missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']missieek może zobaczy jutro maila ode mnie i się z nią skontaktuje, to będziemy wiedziały co za domek :) ale mam nadzieje, że dobry :) Wiedziałam, że "coś" Ci wyskoczy :diabloti: i będziesz musiała się podpiąć pod ładowarkę :eviltong: Jest nas dwoje :loveu: gratuluję!!!!!:multi: (ja też chcę:( ) Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk'] To kto mówił na filmie z Almą? Bardzo przyjemny głos. [/QUOTE] No ja mówiłam, ja:oops: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']gratuluję!!!!!:multi: (ja też chcę:( ) A dziękuję :) dziękuje :) Missiaa - w czym problem ? :cool3: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka'] No nie zniknie, nie ma takiej opcji :cooldevi: [/QUOTE] A sie ciotki troszczą o mój sen :P Ważne, że głowa nie boli.... jutro nigdzie nie jadę.... więc mogę... aha jednak nie mogę pospać bo przyjeżdza ta Pani od Almy... eh.. Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']A sie ciotki troszczą o mój sen :P Ważne, że głowa nie boli.... jutro nigdzie nie jadę.... więc mogę... aha jednak nie mogę pospać bo przyjeżdza ta Pani od Almy... eh..[/QUOTE] O której odwiedzinki ? :) Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']A dziękuję :) dziękuje :) Missiaa - w czym problem ? :cool3:[/QUOTE] No jeszcze muszę poczekać:( te studia skończyć, do pracy pójść... Ale mam drugi nałóg poza dogo.. wyszukuje sobie ciuszki maluteńkie... takie moje "perełki" i kolekcjonuję.. jak znaczki haha:megagrin: .....ale wstyd:oops:.. ale nic na to nie poradzę to silniejsze ode mnie :P Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']O której odwiedzinki ? :)[/QUOTE] o 11............... Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Ale mam drugi nałóg poza dogo.. wyszukuje sobie ciuszki maluteńkie... takie moje "perełki" i kolekcjonuję.. jak znaczki haha:megagrin: .....ale wstyd:oops:.. ale nic na to nie poradzę to silniejsze ode mnie :P[/QUOTE] No o takim hoby to jeszcze nie słyszałam :evil_lol: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']No o takim hoby to jeszcze nie słyszałam :evil_lol:[/QUOTE] ale ciiiii :P To tajemnica:evil_lol: Mam już cały karton :eviltong: No i jak ja mam iść spać jak mi sie z wami tak fajnie rozmawia? To wszystko przez Was! Przez Was cierpię na bezsenność:mad: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']ale ciiiii :P To tajemnica:evil_lol: Mam już cały karton :eviltong: Jestem cicho i nikt się nie dowie...przecież tylko my dwie tu jesteśmy :evil_lol: :eviltong: [quote name='missiaa']No i jak ja mam iść spać jak mi sie z wami tak fajnie rozmawia? To wszystko przez Was! Przez Was cierpię na bezsenność:mad: Gosiaczku, czy Ty to czytasz ? :cool3::diabloti: Quote
missiaa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Dobra, teraz na prawdę koniec tego dobrego. Idę grzecznie umyć ząbki i do spania :) Trzymajcie się kobiety:) i do jutr...dzisiaj :eviltong: Słodkich snów :sleep2: I Wy też nie siedzieć długo! Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']Dobra, teraz na prawdę koniec tego dobrego. Idę grzecznie umyć ząbki i do spania :) Trzymajcie się kobiety:) i do jutr...dzisiaj :eviltong: Słodkich snów :sleep2: I Wy też nie siedzieć długo![/QUOTE] Dobra - odliczam miuty kiedy znikniesz :evil_lol: i czy znikniesz :eviltong: Do dzisiaj :* kciuki za wizytkę Amlusi trzymam i dopytaj missieek jak wizyta Amigusia :loveu: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']No to jesteśmy trzy :diabloti: W kupie cieplej ;) Zrobione pse pani, zrobione :) Że też o tym nie pomyślałam :eviltong: Po zrobieniu 1554 ogłoszeń dla psiaków, każdemu mózg przestaje pracować. :) Oj tam zaraz niemoralną propozycję, tak pytam...czy nie dziecko jakieś, bo czasami i dzieci piszą "poprawne" maile w sprawie zwierzaków :cool1: Tak myślałam, że o to chodzi. Ty masz przecież doświadczenie w odbieranu ton e-maili o psiakach i kociakach. No nie zniknie, nie ma takiej opcji :cooldevi: i nadal siedzi :D Weźźźź, nic mi nie pisz o czekoladzie z orzechami, bo bym zjadła teraz całą a nie mam :placz: też bym zjadła, ale mam tylko migdały. :roll: Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk'] też bym zjadła, ale mam tylko migdały. :roll:[/QUOTE] Migdały też mam...ale to nie to samo co czekoladka z orzechami, pycha!!! Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='missiaa']No jeszcze muszę poczekać :( te studia skończyć, do pracy pójść... Ale mam drugi nałóg poza dogo.. wyszukuje sobie ciuszki maluteńkie... takie moje "perełki" i kolekcjonuję.. jak znaczki haha:megagrin: .....ale wstyd:oops:.. ale nic na to nie poradzę to silniejsze ode mnie :P[/QUOTE] Ja tu nie widzę powodu do wstydu, nic a nic :shake: To bardzo miłe. No i jak będzie czas, to będziesz przygotowana lepiej niż ciotencja Ziutencja, która ostatnio zrobiła małe zakupki :diabloti: [quote name='missiaa']ale ciiiii :P To tajemnica:evil_lol: Mam już cały karton :eviltong: No i jak ja mam iść spać jak mi sie z wami tak fajnie rozmawia? To wszystko przez Was! Przez Was cierpię na bezsenność:mad:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Jestem cicho i nikt się nie dowie...przecież tylko my dwie tu jesteśmy :evil_lol: :eviltong: Gosiaczku, czy Ty to czytasz ? :cool3::diabloti:[/QUOTE] No jak mogę czytać skoro to tajemnica :D A co do tej missiaakowej bezsenności niby przeze mnie i ciotencję Ziutencję, to chyba zaczniemy razem o 11:00 wyłączać kompy, bo inaczej missiaa nie skończy studiów ;) :D Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Migdały też mam...ale to nie to samo co czekoladka z orzechami, pycha!!![/QUOTE] Tak, kop leżącego, kop PS Missiaa zniknęła! Quote
Ziutka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk']Tak, kop leżącego, kop ![/QUOTE] Ja też jestem leżąca :placz: ni ma ciekoladki :placz: [quote name='Gosiapk'] PS Missiaa zniknęła![/QUOTE] No właśnie widzę i oczom nie wierzę :crazyeye: naprawdę poszła :crazyeye: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ziutka']Ja też jestem leżąca :placz: ni ma ciekoladki :placz: No właśnie widzę i oczom nie wierzę :crazyeye: naprawdę poszła :crazyeye:[/QUOTE] U mnie też nima, możemy sobie ją wyobrazić :PROXY5: Poszła? Chyba raczej jej prąd wyłączyli. To co zamykamy dogo na tę noc? Quote
zerduszko Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nie wiem kiedy Wy śpicie, ale jak zawsze na tym wątku cisszaaaa, tak teraz nie nadążam czytać :D Brawo! Chinka na tym foto wygląda jak mixonek! https://lh4.googleusercontent.com/-o4lf3TSKv0s/UGhllfKqwGI/AAAAAAAAEto/W_-loRR2Rm8/s1152/psy%203.jpg?gl=PL Quote
Malgoska Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='missiaa']No jeszcze muszę poczekać:( te studia skończyć, do pracy pójść... Ale mam drugi nałóg poza dogo.. wyszukuje sobie ciuszki maluteńkie... takie moje "perełki" i kolekcjonuję.. jak znaczki haha:megagrin: .....ale wstyd:oops:.. ale nic na to nie poradzę to silniejsze ode mnie :P[/QUOTE] jakie ciuszki malutenkie? dziecięce? Quote
barb Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Gosiapk'] Tutaj się wkradł błąd, bo ciocia barb wyróżniła ogłoszenie Lali na tablicy.pl, które sama zrobiła. Ciocia barb? Ciocia barb! Gdzie jesteś? Dobrze mówię? :hmmmm: [/QUOTE] tak, bo ja tez malutka oglaszalam :lol: Quote
Ziutka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Malgoska']jakie ciuszki malutenkie? dziecięce?[/QUOTE] Tak...dziecięce zbiera :) Ale ciiii, bo to przecież tajemnica :evil_lol: Quote
barb Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Ziutka']Tak...dziecięce zbiera :) Ale ciiii, bo to przecież tajemnica :evil_lol:[/QUOTE] A Ty Ciociu Ziutko też już zbierasz ? :lol: No i nie przemęczaj się teraz siedzeniem przy kompie :lol: Quote
Malgoska Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Ziutka']Tak...dziecięce zbiera :) Ale ciiii, bo to przecież tajemnica :evil_lol:[/QUOTE] no przecież sama powiedziała, że zbiera....:lol: Quote
missiaa Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Ja tu patrze, a tu mnie tak obgadują:mad: hehe cioteczki:loveu: poszłam wczoraj w końcu, poszłam:eviltong: Byłam tak padnięta, że nawet rano o 5 jak mój chłopak wstawał do pracy to nawet się nie obudziłam. Ale jak już się obudziłam to z zatkanym nosem i bolącym gardłem :( [quote name='zerduszko']Nie wiem kiedy Wy śpicie, ale jak zawsze na tym wątku cisszaaaa, tak teraz nie nadążam czytać :D Brawo! Chinka na tym foto wygląda jak mixonek! https://lh4.googleusercontent.com/-o4lf3TSKv0s/UGhllfKqwGI/AAAAAAAAEto/W_-loRR2Rm8/s1152/psy 3.jpg?gl=PL Do owczarka takiego prawdziwego jej daleko, ale trochę jest taka podobna... Quote
Recommended Posts