barb Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='zerduszko']A po co im roboty dokładać? Odpisałam, jeśli spodoba się inny psiak na pewno się odezwą. Choć wątpię, bo pewnie szukają mocno w typie onka.[/QUOTE] czyli ten piesek juz adoptowany, nie doczytałam Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='barb']czyli ten piesek juz adoptowany, nie doczytałam[/QUOTE] Tak. To jest Ajax: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/190535-wiejski-AJAX-zaniedbany-przez-cz%C5%82owieka-PILNIE-szuka-domu%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/190535-wiejski-AJAX-zaniedbany-przez-cz%C5%82owieka-PILNIE-szuka-domu%21[/URL] Quote
zerduszko Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='barb']czyli ten piesek juz adoptowany, nie doczytałam[/QUOTE] Si :] Właśnie o to mi chodziło, że przez te dwa lata nikt nie pytał, a jak znalazł dom, to nagle się ktoś obudził :/ Te stare <stażem> psy, to ja kojarzę mocno i bardzo mi leżą na serduchu :( Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 ja zmykam, bo dziś jestem na prawdę nie w formie :( Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']ja zmykam, bo dziś jestem na prawdę nie w formie :([/QUOTE] To dobranoc i do juterka :):):) Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Missiaa czy jakieś szczeniaki do ogłoszeń mamy ? Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Małgoś...bo takich jam my dwie, to..... :evil_lol:[/QUOTE] To tam wióry lecą? :hmmmm: ;) [quote name='missiaa']Kochany Ajax znalazł dom niedawno:D 2 lata czekał:) Aż w końcu i jemu się udało.[/QUOTE] Doczekał się! :) [quote name='missiaa']No właśnie wróciłam i od razu DOGO!!:D Najgorszy dzień dziś miałam.... już się na FB wyżaliłam... mają za nic studentów :( Traktują jak nas.... nie powiem co.... najpierw musiałam iść żeby poprawili mi wpis w indeksie bo wpisali mi złą ocenę- czekałam półtorej godziny na profesora bo poszedł na wykład... a później stałam półtorej godziny pod dziekanatem żeby złożyć indeks... w ciągu tych 1,5h obsłużyli 6 osób!!!!! a jak już byłam druga w kolejce, to wyszła kobieta i powiedziała : "już jest po 15:00 dziś już nie czynne do widzenia!" chamstwo jak nie wiem! tyle godzin się wystałam! Fukam dziś na wszystkich :( Do jutra jest składanie indeksów.. ale nie pojadę! Nie będę tracić znów dużo czasu i pieniędzy tylko po to żeby złożyć indeks. Mają mi przyjąć w poniedziałek i kropka.. bo chyba rozniosę im ten dziekanat! Wyobraźcie sobie,że są dwie kobiety w dziekanacie które prawie nic nie robią! i jeden facet który musi obsłużyć wszystkie roczniki i wszystkie specjalności... przecież to jest choreeeee!!![/QUOTE] Uzależniona jesteś od dogo, czy co? :D Najpierw polazła na FB :obrazic: Paniusie w dziekanacie zawsze i wszędzie ważniejsze od rektora :shake: Wyślij im indeks kurierem z jutrzejszą datą wysłania, nie będą mogli marudzić, że nie dotrzymałaś terminu :) Jaka słodzizna z Almulki. Kiełbaskę dostała, to i doopcia ze szczęścia tańczy :) Missiaa masz bardzo miły głos, taki do podkładania dzwięku w filmach. [quote name='missiaa'](...) [U][B]Wysłane kolejne do Ziutki:[/B][/U] 20. Lala [B][COLOR=#FF0000]WYRÓŻNIONA[/COLOR] 04.10 Na Tablica.pl przez Barb [/B]21. Ziuta 22. Monti (...) [/QUOTE] Tutaj się wkradł błąd, bo ciocia barb wyróżniła ogłoszenie Lali na tablicy.pl, które sama zrobiła. Ciocia barb? Ciocia barb! Gdzie jesteś? Dobrze mówię? :hmmmm: [quote name='missiaa']ja zmykam, bo dziś jestem na prawdę nie w formie :([/QUOTE] [quote name='Ziutka']To dobranoc i do juterka :):):)[/QUOTE] :roflt: