Agula99 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Lucuś, noo powodzenia wreszcie, niech ktoś cię śliczności dojrzy :) Quote
psi Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Lucjanku hop do góry :) potem wstawię zdjęcie z artykułu o seniorkach Quote
DONnka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='psi']Lucjanku hop do góry :) potem wstawię zdjęcie z artykułu o seniorkach To czekamy :) Quote
Lupi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A nie mówiłam jeszcze, że Lucuś śnił się dziś z moją watahą... Obudziłam się o 3 i już do rana myślałam o zwierzach bliskich memu sercu.... Cholewcia... Jakbym miała gdzie faceta trzymać to bym go zgarnęła do "zwariowanego domu" z owczarkami. Quote
Lupi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 :multi::multi::multi:Udało mi się banerek wstawić:multi::multi::multi: Quote
psi Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Lupi napisał(a)::multi::multi::multi:Udało mi się banerek wstawić:multi::multi::multi: Gratuluję :D Jutro fotkę z artykułem wstawię bo dziś straszelnie zmęczona jestem skończyłam dziś o 20.00 pracę (trochę psiaków przerobiłam na ludzi ;)) Quote
psi Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 A to moje szczęścia załapały się na happy end :) chyba? Quote
Lupi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Takie zakończenia to prawdziwy HAPPY END :loveu::loveu::loveu:. Łezka wzruszenia przy czytaniu w oku mi się zakręciła... Oby Lucuś się załapał na takie :) Quote
DONnka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Strasznie biedne te staruszki :shake: Ale niektórym beznadziejnym przypadkom jednak się udaje :multi: Oby Lucuś też znalazł się wśród tych szczęściarzy :modla: Quote
psi Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 teraz w sobotę będzie po raz kolejny akcja w naszym schronisku "Powitaj wiosnę z Reksem" mam nadzieję,że choć paru się uda. podczas pracy namawiam ludzi do adopcji bo co szkodzi mieć dwa psy :) a dla nich zawsze raźniej razem :) niektórym światełko się zapala więc kto wie może te moje gadania na coś się zda :) jak by jeden seniorek znalazl dom i kochających ludzi to było warto "mielić językiem" ;) Quote
Lupi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jakby ktoś miał wątpliwości - kieruj do mnie. Z trzema owczarami, jednym jamnikiem, dwójką dzieci, mężem - jeszcze czasami znajduję trochę wolnego czasu :). A zadowolenie z posiadania takiej sfory - bezcenne... Lucek! Szukamy domku! Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Lucuś szukamy, kciukamy, pozdrawiamy kochany :) Quote
psi Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Lupi napisał(a):Jakby ktoś miał wątpliwości - kieruj do mnie. Z trzema owczarami, jednym jamnikiem, dwójką dzieci, mężem - jeszcze czasami znajduję trochę wolnego czasu :). A zadowolenie z posiadania takiej sfory - bezcenne... Lucek! Szukamy domku! Lupi masz to jak w banku ;) Gratuluje gromadki u mnie trochę mniej wpierw dorobiłam się męża potem 2 kotki ,synek dołączył 5 lat temu potem pudliczka Lola no i obibok Iwo :D aha i rybiaste Stasiek-bojownik rządzi a Kazik-glonojad mu pomaga trzymać porządek w akwarium ;) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Zaglądam do Lucjanka z nadzieją na dobre wiadomości ....... Quote
psi Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 witam w niedzielne popołudnie :) Lucjanku hop na pierwszą :) Quote
Lupi Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Lucku! Domku dla Ciebie dziś życzyłam sobie urodzinowo... Hop Kochany!! Quote
Recommended Posts