Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie mówiłam jeszcze, że Lucuś śnił się dziś z moją watahą... Obudziłam się o 3 i już do rana myślałam o zwierzach bliskich memu sercu....
Cholewcia... Jakbym miała gdzie faceta trzymać to bym go zgarnęła do "zwariowanego domu" z owczarkami.

Posted

Lupi napisał(a):
:multi::multi::multi:Udało mi się banerek wstawić:multi::multi::multi:

Gratuluję :D
Jutro fotkę z artykułem wstawię bo dziś straszelnie zmęczona jestem skończyłam dziś o 20.00 pracę (trochę psiaków przerobiłam na ludzi ;))

Posted

Takie zakończenia to prawdziwy HAPPY END :loveu::loveu::loveu:.
Łezka wzruszenia przy czytaniu w oku mi się zakręciła...

Oby Lucuś się załapał na takie :)

Posted

Strasznie biedne te staruszki :shake:
Ale niektórym beznadziejnym przypadkom jednak się udaje :multi:
Oby Lucuś też znalazł się wśród tych szczęściarzy :modla:

Posted

teraz w sobotę będzie po raz kolejny akcja w naszym schronisku "Powitaj wiosnę z Reksem" mam nadzieję,że choć paru się uda.
podczas pracy namawiam ludzi do adopcji bo co szkodzi mieć dwa psy :) a dla nich zawsze raźniej razem :) niektórym światełko się zapala więc kto wie może te moje gadania na coś się zda :) jak by jeden seniorek znalazl dom i kochających ludzi to było warto "mielić językiem" ;)

Posted

Jakby ktoś miał wątpliwości - kieruj do mnie. Z trzema owczarami, jednym jamnikiem, dwójką dzieci, mężem - jeszcze czasami znajduję trochę wolnego czasu :).
A zadowolenie z posiadania takiej sfory - bezcenne...

Lucek! Szukamy domku!

Posted

Lupi napisał(a):
Jakby ktoś miał wątpliwości - kieruj do mnie. Z trzema owczarami, jednym jamnikiem, dwójką dzieci, mężem - jeszcze czasami znajduję trochę wolnego czasu :).
A zadowolenie z posiadania takiej sfory - bezcenne...

Lucek! Szukamy domku!

Lupi masz to jak w banku ;) Gratuluje gromadki u mnie trochę mniej wpierw dorobiłam się męża potem 2 kotki ,synek dołączył 5 lat temu potem pudliczka Lola no i obibok Iwo :D aha i rybiaste Stasiek-bojownik rządzi a Kazik-glonojad mu pomaga trzymać porządek w akwarium ;)