trata tata nadal siedzi :roflt: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk'] :roflt: trata tata nadal siedzi :roflt:[/QUOTE] No siedzi...siedzi :evil_lol: [B]missiaa - mam zapytanie o Chochlika :multi: wysłałam do Angeliki :cool3:[/B] Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk'] Uzależniona jesteś od dogo, czy co? :D Najpierw polazła na FB :obrazic: Paniusie w dziekanacie zawsze i wszędzie ważniejsze od rektora :shake: Wyślij im indeks kurierem z jutrzejszą datą wysłania, nie będą mogli marudzić, że nie dotrzymałaś terminu :) Jaka słodzizna z Almulki. Kiełbaskę dostała, to i doopcia ze szczęścia tańczy :) Missiaa masz bardzo miły głos, taki do podkładania dzwięku w filmach. Tutaj się wkradł błąd, bo ciocia barb wyróżniła ogłoszenie Lali na tablicy.pl, które sama zrobiła. Ciocia barb? Ciocia barb! Gdzie jesteś? Dobrze mówię? :hmmmm: :roflt: trata tata nadal siedzi :roflt:[/QUOTE] Ostatnio jestem uzależniona od dogo:D No ciocia barb wspominała, że jakieś stare ogłoszenie wyszukała... i napisała, że wyróżniła:) A co do mojego głosu.. litości.. jest okropny....dlatego wolę robić filmiki bez udziału mojego głosu.... Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Missiaa czy jakieś szczeniaki do ogłoszeń mamy ?[/QUOTE] I znowu siebie zacytuję ;) Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']No siedzi...siedzi :evil_lol: [B]missiaa - mam zapytanie o Chochlika :multi: wysłałam do Angeliki :cool3:[/B][/QUOTE] pochwal się co napisali:) a szczeniaki do ogłoszeń? hmm.. tylko Runa została... no w sumie to bym coś zjadła więc posiedzę z wami przy kanapce i kakao Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']I znowu siebie zacytuję ;)[/QUOTE] Ziutka :P nie musisz cytować siebie :P odpisuję ....czasem nie w odpowiedniej kolejności ...ale na Twoje pytania odpowiadam z przyjemnością :) Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) [quote name='missiaa']pochwal się co napisali:) [/QUOTE] Ależ proszę : Witaj! Poniżej znajduje się odpowiedź na Twoje ogłoszenie "[URL="http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Chochlik-ma-4-miesiace-piekny-rudy-kociak-do-adopcji-W0QQAdIdZ419526556"]Chochlik ma 4 miesiące, piękny rudy kociak do adopcji[/URL]" na Gumtree: [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 100%, bgcolor: #EEEEEE, align: left"][B]Od:[/B] [EMAIL="[email protected]"]justyna[/EMAIL] [/TD] [/TR] [TR] [TD] Witam, pisze w sprawie adopcji kotka. Chcialam zapytac czy to ogloszenie jest nadal aktualne. i czy wymygana jest jakas obowiazkowa oplata :). Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Justyna [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [B]Możesz odpowiedzieć „justyna”, odpowiadając na ten e-mail.[/B] [quote name='missiaa'] a szczeniaki do ogłoszeń? hmm.. tylko Runa została...[/QUOTE] Pytam o szczeniaki bo mi się wydawało, że są jakieś na pierwszych stronach :roll: [quote name='missiaa']no w sumie to bym coś zjadła więc posiedzę z wami przy kanapce i kakao[/QUOTE] No tak...każda wymówka jest dobra :evil_lol: teraz na głód zwala :eviltong: Edited October 4, 2012 by Ziutka Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Ziutka :P nie musisz cytować siebie :P odpisuję ....czasem nie w odpowiedniej kolejności ...ale na Twoje pytania odpowiadam z przyjemnością :)[/QUOTE] Myślałam, że nie widzisz :eviltong: :oops: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Ależ proszę : Witaj! Poniżej znajduje się odpowiedź na Twoje ogłoszenie "[URL="http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Chochlik-ma-4-miesiace-piekny-rudy-kociak-do-adopcji-W0QQAdIdZ419526556"]Chochlik ma 4 miesiące, piękny rudy kociak do adopcji[/URL]" na Gumtree: [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 100%, bgcolor: #eeeeee, align: left"][B]Od:[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/TD] [/TR] [TR] [TD] Witam, pisze w sprawie adopcji kotka. Chcialam zapytac czy to ogloszenie jest nadal aktualne. i czy wymygana jest jakas obowiazkowa oplata :). Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Justyna Kuińska [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [B]Możesz odpowiedzieć „[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]”, odpowiadając na ten e-mail.[/B] Pytam o szczeniaki bo mi się wydawało, że są jakieś na pierwszych stronach :roll: No tak...każda wymówka jest dobra :evil_lol: teraz na głód zwala :eviltong:[/QUOTE] Jest nazwisko z ogłoszenia...pobiegłam na FB obczaić kim jest ta dziewczyna:P Ja jestem taki nocny obżartuch... Mój Rafał mi nie pozwala jeść na noc.. ale już spi hahaha:P Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Jest nazwisko z ogłoszenia...pobiegłam na FB obczaić kim jest ta dziewczyna:P[/QUOTE] No iiiii ???????? [quote name='missiaa']Ja jestem taki nocny obżartuch... Mój Rafał mi nie pozwala jeść na noc.. ale już spi hahaha:P[/QUOTE] Witaj w Klubie Nocnych Żarłoków :diabloti: też tak mam :cool3: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Jest nazwisko z ogłoszenia...pobiegłam na FB obczaić kim jest ta dziewczyna:P [/QUOTE] Lubi Frugo, Roberta Pattisona i Ikea Kraków..hihii Dziś już nie ma zmiłuj, nie bedę biegać z kablami, a mój laptop wyłączy sie za 10 minut, bo bateria pada... Kakao wypiję w samotności....muszę dorwać mojego szczura bo chodzi w zakazanych dla niego miejscach.. :P Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka'] Witaj w Klubie Nocnych Żarłoków :diabloti: też tak mam :cool3:[/QUOTE] Ja potrafię nie jeść przez cały dzień..czasem śniadanie jem dopiero o 16... zwłaszcza jak jadę do Krk.. a później odbija mi się to wieczorem i jem ile widzę..a tyłek rośnie:eviltong: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576714_437439796266311_1088343403_n.jpg[/IMG] Fajne zdjęcie ma ta dziewczyna na FB Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Lubi Frugo, Roberta Pattisona i Ikea Kraków..hihii[/QUOTE] A pełnoletnia chociaż ? :roll: [quote name='missiaa']Dziś już nie ma zmiłuj, nie bedę biegać z kablami, a mój laptop wyłączy sie za 10 minut, bo bateria pada... Kakao wypiję w samotności....muszę dorwać mojego szczura bo chodzi w zakazanych dla niego miejscach.. :P[/QUOTE] Nie uwierzę, jeśli nie zobaczę....że za 10 minut Cię nie będzie :evil_lol: [quote name='missiaa']Ja potrafię nie jeść przez cały dzień..czasem śniadanie jem dopiero o 16... zwłaszcza jak jadę do Krk.. a później odbija mi się to wieczorem i jem ile widzę..a tyłek rośnie:eviltong:[/QUOTE] Też tak mam, jak już minie 12.00 to mogę nie jeść do wieczora, znaczy się, teraz już muszę dobrze jeść i często...prawda Gośkije moje ? :loveu: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']A pełnoletnia chociaż ? :roll: Nie uwierzę, jeśli nie zobaczę....