psi Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Nikt nie zagląda do Lucjanka ??? Cioteczki gdzie jesteście ???[/QUOTE] cicho i pusto tu się robi :( dziś rozmawiałam ze schroniskiem Lucuś jakoś się trzyma tej zimy Quote
psi Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 zapraszam zaglądajcie i choć do góry chłopaka porzucajcie PROSZĘ ...... Rozmawiałam z P.P. jeśli ktoś pamięta z wątku SARY ma trafić do niego ONeczka bez oka super,że nada szukał jakiejs biedy pod swój dach :) Pozdrawiam P.P. :) Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Pamiętamy o Lucusiu, pamiętamy!!!! Pozdrawiamy chłopaka i życzymy szczęścia!! Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Wierzę że Lucjanek doczeka się kawałeczka zielonej trawki i kochającego człowieka ...ech straszna cisza wszędzie ....adopcje nadal stoją w miejscu:( Lucjanku wierzę że będzie jeszcze dobrze!!! Quote
Beatkaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Zaglądam do Lucjanka....gdzie ten domek ? :( Quote
DONnka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Nikt nie zagląda do Lucjanka ??? Cioteczki gdzie jesteście ???[/QUOTE] Jestem, jestem :):):) Lucek, jak dobrze, że się ociepliło :) Jestem troszkę spokojniejsza o Ciebie :loveu: Wskakuj na pierwszą :):):) Quote
DONnka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='psi']zapraszam zaglądajcie i choć do góry chłopaka porzucajcie PROSZĘ ...... [B]Rozmawiałam z P.P. jeśli ktoś pamięta z wątku SARY ma trafić do niego ONeczka bez oka super,że nada szukał jakiejs biedy pod swój dach :) Pozdrawiam P.P. :)[/B][/QUOTE] A jednak się zdecydował na jakąś bidulinkę :multi: :multi: :multi: Też z nim rozmawiałam chyba w grudniu Wspaniały człowiek :):):) Quote
psi Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='DONnka']A jednak się zdecydował na jakąś bidulinkę :multi: :multi: :multi: Też z nim rozmawiałam chyba w grudniu Wspaniały człowiek :):):)[/QUOTE] Też tak uważam :) A poszczęści się Essi [url]http://owczarki.eu/psiak/1289[/url] :) Quote
Agula99 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Lucuś, ty też będziesz miał domek!! :) Quote
psi Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='azalia']Odwiedzam Lucusia.[/QUOTE] Witaj [B]azalia[/B] :) dziękuję,że jesteście i o Lucjanku pamiętacie :) Quote
psi Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia żadnych telefonów ???[/QUOTE] żadnych :( Quote
DONnka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='psi']żadnych :([/QUOTE] A może tekst trzeba zmienić ??? Już sama nie wiem :shake: Lucuś, gdzie Twój domek ??? Quote
psi Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='DONnka']A może tekst trzeba zmienić ??? Już sama nie wiem :shake: Lucuś, gdzie Twój domek ???[/QUOTE] Masz jakiś pomysł? Nie chcę ubarwiać by nie było rozczarowania,pisałam o nim prawdę jak jest może to nie właściwe podejście ale wolę by jak już ktoś zakochał się w Lucjanie to takim jaki on jest w opisie. Do góry chłopaku :) Quote
psi Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Witam z rana i o samopoczucie cioteczek i wujków (zapewne garstka na dogo) pytam :) Lucjan proszony na pierwsza stronę trzeba pokazywać piękna mordeczkę :loveu: Quote
DONnka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='psi'][B]Masz jakiś pomysł?[/B] Nie chcę ubarwiać by nie było rozczarowania,pisałam o nim prawdę jak jest może to nie właściwe podejście ale wolę by jak już ktoś zakochał się w Lucjanie to takim jaki on jest w opisie. Do góry chłopaku :)[/QUOTE] Pomyślę, ale właściwie zgadzam się z Tobą, że nie ma co zbytnio koloryzować. Lucjan na pierwszą :):):) Quote
psi Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Agula99']I jak zwykle Lucusia przytulamy :)[/QUOTE] dziękuję cioteczko Agula99 :loveu: Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 I jeszcze miziamy i podnosimy i zachwycamy się!! Dla Lucusia wszystko, a nawet więcej!!! :) Quote
Recommended Posts