Cali Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynkowych radosci i cały rok milosci-dla Was-przesyla Figo i reszta. Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='KarolaBox'] Jełopiaste to to do kwadratu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prosze mi się tu nie nasmiewac z Tosiaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cudnie wygląda ten JEŁOPEK :multi: :multi: :multi::loveu: Duża kobita ju z tej Tosieńki :loveu: Quote
KarolaBox Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Zapraszam na pączki i kawusię :) :) :) Quote
niki_ill Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dobry :) Kawusie juz popijam, a po paczki musze sie bujnac do sklepu wrrr, kto ma zbednego poczka? :P :mad: Quote
KarolaBox Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Mi tata dziś rano kupił :) Aga, trzeba było powiedzieć chwilę wcześniej, bo właśnie zjadam ostatniego pączka :) Quote
niki_ill Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aga, trzeba było powiedzieć chwilę wcześniej, bo właśnie zjadam ostatniego pączka Osz Ty :mad: Kurna, to pozostaje mi tylko ruszyc sie do sklepu :( ;) Jak tam Twoj nietoperz Karola?:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 mniam, ale pysznie wyglądają.... Aga- mi zostały jeszcze 4 sztuki z dżemem, i 1 szt z bitą śmietaną :D Quote
KarolaBox Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 niki_ill napisał(a): Jak tam Twoj nietoperz Karola?:cool3: Śpi sobie właśnie :) Robi się już okrąglutka :evil_lol: Tylko chyba będę musiała się wybrać do weta, bo ona często drapie się po główce i uszach. Muszę przyznać, że uszka mają trochę nieprzyjemny zapach, a na oczku (tu gdzie się marszczy pychol, obok nosa, tam gdzie się fałdka robi) ma jakby zadrapane, oczywiście jestem taka panikara, że boję się, czy się zadrapała czy zaczyła łysieć :roll: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ah te buldozki chorowite ale kochane ::):):) mam nadzieje ze Tosiuni nic nie bedzie a na uszka polecam masc jakos na O ....... ale nie pamietam jak sie nazwya nam pomogla w 2 dni :) wet napewno bedzie wiedzial jaka to masc taka malutka biala tubeczka z aplikatoorem :) Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Oridermyl :):):) Też polecam, Tedziowi bardzo pomogła :multi: :multi: :multi: Quote
KarolaBox Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Oj, ja sama eksperymentować nie będę :shake: pójdę do weta, zobaczymy co on na to powie Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 KarolaBox napisał(a):Oj, ja sama eksperymentować nie będę :shake: pójdę do weta, zobaczymy co on na to powie To jest maść tylko i wyłącznie na recepte i przepisuje ją wet. Ale lepiej wybierz sie do weta, bo może Tosia ma jakiegoś "grzybka" w uszalach :shake: Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hej... No i jak, już po wizycie u weta? Co z Tosieńką? Quote
KarolaBox Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Kate i Luka, idziemy w poniedziałek do weta, po powrocie napiszę co i jak. A teraz mała sesja ;) I na koniec Toś odmówił współpracy i zasnął na siedząco :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sliczna nie moge sie napatrzec :):):) Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bardzo lubie czarno białe zdjecia. A sesja Tosieńki rewelacyjna :multi: :multi: :multi: Piękna z niej panna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Super sesyjka :loveu:.Basia uważaj,bo niedługo Tosia dogoni Safi z wielkością ucholi :evil_lol:. Quote
Recommended Posts