ewatr Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dobre wieści :loveu: z super domku :multi: Lakusia prosze go wymiziac odemnie bo my się znamy ze tak powiem osobiscie ;) wprawdzie przez te nieszczęsne kraty ale jednak !!!! Quote
idalia46 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Na okraglo u mnie w domu odbywa sie mizianko , jak jesst u jednego to zaraz wszystkie leca , nie mozna sie znimi nudzic , tylko nie wiem ktore bardziej jest pieszczochem , Lakus czy moj boksio Max , Quote
amelka0 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 One mają u Ciebie naprawdę Idalio Raj na Ziemi!! Ja tylko jak Cię tu na dogo"zobaczyłam"to wiedziałam,że Ty Dobra Duszyczka Jesteś!! Quote
idalia46 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tak , jesli , chodzi o pieski , to tak , tyle psich nieszczesc jest na Dogo , ttylu chcialo by sie pomoc , Quote
idalia46 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [ Witam , bylam dzisiaj z Lakusiem u lekarza , lakus bedzie operowany , bedzie mial powazny zabieg, od 1 biore urlop i sie nim zajme , od lekarza wrocilam smutna , bo Lakus jak sie okazalo ma okolo 10 lat , jest powaznym panem , a zabieg bedzie powazny , bedzie wyciety spory plat skory po lapa , wraz z kilkoma zmianami na lapie , oby okazalo sie ze nie sa to zmiany nowotworowe , beda dane do badania , czyzbym miala tak krotko cieszyc sie LAKUSIEM , tak bardzo go pokochalam , pozdrawiam Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Idalio, moze Lakus nie ma 10 lat...trudno psa schroniskowego oceniac po zebach, bo zeby ma najczesciej bardzo zniszczone i zaniedbane. Np.Mary Jane, po zoltych, ponosowkowych zebach oceniana na 12-14 lat, w rzeczywistosci ma duzo mniej. Idalio, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie. Lakus usnie na chwilke, narosle zostana wyciete, a za 2-3 dni bedzie juz biegal. Quote
idalia46 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ulka18 napisał(a):Idalio, moze Lakus nie ma 10 lat...trudno psa schroniskowego oceniac po zebach, bo zeby ma najczesciej bardzo zniszczone i zaniedbane. Np.Mary Jane, po zoltych, ponosowkowych zebach oceniana na 12-14 lat, w rzeczywistosci ma duzo mniej. Idalio, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie. Lakus usnie na chwilke, narosle zostana wyciete, a za 2-3 dni bedzie juz biegal., Jezeli to tak bedzie , to jestem spokojniejsza , pozdrawiam Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Idalio, będzie dobrze. Nasza Korusia miała 10 lat, jak trafiła do nas, przeszła dwa zabiegi - usunięto jej przepuklinkę oraz mały guzek na główce. Przy okazji oczyścili jej resztki ząbków. Bardzo szybciutko przyszła do siebie. Trzymamy kciuki za Lakusia i ...za Ciebie. Quote
ewatr Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Ulka18'] Np.Mary Jane, po zoltych, ponosowkowych zebach oceniana na 12-14 lat, w rzeczywistosci ma duzo mniej. Ulka 18 ma rację;) ja juz wcale wetom nie wierzę w ten wiek oceniany po zebach , nasza Marylcia / z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190&page=16 to jest obecnie oceniana na połowe mniej jak rok temu :evil_lol: no taki psi fenomen :eviltong: / wyszlismy od 12-14 lat potem było 7 a obecnie stanęło na 8-9 i bądz tu madry człowieku ............. a zyc trzeba dalej i trudna operacje tez mamy przed soba ale trzeba wierzyc ,że bedzie dobrze bo musi byc i Lakus tez bedzie zdrowiutki jak zyleta i bedziecie cieszyc sie soba nawzajem jeszcze długie lata :p Quote
idalia46 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dzuiekuje Wam za slowa otuchy ,musi byc dobrze, ta lapke trzeba zoperowac , i kamien sciagnac , moze Lakus jeszcze nacieszy sie nowym lozkiem Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Idalio, nie moze, ale na pewno :p Lakus po zabiegu bedzie jak nowo narodzony, bez kamienia na zabkach, bez narosli. Wszystkie ciotki dogomaniaczki trzymaja za Slodziaka kciuki :kciuki: Quote
amelka0 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tak Idalio,wszystko na pewno będzie dobrze,myśl pozytywnie-tak jak Lakuś-On myśli pozytywnie,bo jest szczęśliwy:loveu::lol: Quote
idalia46 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pozdrawiamy wszystkich , Lakus jest wspanialym psem , bardzzo go pokochalam Quote
amelka0 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Idalia,my go też kochamy,a Ciebie bardzo lubimy i szanujemy:loveu:;) Quote
idalia46 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='amelka0']Idalia,my go też kochamy,a Ciebie bardzo lubimy i szanujemy:loveu:;) Dziekuje za mile slowa , ciesze sie ze moge z Wami czasami porozmawiac , Quote
Ulka18 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Idalio, pisz jak najczesciej, bo my tutaj wszyscy kibicujemy Lakusiowi i Calej Twojej Rodzince :loveu: Trzymamy kciuki za zabieg Lakusia, ktory juz niedlugo :kciuki: Quote
idalia46 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 zAbieg moze sie uda zrobic w przyszlym tygodniu , bo teraz zmieniam prace , mam troche bieganych spraw zwiazanych ze zmiana pracy , a potem czas poswiece Lakusiowi , to taka moja kochana foczka Quote
amelka0 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Fajnie Idalio określiłaś"Foczka"On faktycznie podobny do Foczki!! Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Idalio, nic się nie bój, wszystko będzie dobrze ;) Lakus pokochał Ciebie, psią rodzinkę i nie ma zamiaru rezygnować z tego kochajacego domku, nigdzie się nie wybiera. Zabieg zniesie dzielnie, jak na mielczanina przystało!!! To wspaniały i odwżny piesek. My mocno trzymamy za Was kciuki!!!! Quote
idalia46 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy Quote
idalia46 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy:evil_lol::multi: Quote
Ulka18 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Awantury o kosci to rzecz dosc powszechna :evil_lol: u mnie co i rusz wybuchaja nawet o takie stare, wykopane z ogrodu :grin: A Lakus w schronisku kosci nigdy nie dostawal, wiec teraz chce miec wszystkie dla siebie :wink: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 idalia46 napisał(a):WItamy wszystkich , i pozdrawiamy , Lakus jest w bardzo dobrej formie, dzisiaj pelny odpoczynek , wszyskie psiaczki dostaly kosci z miesem , bo ja musze wszystko razy cztery , i Lakus , wszyskim pozabieral , i zabral dla siebie , jest niesamowity , i byla prawie awantura , ale pogodzilam towwarzystwo , byli na super spacerze i chrapia wszystkie , jeszcze raz pozdrawiamy:evil_lol::multi: Ja to znam....:evil_lol: Ale teraz ustaliła się hierarchia i Korusia już nie zabiera Kiri:razz: . Quote
Recommended Posts