Ulka18 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [SIZE="4"]Zyczy Spokojnych Swiąt oraz Dobrego Roku 2009 pełnego samych wspaniałych dni. :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Quote
Jagoda1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tobie i psiaczkom ciepłych i rodzinnych Świąt, a w Nowym roku samych radosnych dni.:x-mas::new-bday: Quote
ewatr Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkiego dobrego -spokoju , ciepła i miłosci :loveu: pod choinke ... Quote
ida47 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witajcie , pozdrawiam wszystkie Ciotki , a szczegolnie Lakus . Lakus jest w bardzo dobrej formie , mieszkamy teraz w woj Katowickim , , juz nie w Legnicy . za jakis czas postaram sie o zdjecia .. mieszkam na wsi , wsrod zieleni , ogrodu , i gdzie jest raj dla pieskow, ale nie dla wszystkich , wczoraj zginela pod kolami samochodu moja 9 letnia pinczereczka , , byla tu taka szczesliwa , biegala bawila sie z pozostalymi pieskami , , szczegolnie z Groszkiem . pochowalm ja w ogrodku , placze za nia caly czas , wszystkie psiaki maja tu tak dobrze , nawet do ulicy jest spory kawalek . a ona pogonila kota , biegla za-nim tak szybko , i prosto pod samochod , , teraz sa ze-mna Groszek , Lakus i i Misio , ktorego uratowalam po wypadku , caly brazowy wielkosci jamniczka , sliczny , walczylam o niego przez miesiac , i tak sie pokochalismy , boksio jest z synem . pozdrawiamy :-( Quote
Ulka18 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ida, bardzo Ci wspolczuje z powodu pinczereczki :glaszcze: Trzymaj sie. Dobrze, ze masz jeszcze inne pieski, to zawsze jakies pocieszenie. Czekamy na wiesci, zdjecia. Quote
ida47 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Ida, bardzo Ci wspolczuje z powodu pinczereczki :glaszcze: Trzymaj sie. Dobrze, ze masz jeszcze inne pieski, to zawsze jakies pocieszenie. Czekamy na wiesci, zdjecia.dzieki , pozdrawiam , co jais czas bede na forum :p Quote
agat21 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witaj Ida! Kopa czasu! Cieszę się, że Lakuś ma się dobrze i oczywiście ogromnie współczuję z powodu straty suńki.. to zawsze tak bardzo boli, jak przyjaciele odchodzą. Quote
ida47 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 obecnie dopadlo mnie jeszcze jedno nieszczescie ,moj boksio byl wczoraj operowany , ma 9 lat , mial zmiane nowotworowa na lapie , jest po zabiegu , bryka , ale zmiana jest dana do zbadania , i czekam na wynik , :shake::-( , to bardzo wesoly piesek , jest ze mna od zawsze , po zabiego czuje sie dobrze , ale zobaczymy co dalej , pozdrawiam Quote
Ulka18 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Trzymamy kciuki za boksia :kciuki: Nowotwory dopadaja ludzi i psy, to plaga naszych czasow. Czekamy na wiesci i wyniki. Musi byc dobrze :kciuki: Quote
agat21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ida, jak tam boksio się czuje? Czy wszystko w porządku? Quote
ida47 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witajcie , rzadko jestem przy kompie , duzo pracuje , z Lakusiem wszystko w porzadku , jest cudowny , wesolutki , , bardzo duzy pieszczoch z niego , , bardzo go pokochalam , , Lakus to indywidualista , chodzi po swojemu , i swoimi sciezkami , pozdrawiam , a Lakus podaje 2 lapusiaki Quote
ida47 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witajcie , rzadko jestem przy kompie , duzo pracuje , z Lakusiem wszystko w porzadku , jest cudowny , wesolutki , , bardzo duzy pieszczoch z niego , , bardzo go pokochalam , , Lakus to indywidualista , chodzi po swojemu , i swoimi sciezkami , pozdrawiam , a Lakus podaje 2 lapusiaki Quote
