Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

3 kg to ważył Martin, chłopak. On wzrostowo był już niewiele mniejszy od Jagody, a i tak za chudy. Ale jak Twoja wygląda ok, kupy ok, tyyyle je, to faktycznie nie masz się co czepiać :)

Ps. A co do suorwizny, to serduszka bardzo koty lubią, nawet takie niejadki jak Jadźka.

Posted

No całe surowe wpierdzielają jak szalone :) A Jagoda, to jak jej w niedzielę kupiłam winstona, to go Lizka chyba zje :roll: Także jak ta kaleka usmarkana daje rade pociachać, to każdy kto da radę. Moje sobie nie upolują, jak Twe :)

Posted

[quote name='Margi']To zmieniamy temat.

Zerduszko jestem troszkę zaniepokojona bo zważyłam Tośkę i waży tylko 2,2 kg.Ma 6 i pół miesiąca i chyba to trochę za mało.
Czym mogę ją podtuczyć? Dostaje chrupkie i miętkie i mięsko gotowane.[/QUOTE]

ja nie zerduszko, i nie wiem ile ma ważyć Tośka, ale ja mam w domu trikolorke, która obecnie 5-cioletnie, osiagnęła wage zaledwie średniowypasionego kurczaka - waży jakieś 3 i jest równie imponująca na wysokość - może to taki typ?

eria, bo gra w monopol to jeden z głośniejszych sposobów spędzania czasu jest :D

[quote name='Saththa']O ja Ci ja musze kota odrobaczyć :eek2: dobrze zescie mi przypomniały, normalnie ;)[/QUOTE]

dzizas! Ty masz kota???????????? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/eek2.gif[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']a co Ty masz za kota???? :crazyeye:[/QUOTE]

[quote name='jambi']j
dzizas! Ty masz kota???????????? :eek2:[/QUOTE]

[quote name='eria']o widzicie a ja wiem ! Sandra ma kota tyle że nie w mieszkanku :)[/QUOTE]

:lol: no włąsnie własnie ;)

Posted

no właśnie właśnie???? i nic się nie przyznałaś, nic nie napisałaś nawet jednego wyraziku u siebie? :mad:
już nie mówię o pokazaniu tegoż sierściucha:eviltong:

Posted

[quote name='Fides79']no właśnie właśnie???? i nic się nie przyznałaś, nic nie napisałaś nawet jednego wyraziku u siebie? :mad:
już nie mówię o pokazaniu tegoż sierściucha:eviltong:[/QUOTE]

Ejjjj no gdzies musiałam pisac bo skąś Eria wie :lol:
[quote name='Margi']Właśnie,pokaż sierściucha.;)[/QUOTE]

Sama go widziałam 4 razy hahahaha

Posted

[quote name='malawaszka']to jak go chcesz odrobaczyć???? :lol:[/QUOTE]

normalnie :) już raz go /ją odrobaczyłam.

Mieszka u mnie na stryszku w garazu i tam tez zostawiam karmę. przyłapałam kota jak przycupnał jak te mrozy straszne były to i kupiłam karme miski... niech ma n bo co

Posted

[quote name='eria']Są dwie opcje- albo faktycznie wspominałaś u siebie,albo wiem od jednej takiej z gg :evil_lol:[/QUOTE]

nie no mnie się wydaje ze gdzies pisałam na forum :)

Posted

[quote name='Margi']Czytam wszystko systematycznie i na bank nic nie pisałaś.Na pewno pogadałaś z Erią na gg i myślisz,że wszyscy wiedzą.:diabloti:[/QUOTE]

to nawet nie ja gadałam z Erią :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Pisałaś tylko o tym co Ci sra pod oknem :lol:[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']ale to w pracy :lol:[/QUOTE]

no tak to ten w pracy ;)

[quote name='zerduszko']No ale... może sobie kota w pracy odrobaczać przeca... :eviltong:[/QUOTE]

No niby bym mogła ale tutaj tych kotów to chyba z 5 łazi :) to wszytskie bym musiała:)