Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psi']Wiara czyni cuda więc głęboko wierze,że gdzieś domek jest dla Lucka ;)[/QUOTE]

A ja z Tobą cioteczko :)
Tak bym chciała, żeby Lucek znalazł swój skrawek zielonej trawki :modla:

Posted

Lucek miał przyjemność ostatnio spacerować z różnymi wolontariuszkami,których nie znał do tej pory i powiem Wam,że ZERO szczypania,skakania NIC niestosownego w zachowaniu Lucusia dziewczyny nie zauważyły :)

Lucuś garnie się do człowieka,pragnie być z nim i sprawiać mu radość :)

Proszę pytajcie gdzie się da o skrawek zielonej trawki dla Lucusia

Posted

[quote name='psi']Lucek miał przyjemność ostatnio spacerować z różnymi wolontariuszkami,których nie znał do tej pory i powiem Wam,że ZERO szczypania,skakania NIC niestosownego w zachowaniu Lucusia dziewczyny nie zauważyły :)

Lucuś garnie się do człowieka,pragnie być z nim i sprawiać mu radość :)

Proszę pytajcie gdzie się da o skrawek zielonej trawki dla Lucusia

Cioteczko psi, pamiętam o Lucku i pytam
Zadzwoniłam nawet ostatnio do p. Przemka, który chciał wziąć Sarę
Niestety na razie zrezygnował w ogóle z adopcji ONka, bo zostało Mu parę szczeniąt z ostatniego miotu w jego hodowli i musi się zając ich socjalizacją a potem szukaniem domów

Posted

ja również pytam i rozmawiam ale jak na razie nikt nie chce przygarnąć Lucusia :( mam jednak cicha nadzieję,że gdzieś ten domek dla niego jest i jeszcze będzie Lucuś szczęśliwy :)

Posted

[quote name='Agula99']Lucuś, domek musi być, boś ty pies na medal!!![/QUOTE]

Zgadza się kulturalny Lucuś się zrobił i już nie szczypie i nie skacze na ludzi :)

Posted

DONnka napisał(a):
Jestem u Lucusia :)
Nie zapomniałam :)
Domku dalej wypatruję

Dziękuję cioteczko :loveu:
Wrzuciłam na FB na profil Michała Piróga może wypatrzy ktoś Lucusia albo udostępni dalej
Nadzieję wciąż mam ,że mu się uda

Posted

psi napisał(a):
Dziękuję cioteczko :loveu:
Wrzuciłam na FB na profil Michała Piróga może wypatrzy ktoś Lucusia albo udostępni dalej

Nie lubiłam Piróga, dopóki nie dowiedziałam się, że kocha zwierzęta i działa na ich rzecz.
Jakby dzięki Niemu udało się znaleźć dom Hakerkowi, to gotowa jestem odszczekać na Rynku w moim mieście wszystko to, co kiedyś na jego temat mówiłam ;)

Posted

[quote name='psi']

Usunięto Lucusia z profilu P.Piróga a myślałam ,że dalej puszczą :(
Dziś Lucuś w papierowym wydaniu Kuriera Porannego-DZIĘKUJĘ- może tym razem się uda,trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='psi']Usunięto Lucusia z profilu P.Piróga a myślałam ,że dalej puszczą :(
Dziś Lucuś w papierowym wydaniu Kuriera Porannego-DZIĘKUJĘ- może tym razem się uda,trzymajcie kciuki :)

Trzymamy z całej siły !!!!
Oby stał się cud :modla:

Posted

witam z rana na razie cisza :( ale dochodzą mnie słuchy ,że o Lucusiu się mówi na mieście więc kto wiem może w niedługim czasie Lucuś będzie grzał poopkę w swoim domku :)