psi Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 dorwałam neta :) i od razu zaglądam do Lucusia :) Quote
DONnka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Agula99']Lucuś, sciskam :)[/QUOTE] Ja też, ja też :):):) Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='DONnka']Ja też, ja też :):):)[/QUOTE] I ja ...i ja ...i ja ;) Quote
DONnka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Lucuś, Nowy Rok za pasem :) Obyś znalazł wreszcie spokojną przystań z kochającym ludziem :modla: Trzeba pomyśleć o nowej turze ogłoszeń :) Quote
psi Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='DONnka']Lucuś, Nowy Rok za pasem :) Obyś znalazł wreszcie spokojną przystań z kochającym ludziem :modla: Trzeba pomyśleć o nowej turze ogłoszeń :)[/QUOTE] Poszukam na bazarku może ktoś robi :) Udanego sylwestra i wszystkiego NAJ....w Nowym Roku życzę Wam :) Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cioteczki dużo ....dużo Zdrowia dla Was i dla Waszych Podopieczynych :* Lucjanku a Tobie w Nowym Roku wspaniałego Domku i Ciepłej Ręki Człowieka :* Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Lucuś, szczęścia, szczęścia w nowym roku!!! Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Domku ci zycze w Nowym Roku[IMG]http://www.picturesanimations.com/n/newyear/merry49.gif[/IMG] Quote
DONnka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/o/oud_en_nieuw/CA4XYD8V.gif[/IMG] ... dla Lucusia i Jego wiernych fanek i fanów :):):) Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Przybiegłam przywitać się z Lucusiem w Nowym Roku :* Quote
psi Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Lucjanie :loveu: Witam w Nowy Rok grono fanów Lucusia :lol: i życzę wszystkiego naj..... Quote
psi Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Wykupiłam pakiecik dla Lucka 60 ogłoszeń na Polskę mam nadzieję,że ktoś wypatrzy chłopaka Quote
DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='psi']Wykupiłam pakiecik dla Lucka 60 ogłoszeń na Polskę mam nadzieję,że ktoś wypatrzy chłopaka[/QUOTE] No to za chwilę zaciskamy kciuki :) Oby tym razem wypaliło :modla: Quote
psi Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 (edited) Witam z rana :) Ogłoszenia się już robią :) A oto dziewczyna,która potrzebuje pomocy nazywa się Fazka ma 9 lat i jest wysterylizowana [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8436/fka5e5x5fazka3.jpg[/IMG] Fazka ponownie szuka domku,swojego miejsca na ziemi :-(Bo ma niewłaściwa opiekę niby jest OK ale tak nie do końca więc po rozmowie z właścicielka doradziłam by szukać jej innego domku.Wykupiłam jej pakiecik ogłoszeniowy na całą Polskę.Fazka mieszka w stadninie koni a jej prawowita właścicielka pojawia się tam kiedy może a to czasem jest 1 w tyg są tam osoby,które podrzucą Fazce jedzenie ale to tak nie powinno być.Miejsce jest super bo całymi dniami śmiga wśród koni i na spacery po lesie się z nimi wybiera ale po 18 nastaje cisza :-( a ona pragnie być z człowiekiem dlatego sądzę,że powinna zamieszkać gdzie indziej. Fazka toleruje koty czasem je trochę pogania a z psami różnie bywa ma silny instynkt terytorialny (nowe psy atakuje a potem pozwala im poruszać sie swobodnie po posesji).potrafi pogonić byka co pewna osoba widziała na własne oczy jak wganiała go na posesje gospodarza WSZYSCY BYLI W SZOKU JAK JEGO ATAKOWAŁA I GONIŁA Z POWROTEM DO GOSPODARZA :smile: uratowała niejedno istnienie tylko zjeżdżalnia dla dzieci ucierpiała ze spotkania z bykiem. Edited January 6, 2012 by psi Quote
Guest monia3a Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Miałam jednego maila z allegro w sprawie transportu Lucka. Odpisałam i poprosiłam o kontakt telefoniczny. Mam nadzieję Ula, że się odezwie do Ciebie :) Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dziewczynka śliczna :) A za Lucjanka zaciskamy:thumbs: Quote
DONnka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [B]Lucuś,[/B] oby tym razem się udało :modla: Fazka też zasługuje na lepszy domek :loveu: Quote
psi Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='monia3a']Miałam jednego maila z allegro w sprawie transportu Lucka. Odpisałam i poprosiłam o kontakt telefoniczny. Mam nadzieję Ula, że się odezwie do Ciebie :)[/QUOTE] Na razie cisza :( Quote
Guest monia3a Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 W takim razie wznowię mu allegro :) Quote
psi Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='monia3a']W takim razie wznowię mu allegro :)[/QUOTE] dziękuję [B]monia3a[/B] :) smutne ,że staruszki mają tak małe wzięcie adopcyjne :( ale nie tracę nadziei musi być gdzieś domek dla Lucjana Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Lucuś, przytulam, musi wreszcie kiedyś być dobrze i tylko lepiej :) Quote
azalia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Powodzenia Lucusiu! Psi,załóż Fazce wątek,ale ona jest fajna. Quote
Recommended Posts