idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzisiaj w nocy , Lakus mial zabieg wyciecia tej paskudnej zmiany na lapie ktora sie owiekszala , lekarz nazwal ja brodawczyca , operacja trwala do 3 w nocy , teraz lezy z lapa w gorze i patrzy na mnie blagalnie , jednoczesnie Max bokserek mial tez zabieg ,wyciecia tych nadziaslakow , obaj sa po zabiegu , a z Groszkiem jest gorzej , wczoraj przyjechal specjalista z kliniki na konsultacje , stany Groszka z tym jego duszeniem wynikaja zbudowy uklady oddechowego , . pojawiaja sie one wraz z wiekszym ruchem , cala krtan i tchawica jest w czesciach pogruchotana , ale jakby tego bylo malo na tarczycy ma guzek dosc spory , :shake: , wczoraj go wyczulismy , , musze z nim zaliczyc Wroclaw , klinike , i zrobic rentgen , tego wszystkiego , wyglada na to ze moze ktos wczesniej mogl zrobic mu krzywde ,jest bardzo ruchliwy , ma apetyt , a Lakus najwiekszy , i jest grubasek , , najbardziej chory jest jednak Grosze k , ktorego bardzo pokochalam , , lecznica weterynaryjna jest u mnie wbloku , sstad mialm latwiej przez to przejscc , , ale o Groszka sie obawiam , i ten guz , po zrobieniu nrtg , lekarze maja zadecydowac co dalej , Quote
Isabel Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To świetnie, że oba chłopaki już po zabiegu, na pewno szybko wrócą do zdrowia. Gorzej z Groszkiem, może fakktycznie ktoś mu kiedyś zrobił krzywdę i stąd te jego problemy. Trzymam kciuki za maluszka! Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zaciskamy kciuki i łapki za Twoich Chłopaków, posyłamy dobre myśli... Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Trzymajcie sie psiaczki i zdrowiejcie szybko :loveu: bo wasza Pani sie o was martwi oby wszystko dobrze sie ułozyło :kciuki: wygłaskaj Idalio biednych rekonwalescentow ode mnie ! Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [dziekuje za cieple slowa ,ale caly czas ich miziam , a Lakus tak blaggalnie na mnie patrzy , musi go ta lapa bolec , dostaje leki przeciw bolowe , caly czas trzyma ta lapke w gorze Quote
Ulka18 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Idalio, jak dlugo Lakus bedzie musial trzymac lapke w gorze? Biedne psiaczki :shake: I Lakus i Max i Groszek najbiedniejszy :-( Zdrowiejcie chlopaki, trzymamy za Was kciuki i lapki :kciuki: Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Idalio, jak dlugo Lakus bedzie musial trzymac lapke w gorze? Biedne psiaczki :shake: I Lakus i Max i Groszek najbiedniejszy :-( Zdrowiejcie chlopaki, trzymamy za Was kciuki i lapki :kciuki:Lakus nie musi jej tak trzymac , on sie tak rozlkeja Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):Lakus nie musi jej tak trzymac , on sie tak rozlkeja on ja tak pokazuje jak ulozy sie na boku to ja kladzie ,i patrzy na mnie blagalnie Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):on ja tak pokazuje jak ulozy sie na boku to ja kladzie ,i patrzy na mnie blagalnieLAKUS to pieszczoszek i lakomczuszek , Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):LAKUS to pieszczoszek i lakomczuszek , , +lakus nie chce sie ruszc i siusiac , wogle sie nie rusza , , Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):, +lakus nie chce sie ruszc i siusiac , wogle sie nie rusza , ,nosze go na trawke i stoi w miejscu , i na mnie patrzy , , Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):Dzisiaj w nocy , Lakus mial zabieg wyciecia tej paskudnej zmiany na lapie ktora sie owiekszala , lekarz nazwal ja brodawczyca , operacja trwala do 3 w nocy , teraz lezy z lapa w gorze i patrzy na mnie blagalnie , jednoczesnie Max bokserek mial tez zabieg ,wyciecia tych nadziaslakow , obaj sa po zabiegu , a z Groszkiem jest gorzej , wczoraj przyjechal specjalista z kliniki na konsultacje , stany Groszka z tym jego duszeniem wynikaja zbudowy uklady oddechowego , . pojawiaja sie one wraz z wiekszym ruchem , cala krtan i tchawica jest w czesciach pogruchotana , ale jakby tego bylo malo na tarczycy ma guzek dosc spory , :shake: , wczoraj go wyczulismy , , musze z nim zaliczyc Wroclaw , klinike , i zrobic rentgen , tego wszystkiego , wyglada na to ze moze ktos wczesniej mogl zrobic mu krzywde ,jest bardzo ruchliwy , ma apetyt , a Lakus najwiekszy , i jest grubasek , , najbardziej chory jest jednak Grosze k , ktorego bardzo pokochalam , , lecznica weterynaryjna jest