Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani napisała o sobie psiaki mieszkają w domu z ogrodem (nie w kojcach tylko w środku) :) pod Warszawą,Pani obawia się jak starszy pies poradzi sobie z młodziakami (2 latki) behawioryści odradzają Pani adopcję Lucjana :( mam jednak nadzieję,że po moich słowach przynajmniej zastanowi się bardziej i obiecała mi ,że jeśli sama Lucka nie weźmie to pomoże znaleźć mu domek.Czekamy na rozwój sytuacji

Posted

Jeżeli te młodziaki to psy to faktycznie mogą Lucka nie zaakceptować... :shake:
Ale jeżeli to sunie to myślę, że problemu by nie było.
Trzymam kciuki za rozwój wydarzeń!

Posted

psi napisał(a):
Pani napisała o sobie psiaki mieszkają w domu z ogrodem (nie w kojcach tylko w środku) :) pod Warszawą,Pani obawia się jak starszy pies poradzi sobie z młodziakami (2 latki) behawioryści odradzają Pani adopcję Lucjana :( mam jednak nadzieję,że po moich słowach przynajmniej zastanowi się bardziej i obiecała mi ,że jeśli sama Lucka nie weźmie to pomoże znaleźć mu domek.Czekamy na rozwój sytuacji

A ta pani ma psy, nie suczki ?
Szkoda :shake:
Oby sytuacja się rozwinęła na korzyść Lucusia :modla:

Posted

DONnka napisał(a):
A ta pani ma psy, nie suczki ?
Szkoda :shake:
Oby sytuacja się rozwinęła na korzyść Lucusia :modla:

Psy i w dodatku 2 dwulatki i dwa szyczle paromiesięczne ale Pani powiedziała,że pomoże znaleźć Luckowi domek :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zatem trzymamy nieustannie za domek Lucjanka !!!! :) Cieszę się że Lucuś chwycił Panią za serce i chce pomóc w poszukiwaniu domku dla chłopaka :)

Podpisuję się :):):)

Posted

Lucjanku cioteczki wciąż Ci szukają domku :) a ja jeszcze dodatkowo staram się poruszyć serca ludzi co przychodzą do mnie do pracy,każdy jak by rozumie sytuację ale.....adopcja to trudny dla większości temat :( Miłego dnia cioteczki :) Dziekuję,że jesteście :)

• 2 weeks later...
Posted

azalia napisał(a):
Odwiedzam Lucusia i nie tracę nadziei.

dziękuję :)
Lucjanku gdzie jest ten Twój domek.......jak go tu ściągnąć do Ciebie......

Posted

Lucjanie witaj z rana :) i hop do góry :)

Chciało by się napisać coś więcej .....ale cóż można napisać jak dzień codziennie wygląda tak samo za schroniskowych krat :(
zmienia się tylko pogoda.....ehhhh życie ......
Kogo polecicie na nowe ogłoszenia Lujanka pakiecik kolejny by się przydał? trzeba znów chłopaka pokazać światu :)