że za 10 minut Cię nie będzie :evil_lol: [/QUOTE] no właśnie nie ma napisane kiedy ma urodziny.. ale bardzo młodo wygląda.... no musiałam niestety pogadać z koleżanką na FB o przedmiotach dodatkowych na uczelni(kazali nam się zapisać na przedmioty po czym je usuneli a nam brakuje masy godzin do wyrobienia, a uczelnia to ma w nosie, martw się sam- ale to już inna historia) i przyszłam podpiąć kabel, bo lada moment laptop się miał wyłaczyć.. [quote name='Ziutka']Też tak mam, jak już minie 12.00 to mogę nie jeść do wieczora, znaczy się, teraz już muszę dobrze jeść i często...prawda Gośkije moje ? :loveu:[/QUOTE] :razz:pochwal się:razz: o co chodzi?:P Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']no właśnie nie ma napisane kiedy ma urodziny.. ale bardzo młodo wygląda....[/QUOTE] missieek może zobaczy jutro maila ode mnie i się z nią skontaktuje, to będziemy wiedziały co za domek :) ale mam nadzieje, że dobry :) [quote name='missiaa']no musiałam niestety pogadać z koleżanką na FB o przedmiotach dodatkowych na uczelni(kazali nam się zapisać na przedmioty po czym je usuneli a nam brakuje masy godzin do wyrobienia, a uczelnia to ma w nosie, martw się sam- ale to już inna historia) i przyszłam podpiąć kabel, bo lada moment laptop się miał wyłaczyć..[/QUOTE] Wiedziałam, że "coś" Ci wyskoczy :diabloti: i będziesz musiała się podpiąć pod ładowarkę :eviltong: [quote name='missiaa']:razz:pochwal się:razz: o co chodzi?:P[/QUOTE] Jest nas dwoje :loveu: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']No siedzi...siedzi :evil_lol: [B]missiaa - mam zapytanie o Chochlika :multi: wysłałam do Angeliki :cool3:[/B][/QUOTE] Szybko, dopiero co ogłoszenie zostało wpuszczone do netu :) [quote name='missiaa'](...) A co do mojego głosu.. litości.. jest okropny....dlatego wolę robić filmiki bez udziału mojego głosu....[/QUOTE] To kto mówił na filmie z Almą? Bardzo przyjemny głos. [quote name='Ziutka'](...) Witaj w Klubie Nocnych Żarłoków :diabloti: też tak mam :cool3:[/QUOTE] Ja też w tym klubie. :cool3: [quote name='missiaa']Lubi Frugo, Roberta Pattisona i Ikea Kraków..hihii (...) [/QUOTE] A koty? PS Ziuteczko i Missiaa, wykasujcie dane tej pani ze swoich powyższych postów tj, adres e-mail, nazwisko itp. [quote name='Ziutka']A pełnoletnia chociaż ? :roll: Nie uwierzę, jeśli nie zobaczę....że za 10 minut Cię nie będzie :evil_lol: Też tak mam, jak już minie 12.00 to mogę nie jeść do wieczora, znaczy się, teraz już muszę dobrze jeść i często...prawda Gośkije moje ? :loveu:[/QUOTE] Chcesz tej pani złożyć niemoralną propozycję, czy co, że tak o pełnoletniość pytasz? ;) Też trudno mi uwierzyć, że zniknie za 10 minut Missiaa :) Przecież ona uzależniona od dogo jest. :D A Ty Ziuteczko musisz baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobrze jeść, szczególnie czekoladę z orzechami w nocy :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk'] Ja też w tym klubie. :cool3: [/QUOTE] No to jesteśmy trzy :diabloti: [quote name='Gosiapk'] PS Ziuteczko i Missiaa, wykasujcie dane tej pani ze swoich powyższych postów tj, adres e-mail, nazwisko itp. [/QUOTE] Zrobione pse pani, zrobione :) Że też o tym nie pomyślałam :eviltong: [quote name='Gosiapk'] Chcesz tej pani złożyć niemoralną propozycję, czy co, że tak o pełnoletniość pytasz? ;) [/QUOTE] Oj tam zaraz niemoralną propozycję, tak pytam...czy nie dziecko jakieś, bo czasami i dzieci piszą "poprawne" maile w sprawie zwierzaków :cool1: [quote name='Gosiapk'] Też trudno mi uwierzyć, że zniknie za 10 minut Missiaa :) Przecież ona uzależniona od dogo jest. :D [/QUOTE] No nie zniknie, nie ma takiej opcji :cooldevi: [quote name='Gosiapk'] A Ty Ziuteczko musisz baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobrze jeść, szczególnie czekoladę z orzechami w nocy :diabloti:[/QUOTE] Weźźźź, nic mi nie pisz o czekoladzie z orzechami, bo bym zjadła teraz całą a nie mam :placz: Quote
Recommended Posts