psi Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Lucjanku wiosna idzie może będzie szczęśliwa dla Ciebie :) życzę Ci tego z całego serca :* Quote
Agula99 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Lucuś jak zwykle odwiedzam cię, miziam i pozdrawiam :) Quote
psi Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Lucjanie jedna Pani pyta o Ciebie ma ONeczki na razie nic więcej nie wiem ale jak sie dowiem to napiszę, Miłego dnia :) Quote
Lupi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 :modla:Lucek! Mam nadzieję, że dobre wiatry przywieją Ci Dobrą Pańcię :modla:. Quote
psi Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Pani napisała o sobie psiaki mieszkają w domu z ogrodem (nie w kojcach tylko w środku) :) pod Warszawą,Pani obawia się jak starszy pies poradzi sobie z młodziakami (2 latki) behawioryści odradzają Pani adopcję Lucjana :( mam jednak nadzieję,że po moich słowach przynajmniej zastanowi się bardziej i obiecała mi ,że jeśli sama Lucka nie weźmie to pomoże znaleźć mu domek.Czekamy na rozwój sytuacji Quote
Lupi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Jeżeli te młodziaki to psy to faktycznie mogą Lucka nie zaakceptować... :shake: Ale jeżeli to sunie to myślę, że problemu by nie było. Trzymam kciuki za rozwój wydarzeń! Quote
DONnka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 psi napisał(a):Pani napisała o sobie psiaki mieszkają w domu z ogrodem (nie w kojcach tylko w środku) :) pod Warszawą,Pani obawia się jak starszy pies poradzi sobie z młodziakami (2 latki) behawioryści odradzają Pani adopcję Lucjana :( mam jednak nadzieję,że po moich słowach przynajmniej zastanowi się bardziej i obiecała mi ,że jeśli sama Lucka nie weźmie to pomoże znaleźć mu domek.Czekamy na rozwój sytuacji A ta pani ma psy, nie suczki ? Szkoda :shake: Oby sytuacja się rozwinęła na korzyść Lucusia :modla: Quote
psi Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 DONnka napisał(a):A ta pani ma psy, nie suczki ? Szkoda :shake: Oby sytuacja się rozwinęła na korzyść Lucusia :modla: Psy i w dodatku 2 dwulatki i dwa szyczle paromiesięczne ale Pani powiedziała,że pomoże znaleźć Luckowi domek :) Quote
Martika&Aischa Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Zatem trzymamy nieustannie za domek Lucjanka !!!! :) Cieszę się że Lucuś chwycił Panią za serce i chce pomóc w poszukiwaniu domku dla chłopaka :) Quote
DONnka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Zatem trzymamy nieustannie za domek Lucjanka !!!! :) Cieszę się że Lucuś chwycił Panią za serce i chce pomóc w poszukiwaniu domku dla chłopaka :) Podpisuję się :):):) Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Lucuś, noo coraz więcej osób się o ciebie martwi, ten domek może już za rogiem czeka , oby!!!! Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 DONnka napisał(a):Podpisuję się :):):) Ech ciocia .....oby ten domek zgłosił się jak najszybciej ....Lucuś tak długo już czeka :( Taki cudny psiak :( mam straszną słabość do staruszków..... Quote
psi Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 na razie cisza :( nie ma domku :( nie ma ludzia :( ehhh ale nadzieja nadal jest ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 psi napisał(a):na razie cisza :( nie ma domku :( nie ma ludzia :( ehhh ale nadzieja nadal jest ;) Żadnej nadziei NIE tracimy :) NIGDY W ŻYCIU !!! :) LUCUŚ DO DOMCIU SIOOOOOOOOOOOOOOOOO ;) Quote
psi Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Lucjanku cioteczki wciąż Ci szukają domku :) a ja jeszcze dodatkowo staram się poruszyć serca ludzi co przychodzą do mnie do pracy,każdy jak by rozumie sytuację ale.....adopcja to trudny dla większości temat :( Miłego dnia cioteczki :) Dziekuję,że jesteście :) Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No i wcięło posty z 2 tygodni .......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! Lucjanku no i gdzie ten Twój wymarzony domek psiaku ??? Quote
psi Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 azalia napisał(a):Odwiedzam Lucusia i nie tracę nadziei. dziękuję :) Lucjanku gdzie jest ten Twój domek.......jak go tu ściągnąć do Ciebie...... Quote
Agula99 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Lucuś pozdrawiamy!!! Domek na pewno cię szuka :) Quote
DONnka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Czarujemy i zaklinamy ... domku pokaż się :modla: :modla: :modla: Quote
psi Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Lucjanie witaj z rana :) i hop do góry :) Chciało by się napisać coś więcej .....ale cóż można napisać jak dzień codziennie wygląda tak samo za schroniskowych krat :( zmienia się tylko pogoda.....ehhhh życie ...... Kogo polecicie na nowe ogłoszenia Lujanka pakiecik kolejny by się przydał? trzeba znów chłopaka pokazać światu :) Quote
Lupi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Buuu... Lucek! Qrcze - nie ma fajniejszych psów... Szukamy domku!! Quote
Recommended Posts