Ilka21 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Witam, Kto się wybiera i ma 2 wolne miejsca w autku dla dwóch osob i 2 grzywek? Oczywiście dokładamy się do kosztów paliwa:lol: Quote
killerek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 my się wybieramy ale niestety nie po drodze nam do was ;) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Ilka21']Witam, Kto się wybiera i ma 2 wolne miejsca w autku dla dwóch osob i 2 grzywek? Oczywiście dokładamy się do kosztów paliwa:lol:[/QUOTE] [B]Ilka[/B], ja sie wybieram i mam miejsce w busie. Z W-wy;) Pzdr. Quote
Ilka21 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]Ilka[/B], ja sie wybieram i mam miejsce w busie. Z W-wy;) Pzdr.[/QUOTE] O super. Wysłałam pw Quote
Cezus80 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A czy wiadomo cos o godzinach sędziowania lub przynajmniej kolejności??? Dzisiaj dostałam potwierdzenie ale ciągle nie wiem czy byc na 10 czy mogę być troszkę później ;) Quote
bogi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Na stronie jest już plan sędziowania i lista wystawców....... Quote
Nyksandra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jakby co mam tył wolny w samochodzie (nie licząc 2 bostonów) z Wrocławia. Wyjazd w sobotę i powrót w niedziele, jeśli ktoś chętny - zapraszam. Ogłoszenie: [B]Na wystawie w Łodzi (18.09 niedziela) będzie dostępny fotograf. Będzie można zamówić sobie zdjęcie pozowane, wystawowe, zdjęcia w ringu. Cena 30zl/1szt lub 100zl/5szt, więcej zdjęc cena do uzgodnienia Zdjecia będą oddawane mailowo po obróbce graficznej. [/B] [B]Bardzo proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny bądź mailowy. Kontakt podany na stronie. zdjęcia psów - [URL]http://bostonpaco.blogspot.com/[/URL] strona fotografa - [URL]http://www.swiatloczule.com/[/URL][/B] Quote
anka_szklanka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ojej źle to wyjdzie ale przyszłam z tym samym ;) Będa w Łodzi i będę robić zdjęcia, zapraszam ;) Quote
Pencia2 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Szpiców miniaturowych -10.My nie będziemy :( czekamy na poród suczki .Życzymy wszystkim wspaniałej pogody i miłej atmosfery na ringach. Powodzenia :) Quote
marcelinka371 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ma ktos zdjecia chetnie ogladne:)Bo niestety nie moglam sie pojawic:( Quote
Merrick Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='marcelinka371']Ma ktos zdjecia chetnie ogladne:)Bo niestety nie moglam sie pojawic:([/QUOTE] Zdjęć jeszcze nikt nie ma, bo wystawa będzie dopiero jutro ;) Quote
marcelinka371 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Merrick']Zdjęć jeszcze nikt nie ma, bo wystawa będzie dopiero jutro ;)[/QUOTE] A nie w sobotę?????? Kurcze ja myślałam ze w sobotę:)Moj malamucik będzie:) Quote
Jula i Dengi Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 1 raz w młodzieży. v3/7. Brawa dla Baldurka Quote
Merrick Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Jula i Dengi']1 raz w młodzieży. v3/7. Brawa dla Baldurka[/QUOTE] [B]Dzięki w imieniu mojego szczyla :D Wielkie gratki dla ślicznego Dengiego, taka lokata przy tak licznej konkurencji to naprawdę coś[/B] :) Quote
Merrick Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [SIZE="2"][B]Baldur Braterstwo Wilczaków - ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2011, Najlepszy Junior w Rasie[/B][/SIZE]:multi::multi::multi: Quote
izabela.szczepaniak Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Merrick'][SIZE=2][B]Baldur Braterstwo Wilczaków - ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2011, Najlepszy Junior w Rasie[/B][/SIZE]:multi::multi::multi:[/QUOTE] Najszczersze gratulacje:multi: prosze ucałować juniorka:loveu: Quote
killerek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 trochę moich zdjęć :) [url]https://picasaweb.google.com/107892300016082138581/KlubowaSzpicowOdz18092011r#[/url] Quote
mychaaaaa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ja mam kilkaset zdjęć, ale sporo mi zajmie wrzucenie tego :eviltong: Quote
Sylsiaczek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Wrzucam stawkę szetlandów :) PSY (rűden/dogs) klasa baby (babyklasse/baby class) SZEJK Herbu Psia Łapa – wo1 BLUE NUMBER ONE Iskierka Szetlandów wo4 HERO LOVE.LOG z Nowoczesnej wo UNCAS z Puli Szczęścia - wo2 AIDAN MY DANCER Quoys nb ARAMIS Shetlandska hvezda wo3 klasa młodzieży (jugendklasse/youth class) DAYBREAK Fulfilled Dream bdb DANGEROUS LOVER Lohrien - bdb3 HIDALGO DE SANGRE Amoreno nb Lovesome DUKE OF DREAM-LAND – v1, Zw.Mł, NJwR PRYMUS GOLD z Kojca Coli – v2 Di'Leila's Sheltie (FCI) KINLEY BY SHELBY & MOORWOOD bdb4 Di'Leila's Sheltie (FCI) LA ROCHE POSAY bdb klasa pośrednia (mittelklasse/intermediate class) LERI Wspólny Dom bdb JIM BEAM Perla z Polabi v3 YARPEN Ventora bdb4 LEO Wspólny Dom v2 Catoma's LITLLE BLUE HURRICANE nb HOCUS-POCUS Magiczny Ogród bdb Art Felicity DIMA AT FERVIDICUS – v1, CWC klasa otwarta (offene klasse/open class) TIMON Ventora v2 Amethrickeh APPARITION – v1, CWC ALERT DAREDEVIL Lohrien bdb3 OTELLO FROM BLAZE Di' Leilas' Sheltie bdb Di'Leila's Sheltie ORKAN FROM BLAZE bdb4 klasa championów (championklasse/champion class) NOBEL z Puli Szczęścia v SID z Puli Szczęścia v SUNNY BOY Iskierka Szetlandów v Quashee OPERATION CHAOS – v2 Shellove JUST ON THE ROCKS - V1, CWC, Zwyc. KLUBU, BOB, BIS4 ONYX Ventora v EBERHARD BLACK Amoreno v PLATERO Z Kojca Coli v Vanilla Hills MINI STORM AHEAD v BANJO Polly z M-3 - v3 XTREME DARK PLAYER vom Ohmtalteufel - v4 klasa weteranów (veteranenklase/veteran class) DARK Kolyba u Grapy - bdb SUKI (hűndinen/bitches) klasa baby (babyklasse/baby class) DANAE DIVIDA Figa Ruminy wo1, NBwR ALTAMIRA Shetlandska hvezda wo3 BLUE QUEEN Iskierka Szetlandów wo4 Archos Canis NESTEA wo2 klasa szczeniąt (jungestnklasse/puppy class) DUNIA Ko-To-Ra mo klasa młodzieży (jugendklasse/youth class) TEQUILA Polcolland V1, Zw.Mł v1, Mł.Zw.Kl. Di'Leila's Sheltie LA LUNA bdb3 SALSA Polcolland bdb PATI GOLD z Kojca Coli bdb2 CHERRY CANADIAN DREAM Lohrien bdb4 klasa pośrednia (mittelklasse/intermediate class) ZA ZI NEL Ventora v3 GUANTANAMERA Amoreno – v1, CWC BLISS LIVE Lohrien – v2 klasa otwarta (offene klasse/open class) Lovesome DREAMLIKE ROSE v2 DAISY SWEET GIRL Metamorfoza v4 VANILLA SKY VEL Ventora bdb ORINOKO FROM BLAZE Di'Leila's Sheltie FCI – v1, CWC, Zw.KLUBU[/u] PEPPERMINT Polcolland v3 Pine Manor PENELOPE v CZILI Aparycja Jurajska dst AFFAIR OF HEART Lohrien bdb ZOYA Lohrien bdb klasa championów (championklasse/champion class) NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów – v2 Lovesome CHERIE – v1, CWC klasa weteranów (veteranenklase/veteran class) EMI z Puli Szczęścia v2 PRIMA GLORIA z Kojca Coli v1 KLIWIA Asketila v3 KENIA Raj dla Zwierząt v4 Quote
mychaaaaa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 o kurczę, nawet mało obiecująca była :-o jeszcze nie widziałam, żeby jakiś szczeniak MO dostał Quote
killerek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 oooo ciekawe ....[IMG]http://www.dogomania.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAA8AAAAPCAIAAAC0tAIdAAAA5ElEQVQokZ2QIXLDMBBF3xEKc4VCQ9NeJzAwVFBwoaig4MKlgoKGooaGgSqoYsuZFLSL9EZvdv5++PfM80fNl8fCtrAWLDFPv6hmrj18275a7XbN1Ezw71Sz0N+JbSF1InjEnQOYXoHWWmsN0MCI4oZINV/2v914wbjnabVv6vi0R9T4tLelw7FJTujuPRvAWljLcVYUih6XuRspHL9Y6mXVTDGKkhWLaCQFkhBlqGWeqJnFKErRo6uflVGIwvQ5lBg8xchKToMtXb3feJ3gyQkb7Cikt+oeKXg0ooEUEHcO8Nf5BgtqtZGB4wDMAAAAAElFTkSuQmCC[/IMG] Quote
Merrick Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Najszczersze gratulacje:multi: prosze ucałować juniorka:loveu:[/QUOTE] Dziękuje :) Młody wycałowany i szczęśliwy :D Quote
TYNAJAR Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Gdyby ktoś miał choćby 1 nasze zdjęcie z ringu będę wdzięczna ... niestety znów bez aparatu.... Quote
mychaaaaa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='TYNAJAR']Gdyby ktoś miał choćby 1 nasze zdjęcie z ringu będę wdzięczna ... niestety znów bez aparatu....[/QUOTE] Nie wiem czy Wasze, ale jakiegoś Karela mam :eviltong: Quote
TYNAJAR Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :D Jeżeli to ten co już jest w galerii z linka - to nie karel... tylko pies grenladzki, do naszych psów podobny umaszczeniem...Ale i tak będę wdzięczna z jakiekolwiek foto Quote
Recommended Posts