Margi Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Łaciaty,bo ma w kilku miejscach trochę podszerstka jaśniejszego.Moim zdaniem po trymowaniu to się wyrówna.Psiak jest uroczy.:loveu: Fajnie by było żeby oba szczeniaki poszły do swoich domków. Zielona da sobie radę z nowymi właścicielami i z kanapą.:eviltong:U Marako małe suczki są charakterne ;) a chłopaki pieszczochy.:lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ooo ciekawa jestem jak łaciaty będzie wyglądał jak dorosnie - czy rzeczywiście się wyrówna czy zostanie och takiego pierdołkowatego chłopczyka bym chciała auuuuuuuuuuuuuuuu :placz: Quote
ania0112 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 oo to on po dwóch czarnuchach moze byc taki jasniejszy? a jak to sie wyrowna to dalej nie moze byc wystawowy? całkiem to go przekresliło..? Quote
Margi Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Nie wiadomo jak to było z prapraparaprapra dziadkami szczeniora.A co do wystaw to nie mam pojęcia. Quote
weszka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Słodkie miśki :loveu: Suczki szczeniaki są małymi diablicami, chłopcy są zawsze grzeczniejsi ;) ale później jak rosną to już różnie. Ale suczki szczeniaki to istne zołzy wiem co mówię bo ostatnio miałam 9 takowych :diabloti: a chłopcy byli do rany przyłóż. W poprzednim miocie było tak samo. Maluchy na spacerach super się pilnują bo chodzą za starymi jak za kaczką ;) Głupie pomysły przychodzą dopiero z czasem ale to zależy od osobnika. Jak się kolor wyrówna to wystawiany może być ale do hodowli to już raczej nie bo może dawać podobną wadę umaszczenia. A jak się ładnie wyrówna to będą mieli ludzi super psa za małe pieniążki. Quote
Saththa Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 i tam nawet jak sie nie wyrówna to bedzie super ;) Quote
ania0112 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='Saththa']i tam nawet jak sie nie wyrówna to bedzie super ;)[/QUOTE] właśnie, właśnie :) Quote
weszka Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 A to wiadomo że tak bo każdy jest super bez względu na to czy ma coś jaśniejsze czy tam inne ;) Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='weszka']A to wiadomo że tak bo każdy jest super bez względu na to czy ma coś jaśniejsze czy tam inne ;)[/QUOTE] albo dłuższe czy tam krótsze :cool3: do Tazzmana piję :) Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='zerduszko']A co on ma krótsze? :diabloti:[/QUOTE] Dłuższe ma :B-fly: :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Saththa']Dłuższe ma :B-fly: :evil_lol:[/QUOTE] scynke ..... Quote
marako Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Dziś czekamy na przyjazd ludzi po łaciatego. Franek, mój wnuk pomaga mi w ogarnięciu mieszkania przed ich przyjazdem. Pyta: "Czy jacyś goście przyjedżają do szczeniaków?" ja odpowiadam, że tak. A on na to taki tekst: "Te dwie babcie?" Zatkało mnie. Przecież miał na myśli Was, Margi. Żadne dwie osoby płci żeńskiej nie odwiedziły nas już daaawno. A przecież Wy to młódki w porównaniu do mnie, a ja się wcale aż tak babciowato nie czuję. Co Ty na takie potraktowanie, Margi? Quote
Tekla64 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Kokietujesz teraz! ciekwa jestem czy laciaty poszedl a jeszcze bardziej ciekawa jestem czy ta suczka co to sie mieli zastanowic tyz juz ma dom? Quote
Margi Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Kochana Marako,mam dość duże poczucie humoru na swój temat,więc uśmiałam się serdecznie.:lol: Swoją drogą jestem już w wieku babcinym więc co dziecko miało sobie pomyśleć. Dzisiaj byłam na działeczce i poglądałam pierwsze kwiatuszki. Quote
Margi Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 [IMG]http://i62.tinypic.com/20aez5s.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/23u3ksx.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/2zq7tio.jpg[/IMG] [IMG]http://i60.tinypic.com/2qv7fnt.jpg[/IMG] [IMG]http://i61.tinypic.com/2drz7mp.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 sasanka??? :placz: [IMG]http://i58.tinypic.com/23u3ksx.jpg[/IMG] Quote
Margi Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Tak W tym roku będę siała sasanki dla siebie,to pewnie i Tobie się też dostanie coś. Quote
marako Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Piękne te Twoje kwiatuszki, okazałe. Widać im dobrze u Ciebie, grządeczki takie zadbane, wyplewione. Ludzie, którzy wzięli łaciatego są szalenie w nim zakochani. Pan od lat marzył o olbrzymie. Pani wymieniała ze mną maile i tak ciepło się wyrażała o nim, że wiedziałam, że trafi w najlepsze ręce. Dziewczynka (11 lat) bardzo miła i też widać, że bardzo jej się spodobał. Jechał do domu u niej na kolanach. W domu syn 20-letni, więc nie będzie sytuacji, że jakieś małe dziecko pies mógłby niechcący uszkodzić, albo że będzie go dręczyć, jak to czasem małe dzieci robią. Honda po ich odjeździe kręciła się po pokoju, chodziła od szczeniora do szczeniora, lizała, doglądała, jakby je liczyła i szukała jeszcze jednego. Umówiłam się, że za około miesiąc przyjadą na postrzyżyny (wszystkim mieszkającym w miarę blisko proponuję, by skorzystali z gratisowego strzyżenia malucha, a przy okazji odwiedzili, opowiedzieli jak się chowa i wypytali o wszystko, co chcieliby jeszcze wiedzieć). Już więc trzech odwiedzin się spodziewam w kwietniu! W sumie chyba będą zadowoleni z tego zakupu, bo mają fajnego sznaucera z dobrym pochodzeniem za bardzo niewysoką cenę, a drobne niedobarwienia nie są w końcu jakąś poważną wadą. Wygląda na dobrze zbudowanego, zdrowego, ma też bardzo miły charakter. Quote
Margi Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Fajnie że łaciatek będzie miał dobry domek.On jest taki słodziak.:loveu: Hondzia liczy szczeniorki bo jej co chwile jakiegoś brakuje a ona jest troskliwą mamusią.:lol: Quote
Saththa Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='marako'] W sumie chyba będą zadowoleni z tego zakupu, bo mają fajnego sznaucera z dobrym pochodzeniem za bardzo niewysoką cenę, a drobne niedobarwienia nie są w końcu jakąś poważną wadą. Wygląda na dobrze zbudowanego, zdrowego, ma też bardzo miły charakter.[/QUOTE] Jak się nie planuje wystawiania to ja nie widze powodu dla którego ktoś miałby nie być zadowolony zwłaszcza ze rpzeciez wiedzą ze jest niewystawowy ;) Ja tam ejstem zadowolona a u Tazzmana w porównaniu z innym olbrzymem widac ze ma wade :) a lekkie odbarwienia, czy tam niedobarwienia.... PHI :) Quote
zerduszko Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Margi, widzę, ze i u Was wiosna :multi: Jak wyszłam ze szpitala, to w szoku byłam jak przez tydzień wszystko zaczęło kwitnąć, bazie już przekwitły :crazyeye: A co do dzieci, to przecież dla nich jazdy po 20tce jest stary :evil_lol: Quote
weszka Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Piękna wiosna już na działce :) To piękny czas jak wszystko budzi się do życia, pachnie, kwitnie. Małe czarnulce niech jadą do swoich domów i będą kochane i szczęśliwe :multi: Trudny to czas ale tak to już jest że dzieci wyfruwają z gniazd. Quote
Recommended Posts