Margi Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Nie przejdzie.Ona tego tymczasa by zamęczyła,bo to straszny żywioł.:evil_lol: Quote
Margi Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='wilczy zew']Kicie nie chciały upolować nagusa?[/QUOTE] Moje kicie są bardzo łagodne i ugodowe.Powąchały i już po sprawie. Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Margi']Nie przejdzie.Ona tego tymczasa by zamęczyła,bo to straszny żywioł.:evil_lol:[/QUOTE] Malawaszka znajdzienżywiolowego tymczasa :evil_lol: Quote
Margi Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Może i znajdzie tylko jeszcze musiałaby wymienić mi sąsiadów,którym nawet biegające koty przeszkadzaja. Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Margi']Może i znajdzie tylko jeszcze musiałaby wymienić mi sąsiadów,którym nawet biegające koty przeszkadzaja.[/QUOTE] mówiła...wspólczuje Quote
malawaszka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Margi']Może i znajdzie tylko jeszcze musiałaby wymienić mi sąsiadów,którym nawet biegające koty przeszkadzaja.[/QUOTE] no niestety potwierdzam - byłam u Margi króciutko, Figa była w pokoju zamknięta bo byłam z Luną więc szczekała, było koło 14 a tam od razu stukanie zza ściany czy z góry :shock: masakra z takimi sąsiadami! Quote
ania0112 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 o matko! dobrze, że ja takich nie mam bo inka czasem szczeka w domu... mama zabrania jej po 22 ;) Quote
Saththa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='malawaszka']no niestety potwierdzam - byłam u Margi króciutko, Figa była w pokoju zamknięta bo byłam z Luną więc szczekała, było koło 14 a tam od razu stukanie zza ściany czy z góry :shock: masakra z takimi sąsiadami![/QUOTE] o ja pierdziele.... moje dopiero by się rozszczekały na takie stukanie :D na dzieci tez takie sasiadki są? Quote
wilczy zew Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ja mam dobrych sąsiadów,nawet chwalą Zgraję że grzeczna. Quote
WATACHA Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='wilczy zew']Ja mam dobrych sąsiadów,nawet chwalą Zgraję że grzeczna.[/QUOTE] u mnie dzięki Bogu też, przynajmniej na razie :). Współczuję .Ja też lubię ciszę i spokój , ale też bez przesady. Quote
Margi Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Saththa']o ja pierdziele.... moje dopiero by się rozszczekały na takie stukanie :D na dzieci tez takie sasiadki są?[/QUOTE] Na stukanie Figa drze się jeszcze bardziej. No dzieciom to wszystko wolno bo to dzieci. Quote
ulana Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [QUOTE]No dzieciom to wszystko wolno bo to dzieci[/QUOTE] A potem wyrastają z takich niewychowane chamy. Zawsze muszę być jakieś wytyczone granice. A pies, przepraszam, to co? To pies? ;) Ja na szczęście mam pod sobą psiarzy z psiarstwem wrodzonym, a na górze starszych ludzi, co nieba by przychylili wszystkim. Zresztą Zibuś to cichaczek jest... Współczuję. Quote
Margi Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Takie cuś mi zakwitło i oczywiście nie pamiętam jak się nazywa. [IMG]http://i60.tinypic.com/2mqublt.jpg[/IMG] [IMG]http://i62.tinypic.com/bwz28.jpg[/IMG] A tu drugie domowe cudo [IMG]http://i59.tinypic.com/j63dcx.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/2yoakpi.jpg[/IMG] [IMG]http://i60.tinypic.com/35jduns.jpg[/IMG] Quote
wilczy zew Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nam to nigdy nie chciało kwitnąć. Psica pikna :loveu: Quote
Margi Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='wilczy zew']Nam to nigdy nie chciało kwitnąć. Psica pikna :loveu:[/QUOTE] Może w zimie za ciepło miało.Ja to trzymam na zaszklonym balkonie. Quote
zerduszko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Figa jest taka śliczna :loveu: Rozdarciuszki są naj :eviltong: Na kwiatkach się nie znam, ale mi zaczął kwitnąc storczyk, którego kocie tymczasy prawie na śmietnik wysłały :multi: Quote
Margi Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='zerduszko']Figa jest taka śliczna :loveu: Rozdarciuszki są naj :eviltong:[/QUOTE] Dziękujemy Quote
ania0112 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 a to nie jest ten cały grudnik? tylko, ze on chyba powinien w grudniu kwitnąć...:evil_lol: Figuśka to sliczna czarnulka:loveu: Quote
wilczy zew Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='Margi']Może w zimie za ciepło miało.Ja to trzymam na zaszklonym balkonie.[/QUOTE] aaa...to chyba to Quote
WATACHA Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Miałam takie coś i mi kwitło, nawet 2 razy jak dobrze pamiętam.No chyba, że coś podobnego.Z tym, że jak miałam jakieś jasne, albo białe, albo różowe.Potem coś z nim się stało, nie pamiętam co, ale na pewno nic dobrego skoro go już nie ma:roll: Quote
Margi Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Nie jest to grudnik,bo on ma drobniejsze liście. Ja tą roślinkę widziałam w kolorze łososiowym i taką chciałam,ale trafiła mi się czerwona. Quote
marako Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Piękne te kwiaty i ogromne. Ja mam taką roślinę, nawet dość wiekową, kwitnie takimi samymi kwiatami, jeśli chodzi o kolor i kształt, ale ta moja ma kwiaty raczej małe (dużo ich). Quote
Recommended Posts