Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

Ja mam szczeniaczki codziennie, więc liczę na foty Twojego zwierzyńca i ogródka.

A w sobotę był Marley na postrzyżynach i długim spacerku po lesie z całą psią rodzinką. Nie mam odwago ciąć tych u mnie, bo zaczynają wtedy wyglądać jak sznaucery, a nie jak szczeniaki, co może nie jest wskazane. Ale wczoraj pani Marleya spotkała na spacerze osobę dobrze znającą rasę (siostrę sędziny od sznaucerów zresztą) i niezwykle jej się podobał Marleyek. Jego pani pękała z dumy.
Jak już nie mogłam zabrać się za postrzyżyny "moich" maluchów, to przynajmniej wykąpałam Grace i Hondę. Na Tajgę już nie miałam siły niestety. Ale ona nie jest gó...jadem, więc mniej wymaga odsmradzania.

Posted

i wiem ze bylas na dzialce wiec wiosny piknej slonecznej i kolorwej se tyz zyczymy
bo u mnie jakos malo kolorow jest tej wiosny
nie mam kiedy sprzatnac po zimie a juz moglabym kosic przydomowy trawnik , i nie mam kiedy zadbac o kwitnace kwiatki nad cyzm mocno cierpie zem taka niezorganizowana i leniwa

Posted

[quote name='Saththa']Jak się nie planuje wystawiania to ja nie widze powodu dla którego ktoś miałby nie być zadowolony zwłaszcza ze rpzeciez wiedzą ze jest niewystawowy ;)

Ja tam ejstem zadowolona a u Tazzmana w porównaniu z innym olbrzymem widac ze ma wade :) a lekkie odbarwienia, czy tam niedobarwienia.... PHI :)[/QUOTE]

A mój z wystawowego zrobił się niewystawowy. I co? Miałabym teraz kręcić nosem i go oddać może jeszcze? Przecież to poduszka kochana. :)

Kwiatki wiosenne teraz dopiero zobaczyłam. Śliczne. :)

Ale prośby o więcej fotek popieram z całych sił, zwłaszcza twoich zwierzaków dawno nie było...

Posted

[quote name='ulana']A mój z wystawowego zrobił się niewystawowy. I co? Miałabym teraz kręcić nosem i go oddać może jeszcze? Przecież to poduszka kochana. :)

[/QUOTE]

O a co się stało się bo jakos mnie wzieło i wyletło jak wiedziałam :lol:

Ja sobie wszystkiego po trochu na zdjęciach życzę :)

Posted

[quote name='Saththa']O a co się stało się bo jakos mnie wzieło i wyletło jak wiedziałam :lol:[/QUOTE]
A no o tych łapkach myślę, co to kuleje w kłusie. Nie ma co na ring wychodzić.
Masowanie na razie powoduje jedynie szybkie ziewanie i zasypianie.

Posted

[quote name='ulana']A no o tych łapkach myślę, co to kuleje w kłusie. Nie ma co na ring wychodzić.
Masowanie na razie powoduje jedynie szybkie ziewanie i zasypianie.[/QUOTE]

Aaaaaaaa :splat: to pamiętam :)

Musi mu byc dobrze :lol:

Posted

Chcecie zdjęć to proszę bardzo :

[IMG]http://i61.tinypic.com/1j2t5w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i58.tinypic.com/oavzpv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i59.tinypic.com/ipd2zs.jpg[/IMG]

[IMG]http://i59.tinypic.com/ru1kc9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='wilczy zew']ten ptyś to nikomu na zdrowie nie wyjdzie :grins:

fajna fota :)[/QUOTE]

Jak komuś się chce ciacha to tylko na zdrowie wyjdzie.:evil_lol:

Posted

[quote name='Margi']Zawse się dzielę.[/QUOTE]

Dobra Margi :lol:
[quote name='zerduszko']Wiesz co! Dasz dwa zdjęcia raz na ruski rok i jeszcze takie kuszące! Kiedy ja nie mogę :([/QUOTE]

a czemu nie możesz ptysia??

Posted

[quote name='zerduszko']Bo mam duzo dobrego nagromadzonego przez ostatnie kilka miesięcy do zrzucenia ;)[/QUOTE]

Wiedziałam,że tak powiesz.:lol: Nie martw się,szybko zgubisz nadmiar.

Posted

[quote name='zerduszko']Bo mam duzo dobrego nagromadzonego przez ostatnie kilka miesięcy do zrzucenia ;)[/QUOTE]

Aham rozumiem :) jeden mały ptyś w takim razie nie robi różnicy :)