Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 9 months later...
Posted

Witajcie , pozdrawiam wszystkie Ciotki , a szczegolnie Lakus . Lakus jest w bardzo dobrej formie , mieszkamy teraz w woj Katowickim , , juz nie w Legnicy . za jakis czas postaram sie o zdjecia .. mieszkam na wsi , wsrod zieleni , ogrodu , i gdzie jest raj dla pieskow, ale nie dla wszystkich , wczoraj zginela pod kolami samochodu moja 9 letnia pinczereczka , , byla tu taka szczesliwa , biegala bawila sie z pozostalymi pieskami , , szczegolnie z Groszkiem . pochowalm ja w ogrodku , placze za nia caly czas , wszystkie psiaki maja tu tak dobrze , nawet do ulicy jest spory kawalek . a ona pogonila kota , biegla za-nim tak szybko , i prosto pod samochod , , teraz sa ze-mna Groszek , Lakus i i Misio , ktorego uratowalam po wypadku , caly brazowy wielkosci jamniczka , sliczny , walczylam o niego przez miesiac , i tak sie pokochalismy , boksio jest z synem . pozdrawiamy :-(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ida, bardzo Ci wspolczuje z powodu pinczereczki :glaszcze: Trzymaj sie.
Dobrze, ze masz jeszcze inne pieski, to zawsze jakies pocieszenie.
Czekamy na wiesci, zdjecia.
dzieki , pozdrawiam , co jais czas bede na forum :p

Posted

Witaj Ida! Kopa czasu! Cieszę się, że Lakuś ma się dobrze i oczywiście ogromnie współczuję z powodu straty suńki.. to zawsze tak bardzo boli, jak przyjaciele odchodzą.

• 2 weeks later...
Posted

obecnie dopadlo mnie jeszcze jedno nieszczescie ,moj boksio byl wczoraj operowany , ma 9 lat , mial zmiane nowotworowa na lapie , jest po zabiegu , bryka , ale zmiana jest dana do zbadania , i czekam na wynik , :shake::-( , to bardzo wesoly piesek , jest ze mna od zawsze , po zabiego czuje sie dobrze , ale zobaczymy co dalej , pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witajcie , rzadko jestem przy kompie , duzo pracuje , z Lakusiem wszystko w porzadku , jest cudowny , wesolutki , , bardzo duzy pieszczoch z niego , , bardzo go pokochalam , , Lakus to indywidualista , chodzi po swojemu , i swoimi sciezkami , pozdrawiam , a Lakus podaje 2 lapusiaki

Posted

Witajcie , rzadko jestem przy kompie , duzo pracuje , z Lakusiem wszystko w porzadku , jest cudowny , wesolutki , , bardzo duzy pieszczoch z niego , , bardzo go pokochalam , , Lakus to indywidualista , chodzi po swojemu , i swoimi sciezkami , pozdrawiam , a Lakus podaje 2 lapusiaki

Posted

Posted

• 6 months later...
Posted

Witajcie , mam smutne wiesci Lakus nie zyje , nie ma juz wsrod zywych pieskow , odszedl 2 tygodnie temu w polowie lipca , .Plcze za nim dotad , wieczorem zle sie czul , rano wezwalam weterynarza i skanal nam na rekach , cgyba to bylo serduszko , byl szczesliwy , to byl brdzo wesoly piesek , bardzo wrazliwy , uczuciowy bardzo tesknie za nim

Posted

Rzeczywiście smutne wieści, Idalio. Trzba pamietac jednak, że Lakuś miał już swoje latka. Najwyraźniej upały pogorszyły jego stan. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że dałaś Lakusiowy wspaniały dom do końca jego dni. To jest bezcenne.

Posted

ida47 napisał(a):
Witajcie , mam smutne wiesci Lakus nie zyje , nie ma juz wsrod zywych pieskow , odszedl 2 tygodnie temu w polowie lipca , .Plcze za nim dotad , wieczorem zle sie czul , rano wezwalam weterynarza i skanal nam na rekach , cgyba to bylo serduszko , byl szczesliwy , to byl brdzo wesoly piesek , bardzo wrazliwy , uczuciowy bardzo tesknie za nim

oecnie mieszka ze ,mna bokserek 10 lat Max , misio uratowany z wypadku i wykurowany , i Grosze moje miziadlo , i , ardzo Lakusia kochalam , , , do konca byl w dobrej formie ,nawet schudl , ale wydawalo mi sie , ze slabiej slyszal i chyba widzial i mial takie zamglone oczy, lekarz powiedzial ze to staruszek , ostatniego dnia jakby zegnal sie ze mna , bardzzo chcial byc na dworze nawet na noc , mam ogrod , rano jak wstalm to poszedl sie napic , i juz konal , trzymalam go na rekach , ale nie kontaktowal , , juz nie mial odruchu zrenicznego , , jezyczek wisial bezwladnie , Lakus odszedl

Posted

Reno2001 napisał(a):
Rzeczywiście smutne wieści, Idalio. Trzba pamietac jednak, że Lakuś miał już swoje latka. Najwyraźniej upały pogorszyły jego stan. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że dałaś Lakusiowy wspaniały dom do końca jego dni. To jest bezcenne.

Dzieki RenoTwoje slowa to miod na dusze , pozdrawiam

Posted

Tak niestety upaly daja sie we znaki starszym pieskom. Lakus mial w schronisku spora nadwage, te lata w schronisku tez na pewno mialy wplyw na jego zdrowie. DObrze, ze mial kochajaca Pancie i te ostatnie lata przezyl w dobrym, wspanialym domu. Byl szczesliwym, kochanym psem, to najwazniejsze.

Trzymaj sie Idalia
:glaszcze:

• 1 year later...
Posted

ida47 napisał(a):
Pamietam o Tobie Lakuniu ,byles wspanialym psem , tak smiesznie szczekales , tak sie tuliles , nie zapomne o Tobie nigdy ,biegaj szczesliwy za TM
zadna z Cioteczek mieleckich nie zajrzalala do Ciebie , to przykre