Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agator napisał(a):
Nora vel Saba już jest z nami we Wrocławiu. Podróż przebiegła dość spokojnie. Teraz jest z Maćkiem na spacerze, a ja szykuje jedzonko. :p

Dziękuję wszystkim za ten wątek. Inaczej nie mielibyśmy fajnej psiny.

Agatko super, żę jest już z Wami!:cool3:
JAk wam się Sabcia podoba?
Opowiadaj:multi:
Może jakikies fotki wstawisz?:cool3:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niunia już wykąpana, wysuszona ręczniczkiem, a teraz spaceruje sobie po mieszkanku i wybiera miejsca, żeby się położyć, ale jednocześnie wszystkich mieć na oku.

Jest śliczna. Przytulanka z niej niesamowita. ;)

Anza obiecała mi namiar na "humanitarnego" weta i lecimy tam w poniedziałek, bo niuni coś strzyka w przedniej lewej łapce (taki odgłos jak przy rozciąganiu palców).

Fotki wrzucę jutro. :lol:

Posted

magda z. napisał(a):
Cześc Agata:razz: Świetnie, że psina już u Was, na pewno się wproszę na wizytę:diabloti: Pozdrowionka cieplutkie i mizianko dla Saby:loveu:

To jak tam wprosisz sie do nich na wizyte to porób Sabci fotki!:loveu:

Posted

Agator napisał(a):
Niunia już wykąpana, wysuszona ręczniczkiem, a teraz spaceruje sobie po mieszkanku i wybiera miejsca, żeby się położyć, ale jednocześnie wszystkich mieć na oku.

Jest śliczna. Przytulanka z niej niesamowita. ;)

Anza obiecała mi namiar na "humanitarnego" weta i lecimy tam w poniedziałek, bo niuni coś strzyka w przedniej lewej łapce (taki odgłos jak przy rozciąganiu palców).

Fotki wrzucę jutro. :lol:

A sprawia wam jakies kłopoty?
Załatwia się w domku?:eviltong:

Posted

Pierwsze wieści z nowego domu.

Przepraszam za brak zdjęć, ale młoda tak się kręci, że prawie wszystkie wyszły zamazane. :p

Oprócz tego, że jest śliczna, to jeszcze na dodatek bardzo szybko się uczy albo przypomina sobie niektóre komendy. Przyzwyczajamy ją do jazdy samochodem, bo jednak dość często będzie i ona z niego korzystała. Już zna komendę "Hop" i usadawia się na tylnym siedzeniu (to jej królestwo). Najczęściej jeszcze jak stoimy w korkach, kładzie mordkę na ramieniu kierowcy, dokładnie obserwując przejeżdżające samochody.

Przypomniała sobie również komendę "Noga". Na spacerze hasała już prawie na wolności (miała przypiętą smycz, więc w razie kłopotów mogła ją złapać).

Posted

Chce się również zaprzyjaźniać z innymi psami, nie rozumiejąc dlaczego niektóre na nią warczą. Patrzy się wtedy z wyrzutem na mnie, jakby niczego nie rozumiejąc. Wczoraj mały pudelek ją przepędził. :crazyeye:

Trzymajcie kciuki - jutro po raz pierwszy jedziemy do weterynarza.

Jeszcze raz dziękuje za to cudo. :lol:

Posted

[CENTER]FAJNA ADOPCJA NO NIE ??? :multi: :multi: :multi:

:laola:

Saba jest rozpieszczana.... podobno odkryła instytucję kanapy :cool3: , zdecydowanie lubi duże psy... pewno przypominają jej funfli ze schronu :evil_lol: no i mądrala z niej niesamowita :multi: a w schronisku taka niezauważona.... tak niknęła wśród innych psów :roll:
[/CENTER]

Posted

Następne wieści

Saba na Wszystkich Świętych pojechała ze mną do domu rodzinnego do Zielonej Góry, gdzie poznała Matyldę - kotkę tak jak ona po przejściach. Trochę się na początku obawiałam jak będą się "dziewczyny" dogadywać. Kotka na początku fukała odrobinę na nią z parapetu i patrzyła się podejrzliwie. Na sekundkę spuściliśmy je z oka, kiedy nagle rozległ się wielki harmider w kuchni. Oczywiście w te pędy pobiegliśmy, ledwo mieszcząc się w futrynie drzwi. Okazało się, że to kotka wszczęła alarm, bo ... Saba wylizywała ją całą. Okazała się być chodzącą miłością do wszystkiego - nawet kotów. CO prawda Matylda zbyt zadowolona nie była i patrzyła z mina "czy Ty wiesz jak ja się po tym "prysznicu" będę długo sama myła", ale już nie fukała. Pozwoliła nawet wyjeść kurczaka ze swojej miski. Panie więc będą się tolerowały (wersja kota) i pokochały (wersja suni).

• 1 month later...