wilczy zew Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='malawaszka']dawno nie było fot :mad:[/QUOTE] popieram!!! Quote
Margi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 A jakie foty sobie życzycie? Szczeniaczków ? Quote
marako Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ja mam szczeniaczki codziennie, więc liczę na foty Twojego zwierzyńca i ogródka. A w sobotę był Marley na postrzyżynach i długim spacerku po lesie z całą psią rodzinką. Nie mam odwago ciąć tych u mnie, bo zaczynają wtedy wyglądać jak sznaucery, a nie jak szczeniaki, co może nie jest wskazane. Ale wczoraj pani Marleya spotkała na spacerze osobę dobrze znającą rasę (siostrę sędziny od sznaucerów zresztą) i niezwykle jej się podobał Marleyek. Jego pani pękała z dumy. Jak już nie mogłam zabrać się za postrzyżyny "moich" maluchów, to przynajmniej wykąpałam Grace i Hondę. Na Tajgę już nie miałam siły niestety. Ale ona nie jest gó...jadem, więc mniej wymaga odsmradzania. Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 życzymy sobie foty Figi i kociatych i marakowych sceniacków też sobie życzymy :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 i wiem ze bylas na dzialce wiec wiosny piknej slonecznej i kolorwej se tyz zyczymy bo u mnie jakos malo kolorow jest tej wiosny nie mam kiedy sprzatnac po zimie a juz moglabym kosic przydomowy trawnik , i nie mam kiedy zadbac o kwitnace kwiatki nad cyzm mocno cierpie zem taka niezorganizowana i leniwa Quote
ulana Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']Jak się nie planuje wystawiania to ja nie widze powodu dla którego ktoś miałby nie być zadowolony zwłaszcza ze rpzeciez wiedzą ze jest niewystawowy ;) Ja tam ejstem zadowolona a u Tazzmana w porównaniu z innym olbrzymem widac ze ma wade :) a lekkie odbarwienia, czy tam niedobarwienia.... PHI :)[/QUOTE] A mój z wystawowego zrobił się niewystawowy. I co? Miałabym teraz kręcić nosem i go oddać może jeszcze? Przecież to poduszka kochana. :) Kwiatki wiosenne teraz dopiero zobaczyłam. Śliczne. :) Ale prośby o więcej fotek popieram z całych sił, zwłaszcza twoich zwierzaków dawno nie było... Quote
wilczy zew Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']życzymy sobie foty Figi i kociatych i marakowych sceniacków też sobie życzymy :loveu:[/QUOTE] tak,tak,tak Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='ulana']A mój z wystawowego zrobił się niewystawowy. I co? Miałabym teraz kręcić nosem i go oddać może jeszcze? Przecież to poduszka kochana. :) [/QUOTE] O a co się stało się bo jakos mnie wzieło i wyletło jak wiedziałam :lol: Ja sobie wszystkiego po trochu na zdjęciach życzę :) Quote
ulana Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']O a co się stało się bo jakos mnie wzieło i wyletło jak wiedziałam :lol:[/QUOTE] A no o tych łapkach myślę, co to kuleje w kłusie. Nie ma co na ring wychodzić. Masowanie na razie powoduje jedynie szybkie ziewanie i zasypianie. Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='ulana']A no o tych łapkach myślę, co to kuleje w kłusie. Nie ma co na ring wychodzić. Masowanie na razie powoduje jedynie szybkie ziewanie i zasypianie.[/QUOTE] Aaaaaaaa :splat: to pamiętam :) Musi mu byc dobrze :lol: Quote
Margi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Chcecie zdjęć to proszę bardzo : [IMG]http://i61.tinypic.com/1j2t5w.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/oavzpv.jpg[/IMG] [IMG]http://i59.tinypic.com/ipd2zs.jpg[/IMG] [IMG]http://i59.tinypic.com/ru1kc9.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ooooooo ja jakie ciastko :) Ale grzecznie się podzieliłaś :) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 ten ptyś to nikomu na zdrowie nie wyjdzie :grins: fajna fota :) Quote
ania0112 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 hahah widze ze fidze laptop w sępieniu nie przeszkadza... zupełnie jak u nas :) Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 bosz ptysiami się objadają aaaaa a mnie się chce coś słodkiego!!! Quote
Margi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']Ooooooo ja jakie ciastko :) Ale grzecznie się podzieliłaś :)[/QUOTE] Zawse się dzielę. Quote
Margi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='wilczy zew']ten ptyś to nikomu na zdrowie nie wyjdzie :grins: fajna fota :)[/QUOTE] Jak komuś się chce ciacha to tylko na zdrowie wyjdzie.:evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Wiesz co! Dasz dwa zdjęcia raz na ruski rok i jeszcze takie kuszące! Kiedy ja nie mogę :( Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Margi']Zawse się dzielę.[/QUOTE] Dobra Margi :lol: [quote name='zerduszko']Wiesz co! Dasz dwa zdjęcia raz na ruski rok i jeszcze takie kuszące! Kiedy ja nie mogę :([/QUOTE] a czemu nie możesz ptysia?? Quote
wilczy zew Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']Dobra Margi :lol:[/QUOTE] i smaczek :roflt: Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='wilczy zew']i smaczek :roflt:[/QUOTE] Klik nagroda :) Quote
zerduszko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Saththa']a czemu nie możesz ptysia??[/QUOTE] Bo mam duzo dobrego nagromadzonego przez ostatnie kilka miesięcy do zrzucenia ;) Quote
Margi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='zerduszko']Bo mam duzo dobrego nagromadzonego przez ostatnie kilka miesięcy do zrzucenia ;)[/QUOTE] Wiedziałam,że tak powiesz.:lol: Nie martw się,szybko zgubisz nadmiar. Quote
Saththa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='zerduszko']Bo mam duzo dobrego nagromadzonego przez ostatnie kilka miesięcy do zrzucenia ;)[/QUOTE] Aham rozumiem :) jeden mały ptyś w takim razie nie robi różnicy :) Quote
Recommended Posts