Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, trzeba było powiedzieć chwilę wcześniej, bo właśnie zjadam ostatniego pączka

Osz Ty :mad: Kurna, to pozostaje mi tylko ruszyc sie do sklepu :( ;)

Jak tam Twoj nietoperz Karola?:cool3:

Posted

niki_ill napisał(a):

Jak tam Twoj nietoperz Karola?:cool3:

Śpi sobie właśnie :) Robi się już okrąglutka :evil_lol: Tylko chyba będę musiała się wybrać do weta, bo ona często drapie się po główce i uszach. Muszę przyznać, że uszka mają trochę nieprzyjemny zapach, a na oczku (tu gdzie się marszczy pychol, obok nosa, tam gdzie się fałdka robi) ma jakby zadrapane, oczywiście jestem taka panikara, że boję się, czy się zadrapała czy zaczyła łysieć :roll:

Posted

Ah te buldozki chorowite ale kochane ::):):) mam nadzieje ze Tosiuni nic nie bedzie a na uszka polecam masc jakos na O ....... ale nie pamietam jak sie nazwya nam pomogla w 2 dni :) wet napewno bedzie wiedzial jaka to masc taka malutka biala tubeczka z aplikatoorem :)

Posted

KarolaBox napisał(a):
Oj, ja sama eksperymentować nie będę :shake: pójdę do weta, zobaczymy co on na to powie

To jest maść tylko i wyłącznie na recepte i przepisuje ją wet.
Ale lepiej wybierz sie do weta, bo może Tosia ma jakiegoś "grzybka" w uszalach :shake: