Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobre wieści :loveu: z super domku :multi: Lakusia

prosze go wymiziac odemnie
bo my się znamy ze tak powiem osobiscie ;) wprawdzie przez te nieszczęsne kraty ale jednak !!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na okraglo u mnie w domu odbywa sie mizianko , jak jesst u jednego to zaraz wszystkie leca , nie mozna sie znimi nudzic , tylko nie wiem ktore bardziej jest pieszczochem , Lakus czy moj boksio Max ,

Posted

[ Witam , bylam dzisiaj z Lakusiem u lekarza , lakus bedzie operowany , bedzie mial powazny zabieg, od 1 biore urlop i sie nim zajme , od lekarza wrocilam smutna , bo Lakus jak sie okazalo ma okolo 10 lat , jest powaznym panem , a zabieg bedzie powazny , bedzie wyciety spory plat skory po lapa , wraz z kilkoma zmianami na lapie , oby okazalo sie ze nie sa to zmiany nowotworowe , beda dane do badania , czyzbym miala tak krotko cieszyc sie LAKUSIEM , tak bardzo go pokochalam , pozdrawiam

Posted

Idalio, moze Lakus nie ma 10 lat...trudno psa schroniskowego oceniac po zebach, bo zeby ma najczesciej bardzo zniszczone i zaniedbane.
Np.Mary Jane, po zoltych, ponosowkowych zebach oceniana na 12-14 lat, w rzeczywistosci ma duzo mniej.

Idalio, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie. Lakus usnie na chwilke, narosle zostana wyciete, a za 2-3 dni bedzie juz biegal.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Idalio, moze Lakus nie ma 10 lat...trudno psa schroniskowego oceniac po zebach, bo zeby ma najczesciej bardzo zniszczone i zaniedbane.
Np.Mary Jane, po zoltych, ponosowkowych zebach oceniana na 12-14 lat, w rzeczywistosci ma duzo mniej.

Idalio, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie. Lakus usnie na chwilke, narosle zostana wyciete, a za 2-3 dni bedzie juz biegal.
, Jezeli to tak bedzie
, to jestem spokojniejsza , pozdrawiam

Posted

Idalio, będzie dobrze.
Nasza Korusia miała 10 lat, jak trafiła do nas, przeszła dwa zabiegi - usunięto jej przepuklinkę oraz mały guzek na główce. Przy okazji oczyścili jej resztki ząbków. Bardzo szybciutko przyszła do siebie.
Trzymamy kciuki za Lakusia i ...za Ciebie.

Posted

[quote name='Ulka18']

Ulka 18 ma rację;)
ja juz wcale wetom nie wierzę w ten wiek oceniany po zebach , nasza Marylcia / z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190&page=16 to jest obecnie oceniana na połowe mniej jak rok temu :evil_lol: no taki psi fenomen :eviltong: / wyszlismy od 12-14 lat potem było 7 a obecnie stanęło na 8-9 i bądz tu madry człowieku .............

a zyc trzeba dalej i trudna operacje tez mamy przed soba ale trzeba wierzyc ,że bedzie dobrze bo musi byc i Lakus tez bedzie zdrowiutki jak zyleta i bedziecie cieszyc sie soba nawzajem jeszcze długie lata :p

Posted

Idalio, nie moze, ale na pewno :p
Lakus po zabiegu bedzie jak nowo narodzony, bez kamienia na zabkach, bez narosli. Wszystkie ciotki dogomaniaczki trzymaja za Slodziaka kciuki :kciuki:

Posted

Idalio, pisz jak najczesciej, bo my tutaj wszyscy kibicujemy Lakusiowi i Calej Twojej Rodzince :loveu: Trzymamy kciuki za zabieg Lakusia, ktory juz niedlugo :kciuki:

Posted

zAbieg moze sie uda zrobic w przyszlym tygodniu , bo teraz zmieniam prace , mam troche bieganych spraw zwiazanych ze zmiana pracy , a potem czas poswiece Lakusiowi , to taka moja kochana foczka

Posted

Idalio, nic się nie bój, wszystko będzie dobrze ;) Lakus pokochał Ciebie, psią rodzinkę i nie ma zamiaru rezygnować z tego kochajacego domku, nigdzie się nie wybiera. Zabieg zniesie dzielnie, jak na mielczanina przystało!!! To wspaniały i odwżny piesek.
My mocno trzymamy za Was kciuki!!!!

Posted

WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy

Posted

WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy:evil_lol::multi:

Posted

Awantury o kosci to rzecz dosc powszechna :evil_lol: u mnie co i rusz wybuchaja nawet o takie stare, wykopane z ogrodu :grin:
A Lakus w schronisku kosci nigdy nie dostawal, wiec teraz chce miec wszystkie dla siebie :wink:

Posted

idalia46 napisał(a):
WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy:evil_lol::multi:

Ja to znam....:evil_lol: Ale teraz ustaliła się hierarchia i Korusia już nie zabiera Kiri:razz: .