Ulka18 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja tez bym chciala zobaczyc czy Lakus schudl czy przytyl :fadein: Ciekawa jestem, bo ze schroniska wyszedl grubiutki :wink: My tez pozdrawiamy :hand: Quote
agat21 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Widzicie, jak się Idalia nie odzywa, to nie odzywa, a potem - 4 posty za jednym zamachem ;) Quote
ida47 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Witajcie , mam smutne wiesci Lakus nie zyje , nie ma juz wsrod zywych pieskow , odszedl 2 tygodnie temu w polowie lipca , .Plcze za nim dotad , wieczorem zle sie czul , rano wezwalam weterynarza i skanal nam na rekach , cgyba to bylo serduszko , byl szczesliwy , to byl brdzo wesoly piesek , bardzo wrazliwy , uczuciowy bardzo tesknie za nim Quote
Reno2001 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Rzeczywiście smutne wieści, Idalio. Trzba pamietac jednak, że Lakuś miał już swoje latka. Najwyraźniej upały pogorszyły jego stan. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że dałaś Lakusiowy wspaniały dom do końca jego dni. To jest bezcenne. Quote
ida47 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ida47 napisał(a):Witajcie , mam smutne wiesci Lakus nie zyje , nie ma juz wsrod zywych pieskow , odszedl 2 tygodnie temu w polowie lipca , .Plcze za nim dotad , wieczorem zle sie czul , rano wezwalam weterynarza i skanal nam na rekach , cgyba to bylo serduszko , byl szczesliwy , to byl brdzo wesoly piesek , bardzo wrazliwy , uczuciowy bardzo tesknie za nim oecnie mieszka ze ,mna bokserek 10 lat Max , misio uratowany z wypadku i wykurowany , i Grosze moje miziadlo , i , ardzo Lakusia kochalam , , , do konca byl w dobrej formie ,nawet schudl , ale wydawalo mi sie , ze slabiej slyszal i chyba widzial i mial takie zamglone oczy, lekarz powiedzial ze to staruszek , ostatniego dnia jakby zegnal sie ze mna , bardzzo chcial byc na dworze nawet na noc , mam ogrod , rano jak wstalm to poszedl sie napic , i juz konal , trzymalam go na rekach , ale nie kontaktowal , , juz nie mial odruchu zrenicznego , , jezyczek wisial bezwladnie , Lakus odszedl Quote
ida47 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Reno2001 napisał(a):Rzeczywiście smutne wieści, Idalio. Trzba pamietac jednak, że Lakuś miał już swoje latka. Najwyraźniej upały pogorszyły jego stan. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że dałaś Lakusiowy wspaniały dom do końca jego dni. To jest bezcenne. Dzieki RenoTwoje slowa to miod na dusze , pozdrawiam Quote
Ulka18 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Tak niestety upaly daja sie we znaki starszym pieskom. Lakus mial w schronisku spora nadwage, te lata w schronisku tez na pewno mialy wplyw na jego zdrowie. DObrze, ze mial kochajaca Pancie i te ostatnie lata przezyl w dobrym, wspanialym domu. Byl szczesliwym, kochanym psem, to najwazniejsze. Trzymaj sie Idalia :glaszcze: Quote
ida47 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pamietam o Tobie Lakuniu ,byles wspanialym psem , tak smiesznie szczekales , tak sie tuliles , nie zapomne o Tobie nigdy ,biegaj szczesliwy za TM Quote
ida47 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ida47 napisał(a):Pamietam o Tobie Lakuniu ,byles wspanialym psem , tak smiesznie szczekales , tak sie tuliles , nie zapomne o Tobie nigdy ,biegaj szczesliwy za TM zadna z Cioteczek mieleckich nie zajrzalala do Ciebie , to przykre Quote
Recommended Posts