miec wiecej problemow

Edited by Elitesse