u mnie wbloku , sstad mialm latwiej przez to przejscc , , ale o Groszka sie obawiam , i ten guz , po zrobieniu nrtg , lekarze maja zadecydowac co dalej ,moze wprzypadku Groszka slowo pogruchotane nie jest najlepsze , ale lekarz powiedzial po dokladnym badaniu krtan i tchawica jest w ruchomych czesciach , w kawalkach stad te stany , na zewnatrz Groszek to okaz zdrowia , `I TE STANY SA RZADKO Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 idalia46 napisał(a):, +lakus nie chce sie ruszc i siusiac , wogle sie nie rusza , , Lakus pewnie sie wystraszył ze go boli jak sie tylko ruszy to woli nawet juz nie siusiać :-( ale to przejdzie i wszystko wroci do normy ........ Quote
idalia46 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ewatr napisał(a):Lakus pewnie sie wystraszył ze go boli jak sie tylko ruszy to woli nawet juz nie siusiać :-( ale to przejdzie i wszystko wroci do normy ........mam nadzieje , i to jego siusianie pozostawiam jego decyzji ,, , jest noszony co jakis czas na trawke , ,moze sie odwazy Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ewatr napisał(a):Lakus pewnie sie wystraszył ze go boli jak sie tylko ruszy to woli nawet juz nie siusiać :-( ale to przejdzie i wszystko wroci do normy ........ Też tak sądzę, jeszcze troszkę i...;) Quote
idalia46 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Lakus jest w doskonalej formie ,mial dzisiaj zmieniony opatrunek , codziennie dostaje zastrzyki , dzisiaj dostal karme odchudzajaca , bo jest za gruby , ma wilczy apetyt, :multi::p Quote
Jagoda1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To świetne wiadomości, wymiziaj Lakusia i jego "braci"... Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To bardzo dobre wiesci, ze Lakus ma sie lepiej.... :multi: Bedzie mu ciezko zrzucic nadwage przed zima, bo teraz pieski maja duzy apetyt. Quote
iza_szumielewicz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Śledze od samego początku wątek Lakusia i bardzo się cieszę, ze ma się dobrze. A co do apetytu i zimy, to cos w tym jest. Sama mam Lakusiopodobnego znajdę, który chwilowo wygląda jak ludzik Michelina:lol: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Idalio, mysle, ze odchudzania Lakusia moze przelóż na wiosne ;) Na zime psiaki maja wiekszy apetyt, widze po moich suniach :cool3: A jak Lakus sie czuje? I pozostale psiaczki? Quote
idalia46 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ulka18 napisał(a):Idalio, mysle, ze odchudzania Lakusia moze przelóż na wiosne ;) Na zime psiaki maja wiekszy apetyt, widze po moich suniach :cool3: A jak Lakus sie czuje? I pozostale psiaczki?Lakus jest w dobrej formie ,nawet zadobrej ale jest brojek , ciagle sciaga ten opatrunek , i lize rane , codzieniie jestem z nim u weta i odkazamy rane , troche byl w tym kolnierzu , -chelmofonie by nie lizal rany , ale mu to sciagnelam ,m bo sie meczyl , Maxx boksio juz ma podgojonedziasla , ale ma ,mniejszy apetyt , glowe odwraca od jedzenia , za to Grosze nadrabia z lakusiem zaleglosci , to zywiolly ,,bardzo ruchliwe i zarloczne, Grosze wlasciwie jesst w dobrej formie , ma zadko ta sapke , spi dobrze , je za dwoch , pojade z nim niedlugo na badania , A moja pinczerka to tak jakby jej nie bylo , to dziewczynka pod kolderka , Quote
ewatr Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 o dobrze ze powolutku sie wszystko układa u psiaków :loveu: Quote
idalia46 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ewatr napisał(a):o dobrze ze powolutku sie wszystko układa u psiaków :loveu:Uklada sie i to jak , psiaczki sa w doskonalej formie , lapka Lakusia goi sie jak na przyslowiowym psie , Lakus to wielki pieszczoszek i grubasek Quote
Ulka18 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Idalio, dzieki za wiesci. Macie snieg? Bo u nas jest strasznie duzo sniegu i zwierzaki szaleja :evil_lol: Quote
idalia46 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ulka18 napisał(a):Idalio, dzieki za wiesci. Macie snieg? Bo u nas jest strasznie duzo sniegu i zwierzaki szaleja :evil_lol:nie u naS NIE MA SNIEGU , , jest mokro i nawet cieplo , jak wracam z psiaczkami to sa brudne , cszczegolnie Lakus i Groszek , , obaj sa tego samego wzrostu i brzuszki blisko mziemi , , szczegolnie groszek szaleje , bo ;Lakus ze wzgledu na nadwage jest powolniejszy Quote
Recommended Posts