Satrina Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja się zgadzam. Almondzika już nie ma z nmi, a trzeba się spieszyć, żeby ratować innego psiaka.Może Jurand zdąży zaznać domowego ciepła... Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Satrina napisał(a):Ja się zgadzam. Almondzika już nie ma z nmi, a trzeba się spieszyć, żeby ratować innego psiaka.Może Jurand zdąży zaznać domowego ciepła... dzięki cioteczko , Almuś niestety odszedł, ale Jurand też w potrzebie :( Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 lukles6 napisał(a):My też się zgadzamy. dzięki wielkie, no i przy okazji zapraszam na wątek Juranda... Quote
Beatkaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 "Przyjacielu mój… Pójdźmy razem daleko w świat, nie dogonią nas chmury, nie dogoni nas wiatr. Bez smyczy, kagańca, bez smutków i trwóg! No dalej Przyjacielu! Chodźmy już! Będziemy biegać po złotych polanach, będziemy skakać, hulać do rana, Ciepłe buty tylko włóż, Jeszcze nie założyłeś ? No dalej! Szybko! Chodźmy już! Opadł już ogon, Sił już zabrakło, Wieczne czekanie na nic się zdało.. Odejdę sam, lecz wierzę, że przyjdziesz, że jak się obudzę Ty będziesz przy mnie…" Quote
winter7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [attachment=1132:7223.attach] Biedaku [*] Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Teraz jest juz spokojny, cala wiecznosc przed nim...mam nadzieje, ze jest szczesliwy :( Quote
_ogonek_ Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 A więc informuję wszystkich deklarowiczów, iż wszelkie fundusze przechodzą na Juranda, jeżeli ktoś wycofuje swoją deklarację proszony jest o informację. Komuś nie wysłałam nru konta? Quote
Recommended Posts