Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka']Lucuś, Nowy Rok za pasem :)
Obyś znalazł wreszcie spokojną przystań z kochającym ludziem :modla:
Trzeba pomyśleć o nowej turze ogłoszeń :)[/QUOTE]

Poszukam na bazarku może ktoś robi :)
Udanego sylwestra i wszystkiego NAJ....w Nowym Roku życzę Wam :)

Posted

[quote name='psi']Wykupiłam pakiecik dla Lucka 60 ogłoszeń na Polskę mam nadzieję,że ktoś wypatrzy chłopaka[/QUOTE]

No to za chwilę zaciskamy kciuki :)
Oby tym razem wypaliło :modla:

Posted (edited)

Witam z rana :)
Ogłoszenia się już robią :)

A oto dziewczyna,która potrzebuje pomocy nazywa się Fazka ma 9 lat i jest wysterylizowana

[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8436/fka5e5x5fazka3.jpg[/IMG]

Fazka ponownie szuka domku,swojego miejsca na ziemi :-(Bo ma niewłaściwa opiekę niby jest OK ale tak nie do końca więc po rozmowie z właścicielka doradziłam by szukać jej innego domku.Wykupiłam jej pakiecik ogłoszeniowy na całą Polskę.Fazka mieszka w stadninie koni a jej prawowita właścicielka pojawia się tam kiedy może a to czasem jest 1 w tyg są tam osoby,które podrzucą Fazce jedzenie ale to tak nie powinno być.Miejsce jest super bo całymi dniami śmiga wśród koni i na spacery po lesie się z nimi wybiera ale po 18 nastaje cisza :-( a ona pragnie być z człowiekiem dlatego sądzę,że powinna zamieszkać gdzie indziej.

Fazka toleruje koty czasem je trochę pogania a z psami różnie bywa ma silny instynkt terytorialny (nowe psy atakuje a potem pozwala im poruszać sie swobodnie po posesji).potrafi pogonić byka co pewna osoba widziała na własne oczy jak wganiała go na posesje gospodarza WSZYSCY BYLI W SZOKU JAK JEGO ATAKOWAŁA I GONIŁA Z POWROTEM DO GOSPODARZA :smile: uratowała niejedno istnienie tylko zjeżdżalnia dla dzieci ucierpiała ze spotkania z bykiem.

Edited by psi
Guest monia3a
Posted

Miałam jednego maila z allegro w sprawie transportu Lucka. Odpisałam i poprosiłam o kontakt telefoniczny. Mam nadzieję Ula, że się odezwie do Ciebie :)

Posted

[quote name='monia3a']Miałam jednego maila z allegro w sprawie transportu Lucka. Odpisałam i poprosiłam o kontakt telefoniczny. Mam nadzieję Ula, że się odezwie do Ciebie :)[/QUOTE]

Na razie cisza :(

Posted

[quote name='monia3a']W takim razie wznowię mu allegro :)[/QUOTE]

dziękuję [B]monia3a[/B] :)

smutne ,że staruszki mają tak małe wzięcie adopcyjne :( ale nie tracę nadziei musi być gdzieś domek dla Lucjana