Jump to content
Dogomania

psy DO ADOPCJI - potrzeba KARMY, ponad 20kg dziennie! prawie ZERO pomocy...

Recommended Posts

Posted

[quote name='missiaa']boję się że jak skończą mi sie wakacje(a kończą za 2 dni :placz:) to nie będę już tak często zaglądać. Bo na tej uczelni zajęcia rozwalone od rana do nocy.. między nimi wielkie dziury czasowe.... i nie ma jak w tym czasie dorwać komputer z internetem... Bo nie mieszkam na miejscu tam gdzie studiuję(czyli Kraków) i jeszcze marnuję 2 godziny w jedną stronę tłukąc się busami i autobusami.... a później kolejne 2 h na powrót, a jak docieram w nocy do domu to muszę iść spać, bo rano znów np. pobudka o 5... i heja do Krakowa....

Ale może nie będzie tak źle....
a wątek żyje nie tylko dzięki mnie ale też dzięki wam.. bo gdybyście też nie zadawali pytań to nie miałabym komu odpowiadać :)[/QUOTE]

Rany, 4 godziny w autobusach :crazyeye: Gorzej niż w Warszawie.

Posted

[quote name='missiaa']Aha i jeśli się da edytować ogłoszenie.. to fajnie by było dodać w nim (dopiero teraz dostałam info jak znaleziono sunię) że Almę poprzedni właściciel przywiązał do drzewa w największe upały tego lata i pewnie by umarła, gdyby nie ludzie którzy ją znaleźli i cały dzień zbijali u niej wysoką gorączkę.

A swoją drogą ile po tym świecie chodzi psycholi... ten pies jest taki wspaniały, tak lgnie do człowieka jest taka grzeczna...co ona komu zawiniła, że skazał ją na śmierć głodową, albo prędzej z pragnienia i wycieńczenia, zostawiając ją w lesie w upał:(

Missiaa, tak jak Ty nie jestem w stanie tego zrozumieć. Nigdy. I nie mogę się pogodzić z tym, że do takich rzeczy dochodzi i ci psychole są bezkarni.

Nie przesyłaj kaski za wyróżnienie ogłoszenia Almy, bo masz mało i potrzebujesz dla siebie. Ja prześlę Ziutencji, tylko Ziutka prześlij mi swoje konto na e-maila. :)

[quote name='missiaa']To bardzo, bardzo Ci dziękuję, wszyscy mają rację jesteś cudowna :loveu:
Jak ja będę mieć więcej pieniążków to też przeleję Ci wtedy na jakieś kilka wyróżnień.
Mam nadzieję, że któremuś z psiaków te wyróżnienia przyniosą domek.

Missiaa, teraz już wiesz dlaczego mam taki podpis (patrz poniżej) :D

Posted

[quote name='Gosiapk']Rany, 4 godziny w autobusach :crazyeye: Gorzej niż w Warszawie.[/QUOTE]

Tak to jest dostać się z małego miasteczka(To i tak już dobrze, że nie ze wsi). Raz trafie na autobus od razu innym razem muszę na niego czekać godzinę a czasem nawet dwie godziny na przystanku, zwłaszcza w nocy...godzina 20-21(o 21 jest zwykły stary autobus, który jedzie przez wszystkie wsie dookoła i jedzie godzinę! A droga z Olkusza do Bukowna samochodem to 15 minut!), a jeszcze jak jest zima.....wtedy jest najgorzej...
Jak sobie przypomnę dojazdy w zimę, stanie na mrozie przez godzinę, bo już wszystkie sklepy zamknięte i nie ma się gdzie ogrzać, a nikt nie ma jak po mnie podjechać do Olkusza.... to aż mnie ciarki przechodzą.

Ale niestety coś za coś, nikt by mnie w Krakowie nie przyjął do wynajmowania mieszkania z moją ferajną. Więc pozostaje mi dojeżdżać codziennie. Sama sobie wybrałam taki los:roll: :eviltong:
Pocieszam się, że jeszcze tylko rok :)

Posted

[quote name='Gosiapk']
Nie przesyłaj kaski za wyróżnienie ogłoszenia Almy, bo masz mało i potrzebujesz dla siebie. Ja prześlę Ziutencji, tylko Ziutka prześlij mi swoje konto na e-maila. :)

Missiaa, teraz już wiesz dlaczego mam taki podpis (patrz poniżej) :D

Dziękuję :loveu:
No widziałam właśnie podpis :eviltong: zgodzę się można się zakochać w takiej fajnej cioteczce:eviltong:

Posted

[quote name='Malgoska']Szelcia pozdrawia wszystkie pieski, które szukają domków i dołozy się do wyróznien tylko jak to sie robi i gdzie albo komu wpłacic, na razie 3 wyróżnienia.
[/QUOTE]

Dziękuję:loveu:

Kochaniutka Szelunia :mdrmed: widać, że psoci :)

Posted

[quote name='Ziutka']Jestem...jestem, się melduje :) i nie wiem co napisać :eviltong: jak poczytałam co piszecie :oops: :loveu:[/QUOTE]

Jak to nie wiesz co napisać? Ślij namiary na siebie do Malagosi i mnie to prześlemy kaskę na wyróżnienia. :eviltong:

Posted

Wpadam zameldować, że właśnie przyszedł przelew od Małgośki: 21zł na wyróznienia psiaków.
Małgosiu - pisz, które psiaki mam wyróżnić.

Ja wyróżniałam Rudzię i Almę a ogłoszenia robiłam jeszcze dla :
Dżina
Laba
Mazurek
Dingo
Gipsy
Syria
Raszko
Gonia

dzisiaj i jutro będę ogłaszać :
Amigo
Leon
Gusia
Madeira
i Bryza

Posted

[quote name='Gosiapk']Ziuteczko, a czy mogłabyś sprawdzić, czy nie trzeba wznowić ogłoszeń Lali? :razz:[/QUOTE]
Wznawiam i odświeżam Lali tam gdzie to możliwe; na tablicy, allegratka, przygarnijzwierzaka, wczoraj na eoferty.com

Posted

[quote name='Ziutka']Wpadam zameldować, że właśnie przyszedł przelew od Małgośki: 21zł na wyróznienia psiaków.
Małgosiu - pisz, które psiaki mam wyróżnić.

Ja wyróżniałam Rudzię i Almę a ogłoszenia robiłam jeszcze dla :
Dżina
Laba
Mazurek
Dingo
Gipsy
Syria
Raszko
Gonia

dzisiaj i jutro będę ogłaszać :
Amigo
Leon
Gusia
Madeira
i Bryza[/QUOTE]

Raszko bo to "braciszek" Szelki, reszta jak uważasz:)