Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

Łaciaty,bo ma w kilku miejscach trochę podszerstka jaśniejszego.Moim zdaniem po trymowaniu to się wyrówna.Psiak jest uroczy.:loveu:
Fajnie by było żeby oba szczeniaki poszły do swoich domków.
Zielona da sobie radę z nowymi właścicielami i z kanapą.:eviltong:U Marako małe suczki są charakterne ;) a chłopaki pieszczochy.:lol:

Posted

Słodkie miśki :loveu: Suczki szczeniaki są małymi diablicami, chłopcy są zawsze grzeczniejsi ;) ale później jak rosną to już różnie. Ale suczki szczeniaki to istne zołzy wiem co mówię bo ostatnio miałam 9 takowych :diabloti: a chłopcy byli do rany przyłóż. W poprzednim miocie było tak samo. Maluchy na spacerach super się pilnują bo chodzą za starymi jak za kaczką ;) Głupie pomysły przychodzą dopiero z czasem ale to zależy od osobnika.
Jak się kolor wyrówna to wystawiany może być ale do hodowli to już raczej nie bo może dawać podobną wadę umaszczenia. A jak się ładnie wyrówna to będą mieli ludzi super psa za małe pieniążki.

Posted

[quote name='weszka']A to wiadomo że tak bo każdy jest super bez względu na to czy ma coś jaśniejsze czy tam inne ;)[/QUOTE]

albo dłuższe czy tam krótsze :cool3: do Tazzmana piję :)

Posted

Dziś czekamy na przyjazd ludzi po łaciatego.
Franek, mój wnuk pomaga mi w ogarnięciu mieszkania przed ich przyjazdem. Pyta: "Czy jacyś goście przyjedżają do szczeniaków?" ja odpowiadam, że tak. A on na to taki tekst: "Te dwie babcie?"
Zatkało mnie. Przecież miał na myśli Was, Margi. Żadne dwie osoby płci żeńskiej nie odwiedziły nas już daaawno. A przecież Wy to młódki w porównaniu do mnie, a ja się wcale aż tak babciowato nie czuję. Co Ty na takie potraktowanie, Margi?

Posted

Kochana Marako,mam dość duże poczucie humoru na swój temat,więc uśmiałam się serdecznie.:lol:
Swoją drogą jestem już w wieku babcinym więc co dziecko miało sobie pomyśleć.

Dzisiaj byłam na działeczce i poglądałam pierwsze kwiatuszki.

Posted

[IMG]http://i62.tinypic.com/20aez5s.jpg[/IMG]

[IMG]http://i58.tinypic.com/23u3ksx.jpg[/IMG]

[IMG]http://i58.tinypic.com/2zq7tio.jpg[/IMG]

[IMG]http://i60.tinypic.com/2qv7fnt.jpg[/IMG]

[IMG]http://i61.tinypic.com/2drz7mp.jpg[/IMG]

Posted

Piękne te Twoje kwiatuszki, okazałe. Widać im dobrze u Ciebie, grządeczki takie zadbane, wyplewione.

Ludzie, którzy wzięli łaciatego są szalenie w nim zakochani. Pan od lat marzył o olbrzymie. Pani wymieniała ze mną maile i tak ciepło się wyrażała o nim, że wiedziałam, że trafi w najlepsze ręce. Dziewczynka (11 lat) bardzo miła i też widać, że bardzo jej się spodobał. Jechał do domu u niej na kolanach. W domu syn 20-letni, więc nie będzie sytuacji, że jakieś małe dziecko pies mógłby niechcący uszkodzić, albo że będzie go dręczyć, jak to czasem małe dzieci robią.
Honda po ich odjeździe kręciła się po pokoju, chodziła od szczeniora do szczeniora, lizała, doglądała, jakby je liczyła i szukała jeszcze jednego.

Umówiłam się, że za około miesiąc przyjadą na postrzyżyny (wszystkim mieszkającym w miarę blisko proponuję, by skorzystali z gratisowego strzyżenia malucha, a przy okazji odwiedzili, opowiedzieli jak się chowa i wypytali o wszystko, co chcieliby jeszcze wiedzieć). Już więc trzech odwiedzin się spodziewam w kwietniu!

W sumie chyba będą zadowoleni z tego zakupu, bo mają fajnego sznaucera z dobrym pochodzeniem za bardzo niewysoką cenę, a drobne niedobarwienia nie są w końcu jakąś poważną wadą. Wygląda na dobrze zbudowanego, zdrowego, ma też bardzo miły charakter.

Posted

Fajnie że łaciatek będzie miał dobry domek.On jest taki słodziak.:loveu:
Hondzia liczy szczeniorki bo jej co chwile jakiegoś brakuje a ona jest troskliwą mamusią.:lol:

Posted

[quote name='marako']

W sumie chyba będą zadowoleni z tego zakupu, bo mają fajnego sznaucera z dobrym pochodzeniem za bardzo niewysoką cenę, a drobne niedobarwienia nie są w końcu jakąś poważną wadą. Wygląda na dobrze zbudowanego, zdrowego, ma też bardzo miły charakter.[/QUOTE]

Jak się nie planuje wystawiania to ja nie widze powodu dla którego ktoś miałby nie być zadowolony zwłaszcza ze rpzeciez wiedzą ze jest niewystawowy ;)

Ja tam ejstem zadowolona a u Tazzmana w porównaniu z innym olbrzymem widac ze ma wade :) a lekkie odbarwienia, czy tam niedobarwienia.... PHI :)

Posted

Margi, widzę, ze i u Was wiosna :multi: Jak wyszłam ze szpitala, to w szoku byłam jak przez tydzień wszystko zaczęło kwitnąć, bazie już przekwitły :crazyeye:
A co do dzieci, to przecież dla nich jazdy po 20tce jest stary :evil_lol:

Posted

Piękna wiosna już na działce :) To piękny czas jak wszystko budzi się do życia, pachnie, kwitnie.
Małe czarnulce niech jadą do swoich domów i będą kochane i szczęśliwe :multi: Trudny to czas ale tak to już jest że dzieci wyfruwają z gniazd.