Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Świetne filmiki :loveu::loveu: :loveu:
I jak piękna okolica, te choinki, te domki - super :multi:

To jest moja działka w lesie nad rzeka :cool3: Za ogrodzeniem mamy tę rzekę, no i lasek bardzo ładny :cool3: Tosia bardzo lubi tam przebywać, tak samo jak nasza poprzednia sunieczka (za TM:-( )

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam sie w zupełności z tym co powiedziała Magda .
Piękny krajobraz i w ogóle wszytsko piękne :loveu:

PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Karolina fajne filmiki :loveu:.Czy Ty Tosi jakis motorek w dupke wsadziłąś? :evil_lol:
Torpeda z niej mała :evil_lol:.

Nieee, po prostu ten typ tak ma :evil_lol: Jak idziemy na działkę to ona tak zawsze :evil_lol: Później siły nie ma wrócić do domu :lol:

Posted

KarolaBox napisał(a):
To jest moja działka w lesie nad rzeka :cool3: Za ogrodzeniem mamy tę rzekę, no i lasek bardzo ładny :cool3: Tosia bardzo lubi tam przebywać, tak samo jak nasza poprzednia sunieczka (za TM:-( )
Jaką mieliście wcześniej psinke ?
  • Posted

Niestety mam tylko 2 zdjęcia, bo miałam wirusa i zjadło mi wszystkie foty, te się uchowały (złośliwość rzeczy martwych, że zostały tylko 2 fotki :( )

Punia była czarnym kundelkiem, żyła z nami 11 lat, w sumei nie pamiętam domu bez niej. Była baaaardzo mądrą sunieczką, jednak zaczęła chorować, a wet jej nie pomógł (zbagatelizował sprawę) i w ostatniej chwili zmieniliśmy weta, który już nic nie mógł zrobić, bo było zbyt późno. Nie uśpiliśmy Puni, mając nadzieję, że jednak stanie się cud... nie stał się, Punia odeszła na moich rękach... w domu...już nic nie mogłam zrobić. Jest właśnie na tej działce, gdzie tak bardzo lubiła przebywać, stwierdziliśmy, że to najlepsze co możemy teraz dla niej zrobić. Po jej odejściu było strasznie cicho i smutno w domu... Jej miski, posłanko, smycz.... wszystko ją przypominało.... tydzień później trafiła do nas Tosia. Maść Tosi i białe znaczenie nie jest przypadkiem... chcieliśmy, żeby była jaknajbardziej podobna do naszej Puńki. Oczywiście Tosia jest zupełnie inna pod względem charakteru, ale dzielnie ją zastępuje.

Posted

[quote name='KarolaBox']Nieee, po prostu ten typ tak ma :evil_lol: Jak idziemy na działkę to ona tak zawsze :evil_lol: Później siły nie ma wrócić do domu :lol:
    O a skąd ja to znam :razz: Tzn nie ja tylko Kika ...
    Jej west( kamcia) jest szalony ....

Jestem szalona mówię ci ... lala la xD

Posted

[quote name='KarolaBox']Niestety mam tylko 2 zdjęcia, bo miałam wirusa i zjadło mi wszystkie foty, te się uchowały (złośliwość rzeczy martwych, że zostały tylko 2 fotki :( )

Punia była czarnym kundelkiem, żyła z nami 11 lat, w sumei nie pamiętam domu bez niej. Była baaaardzo mądrą sunieczką, jednak zaczęła chorować, a wet jej nie pomógł (zbagatelizował sprawę) i w ostatniej chwili zmieniliśmy weta, który już nic nie mógł zrobić, bo było zbyt późno. Nie uśpiliśmy Puni, mając nadzieję, że jednak stanie się cud... nie stał się, Punia odeszła na moich rękach... w domu...już nic nie mogłam zrobić. Jest właśnie na tej działce, gdzie tak bardzo lubiła przebywać, stwierdziliśmy, że to najlepsze co możemy teraz dla niej zrobić. Po jej odejściu było strasznie cicho i smutno w domu... Jej miski, posłanko, smycz.... wszystko ją przypominało.... tydzień później trafiła do nas Tosia. Maść Tosi i białe znaczenie nie jest przypadkiem... chcieliśmy, żeby była jaknajbardziej podobna do naszej Puńki. Oczywiście Tosia jest zupełnie inna pod względem charakteru, ale dzielnie ją zastępuje.

Śliczna :loveu:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
    Ale piękna Tosieńka, taka zamyślona na tym jednym zdjęciu. Duża buźka dla Tosieńki :loveu: :loveu: :loveu:

aż dziwne, że tego trzepaka stać na jakieś chwile zamyślenia, refleksje i spokój, tajfun normalnie :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='KarolaBox']aż dziwne, że tego trzepaka stać na jakieś chwile zamyślenia, refleksje i spokój, tajfun normalnie :mad: :evil_lol:

Karola, u mnie, a w zadadzie u Tedka, jest normalnie to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='KarolaBox']aż dziwne, że tego trzepaka stać na jakieś chwile zamyślenia, refleksje i spokój, tajfun normalnie :mad: :evil_lol:

[quote name='Mada&Teodor']Karola, u mnie, a w zadadzie u Tedka, jest normalnie to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chwile refleksji przychodzą wraz ze snem :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Posted

KarolaBox napisał(a):
    Oj chyba wszystkie są superaśne :) Takiej pokraki nie da rady nie kochać :)

Masz racje Karolcia :)
    Ale ten czas leci, a nasze bulwy niedlugo beda mialy 7 miesiecy :evil_lol:
    Tosia jest mlodsza od Tedzika, chyba o 2 tygodnie, zgadza sie?

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
    Masz racje Karolcia :)
    Ale ten czas leci, a nasze bulwy niedlugo beda mialy 7 miesiecy :evil_lol:
    Tosia jest mlodsza od Tedzika, chyba o 2 tygodnie, zgadza sie?

10 dni dokładnie, Tosia w piątek będzie miała 6 miesięcy i 3 tygodnie :crazyeye: Boże, jak czas leci :crazyeye: Z jednej strony chciałabym, żeby Antoś był już taki duży i napakowany i jeszcze bardziej pokraczny, ale z drugiej strony teraz jest taka "nieforemna" i śmieszna :loveu:

Posted

KarolaBox napisał(a):
    10 dni dokładnie, Tosia w piątek będzie miała 6 miesięcy i 3 tygodnie :crazyeye: Boże, jak czas leci :crazyeye: Z jednej strony chciałabym, żeby Antoś był już taki duży i napakowany i jeszcze bardziej pokraczny, ale z drugiej strony teraz jest taka "nieforemna" i śmieszna :loveu:

Mam takie same odczucia jak Ty. Tedzik tez raczej nieforemny, jakas glowa mala, klata mala ale kocham go najbardziej na swiecie, nawet jakby mial zostac taka pokraczka :)