Zmysł Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gosiapk napisał(a):Poczciwy uśmiech ma Rychu, nie? :cool3: poczciwina;) Quote
Margo05 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Rychu, przystojniaku, co Ty tak się w tym Emirze zagrzebałeś? Dobrze Ci ta, ale nie ma to jak sówj domek :evil_lol: Quote
tomcug Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rysieńku - oczywiście, że własny kątek najlepszy! Quote
Olga132 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Słuchajcie - jest ostatni miesiąc na rozliczenie Pitu - gorąco WAS namawiam na wzmozoną akcję namawiania do przekazania 1% na EMIR. A więc roznoszenie ulotek i rozklejanie plakacików gdzie sie da: Plakaty o fundacji do pobrania tutaj: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm wysyłanie maili do znajomych - jesli ktoś chce prezentację do rozesłania to poproszę na pw adres e-mail i wysle ta prezentację. KOCHANI POSTARAJMY SIĘ - W TYM ROKU KOLEJNEJ TAKIE SZANSY JUZ NIE BĘDZIE. Quote
tomcug Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rysiu - weteranie, dokąd będziesz siedział w jednym miejscu? Quote
Gosiapk Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :multi:[quote name='Olga132']Słuchajcie - jest ostatni miesiąc na rozliczenie Pitu - gorąco WAS namawiam na wzmozoną akcję namawiania do przekazania 1% na EMIR. A więc roznoszenie ulotek i rozklejanie plakacików gdzie sie da: Plakaty o fundacji do pobrania tutaj: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm wysyłanie maili do znajomych - jesli ktoś chce prezentację do rozesłania to poproszę na pw adres e-mail i wysle ta prezentację. KOCHANI POSTARAJMY SIĘ - W TYM ROKU KOLEJNEJ TAKIE SZANSY JUZ NIE BĘDZIE. Ja już przekazałam 1% na Emira!!! Niech żyje EMIR :multi: Quote
tomcug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Gosiapk napisał(a)::multi: Ja już przekazałam 1% na Emira!!! Niech żyje EMIR :multi: Ja też, chociaż za wiele to tego nie było :oops:. Quote
Gosiapk Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 tomcug napisał(a):Ja też, chociaż za wiele to tego nie było :oops:. Nawet 1 zł się przyda, to przecież jedzonko dla piesa na 1 dzień :) Quote
tomcug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A można jakoś sprawdzić czy te pieniążki rzeczywiście docierają do fundacji? Quote
tomcug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Rychu - bida z ciebie i już. Nikt nie zagląda, nikt cię nie chce :-(. Quote
tomcug Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Gosiapk napisał(a):Cuda może i na Rycha czekają Oj, jeden taki cud by się przydał. Quote
Recommended Posts