Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze telefon milczy jak zaklęty :angryy: cioteczki poradźcie jak go odczarować :roll: zima idzie ,zimno coraz bardziej tak by się chciało by Lucjan swą poopkę grzał przed świętami w ciepłym domku :loveu:

Posted

[quote name='psi']kurcze telefon milczy jak zaklęty :angryy: cioteczki poradźcie jak go odczarować :roll: zima idzie ,zimno coraz bardziej tak by się chciało by Lucjan swą poopkę grzał przed świętami w ciepłym domku :loveu:[/QUOTE]
Ciocia chyba musisz jakieś modły nad nim odprawić ;) I oby to pomogło ;) Lucjankowi przesyłamy wirtualne mizianko :*
Kochany psiak a wciąż bez domu :(

Posted

[quote name='psi']kurcze telefon milczy jak zaklęty :angryy: cioteczki poradźcie jak go odczarować :roll: zima idzie ,zimno coraz bardziej tak by się chciało by Lucjan swą poopkę grzał przed świętami w ciepłym domku :loveu:[/QUOTE]

Nie wiem, co powiedzieć :shake:
Chyba musisz ciocia zmienić telefon ;)
Lucuś zmykaj do domku, psino kochana :loveu:

Posted

Niech ucieka do domu.....tylko jakiego....i którego....

Jedna Pani z kujawsko-pomorski na maila się odezwała do mnie ale jak do tej pory cisza :( zaraz minie tydzień więc nie wiem czy ma problem z netem czy......:(

Posted

[quote name='psi']Niech ucieka do domu.....tylko jakiego....i którego....

Jedna Pani z kujawsko-pomorski na maila się odezwała do mnie ale jak do tej pory cisza :( zaraz minie tydzień więc nie wiem czy ma problem z netem czy......:([/QUOTE]

[B]Ciociu psi[/B], czyżbym wyczuwała u Ciebie rezygnację ???
Nie poddawaj się :)
Będziemy ogłaszać Lucusia aż do skutku :)

Guest monia3a
Posted

Dostałam takiego maila w sprawie Lucka, Pani znalazła go na mojej stronie ;)

[I]witam zastanawiam sie jak wygladalaby ewentualna adopcja czy wogole jest mozliwa adopcja jesli chcialabym zabrac pieska do szwecji? co musialabym ewentualnie zrobic? czy taki piesek nadawalby sie do malego mieszkania? nie jestem zdecydowana co powinnam jeszcze zrobic ale bylabym wdzieczna za objasnienie jak wyglada opieka nad slepym pieskiem i co trzeba zrobic jesli chce sie go zabrac za granice tu szwecji.pozdrawiam serdecznie[/I]

Wydaje mi się, że nie pojedzie do Szwecji ( ja nie jestem przekonana do adopcji zagranicznych ) ale cieszy to, że jest jakiś odzew :)
Proszę o Wasze opinie nim odpiszę dla Pani.

Posted

Fajna propozycja ale ja raczej wolała bym by został w Polsce ja jestem na adopcje zagraniczną na NIE chyba ,że ktoś mnie do tego przekona

Cioteczko DONnko fakt czasem tracę nadzieję ale tylko na chwilę nadal wierzę,że i dla Lucka jest przeznaczony ciepły kąt i kochany człowiek a z tego co wiem to wiara czyni cuda :)

Guest monia3a
Posted

W Szwecji jest kilka dogomaniaków więc dom mógłby być sprawdzony.

Napiszę do Pani, wyślę ankietę i zobaczymy.

Posted

[quote name='monia3a']W Szwecji jest kilka dogomaniaków więc dom mógłby być sprawdzony.

Napiszę do Pani, wyślę ankietę i zobaczymy.[/QUOTE]

Skoro tak to OK :) mi pasuje :)

Posted

[quote name='DONnka']Sprawdzić zawsze warto :)
Może akurat ...
Jestem ZA !!![/QUOTE]

Zobaczy jak się sprawy potoczą :) Masz rację zbyt pochopnie powiedział NIE na adopcję zagraniczną :) Trzymam kciuki :)

Monia ma doczynienia ze ślepaczkiem więc może dużo powiedzieć Pani co do opieki nad takim psem :) Dzięki Monia :)

Guest monia3a
Posted

Wysłałam Pani ankietę, napisałam wszystko co wiem o Lucku i napisałam, że nie mieszka on w domu więc trzeba będzie poświęcić mu kilka dni na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji i ogólnie o psach niewidzących tyle co wiem z własnego doświadczenia.
Zobaczymy co Pani odpisze i czy wogóle odpisze.

Posted

[quote name='monia3a']Wysłałam Pani ankietę, napisałam wszystko co wiem o Lucku i napisałam, że nie mieszka on w domu więc trzeba będzie poświęcić mu kilka dni na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji i ogólnie o psach niewidzących tyle co wiem z własnego doświadczenia.
Zobaczymy co Pani odpisze i czy wogóle odpisze.[/QUOTE]

Dziękuję bardzo Monia :loveu: